A határon túliak közül nem egy meg kettő szekusként dolgozott Ceausescu alatt. Immár egymillió határon túli kapott magyar állampolgárságot, akik között volt szekusok, besúgók és bűnözők is vannak. A szekusok több, mint 71%-a magyar volt, ami igen döbbenetes adat. Jól jellemzi, hogy a magyarok egy igen jelentős része imád spicliskedni. Manapság is ezt csinálják csak most Orbánnak spicliskednek a gazemberek. Orbánék ezenkívül az adócsaló Habony-Rogán off-shore cégeiken keresztül több, mint 20 000 migránst telepítettek be az Unió területére köztük szintén vannak bűnözők és terrorizmust támogató személyek. Magyarország főterroristája Orbán Viktor. Ő jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot az országra és a magyarokra. Nyugaton már régen lesittelték volna lopásért, csalásért, népirtásért és hazaárulásért életfogytigra keleten pedig egyszerűen a falhoz dobták volna a sortűz elé.

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Itt a propin is van belőlük egy kettő, három!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Orbán hazudik mint a vízfolyás mindenben. A legaljasabb gazember aki valaha a hatalomba került.
szaboria1
Mert a tömjén Zsótikának nem számított kinek adnak, a lényeg szavazókat szerezzenek.
dr. prédikátor
Itt a propin is van belőlük egy kettő, három!!!
Lepényleső
A Kárpátok géniuszának ha megfeleltek,akkor a felcsúti bánnak is jók lesznek?
Pálinkafőző Rézüst
@dr. prédikátor: igen, itt is tobzódnak a csizmásvergőceidivisionentero szökevények... Bocsi,, akiket kihagytam...:))))) Rohadjanak meg...
kokopelli
@Pálinkafőző Rézüst: "créme de la créme,...de csöcsön lógnak mint
Romolus és Rémus! Egészségükre ...!
namihami
Kell a szakember, már tapasztalatcsere okán is.
Pálinkafőző Rézüst
@namihami: ja, a III/III-asok, meg a szekusok, sztazisok, kgb...stb...rohadjanak meg...És most ide, itt szavaznak a hernyók...
nevemnick
Itt is van a ,,spájzban" két ,,erdélyi menekült" a nyolcvanas évek végéről, akikről 2008-ban véletlenül kiderült, hogy igencsak nem a szorgos magyarok, székelyek nehéz munkáját végezték abban az időkben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.