A Freedom House 2018-as jelentése szerint Magyarország még szabad országnak számít, s az egyetlen olyan szabadnak minősített ország, amelyet a szabadság drámai csökkenése jellemez. Nem lehet kétsége senkinek afelől, hogy a Magyarország neve melletti zöld jelzés hamarosan sárga vagy lila színű lesz (félig szabad vagy nem szabad ország), annál inkább, mert már ez a zöld besorolás is tévedésnek tekinthető. Maga a lista is árulkodó, milyen országok közé süllyedt Magyarország. Ezen a listán nincs egyetlen európai ország Ukrajnát és Oroszországot leszámítva, de ezek a területek soha nem is voltak a szabadság és a demokrácia fellegvárai.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Magyarország Orbánék óta már nem jogállam és nem demokrácia.
kokopelli
@peterkelemen: ...ők is tudják,ha nem hülyék!
Eladott Ország
Törökország sikere biztatás Magyarországnak. A török siker arról szól, hogy ha egy nép bízik a saját erejében, megfelelő összefogást valósít meg, vezetői megfelelő programot hajtanak végre, akkor csodálatos eredményeket lehet elérni. Nekünk is erre lenne szükségünk (…) nagyítóval sem találni olyan ügyet, amely problémát okozna a két ország kapcsolatában. (…) Recep Tayyip Erdoğannak sikerült kellő időben meghoznia azokat a döntéseket, amelyekkel elejét vette annak, hogy a török gazdaság válságba zuhanjon. Bátor volt, hogy nehéz döntéseket hozzon, mindannyian ilyenek szeretnénk lenni. Magyarország támogatja Törökország európai uniós tagságra irányuló törekvéseit, és ezen az állásponton nem változtat az a tény sem, hogy ez az ügy nem mozdult előre az elmúlt évben. (Orbán Viktor – 2013. február 5.)
Törökország Magyarország barátja és stratégiai szövetségese, Magyarország szolidáris a Törökországban demokratikusan választott kormánnyal és a török elnökkel. Ha lehet, akkor most még szorosabbra kell fűzni a kapcsolatot Törökország demokratikusan megválasztott elnökével és kormányával, mert a mostani kormány és elnök a stabilitás záloga. (Szijjártó Péter – 2016. július 16.)
No komment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.