Kivonul a Fidesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának "Soros-tervvel" foglalkozó üléséről, ha azon megjelenik Szél Bernadett, az LMP képviselője – közölte Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke a Pesti Srácok hírportálnak.

Németh Szilárd: a Fidesz kivonul a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, ha Szél Bernadett azon megjelenik

A cikk szerint a Fidesz alelnöke úgy fogalmazott:

"Szél Bernadett, és más LMP-s politikusok a Soros-tervet támogatják, és nem a magyar emberek érdekeit képviselik. Szél Bernadett a Soros-birodalom alkalmazottja, fizetett alkalmazottja volt. Aki a Soros-birodalom érdekében hoz meg döntéseket, aki az egész pártot így irányítja, aki az egész LMP-t ennek a Soros-tervnek a megvalósításáért mozgatja, az nem vehet részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. Ha így lesz, mi kivonulunk".

"Olyan zárt ülésen, ahol minősített adatok is elhangozhatnak, ahol fontos információkról tárgyalunk, ott nincs helye Szél Bernadettnek, Soros emberének" – mondta a kormánypárti politikus hozzátéve: a milliárdos úgy akarja végrehajtani tervét Európában, hogy az Orbán-kormányt leváltva a saját bábkormányának adná a kezébe a kormánybotot, egy olyan kabinetnek, amelynek Szél Bernadett is részese.

Németh Szilárd hangsúlyozta: Fidesz és a KDNP nem teszi lehetővé az LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy miközben a politikus Soros érdekeit szolgálja, fontos információkhoz jusson a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

endeavor
Németh Szilárd értelmiségi.
Magyarországon így néz ki egy értelmiségi 8 év fideszes kormányzás után.
Szeretnél még értelmiségi lenni Magyarországon?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
rezsigeci!
sinter elvtars is megmondta nincs soros-terv. Erted? Ha meg van akkor jelentsetek fel, es ne zagyvaljatok ossze minden faszsagot.
kokopelli
@advocat: nem kell leírnod,mert Csepelen kerülik a "Szilárd" nevet az újszülötteknél!
A Viktor is parkolópályára került...! ;-))
Gyuri Géderről
Szilárdka! Ne az ülésről vonuljatok ki, hanem az országból. Húzzatok el a román haverokhoz, és az ukrán kebelbarátokhoz. Menet közbe vigyétek magatokkal az általatok betelepített, román, ukrán migráncs nyuggereket. A vezért se hagyjátok itt.
quadrocopter
@endeavor: Arról csak a Rezsi Pacal tud, hogy értelmiségi lenne! Valamilyen kiegészítő továbbképzős kutya tanfolyamra járt. Az igaz, hogy egyetemi épületben volt a tanfolyam!

"Nos, a rezsibiztos életrajzából kiderül, ilyenben neki jó eséllyel nem volt része az életben.

Eszerint a most éppen a TASZ jogászait csuklóztató Németh a rendkívül túljelentkezéses és közismerten brutálkemény elitszaknak számító könyvtár-tanítói szakot végezte el a Budapesti Tanítóképző Főiskolán.
Ezután valóban "járt" a Budapesti Műszaki Egyetem (BME) közoktatás vezetői szakára. Azonban ez csupán egy távképzésben elvégezhető két féléves képzés, amire most is bárki jelentkezhet, ha van félévenként 135 ezer forintja.

(Emellett Németh "részt vett" az ELTE környezetpedagógusi "szakképzésén" (sic!) is, igaz arról már nincs szó Németh Szilárd életrajzában, hogy eredménnyel zárultak-e a rezsibiztos eltés egyetemi tanulmányai.)"

(nyugatifeny.blog.hu/2017/01/13/milyen_egyetemre_jartal_te_rezsibunko_sajat_vegzettsegerol_is_kamuzik_nemeth_szilard)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.