Az Országos Mentőszolgálat Facebookon közölte a hírt, és kérte az autósok megértését.

Szabálytalan autós miatt vesztegelt vérző beteggel a kórház bejáratánál egy mentőautó

Vérző beteget szállított volna egy mentőkocsi Pécsen, mikor a szabálytalan autós feltartotta. A felelőtlen sofőr a belváros egyik kórházának kapujában parkolt le, majd továbbállt. A beteget szállító mentőkocsi csak közel fél órával később tudott elindulni, miután a gyorsan kiérkező rendőröknek sikerült megtalálniuk a szabálytalan autóst.

Az Országos Mentőszolgálat kéri az autósokat, még pillanatokra se tartsák fel a mentőautókat, mert – talán akaratukon kívül – életveszélyes állapotba sodorhatják a mentőben fekvő beteget.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Félévre elvenném a jogosítványt, és alaposan megbüntetném ezt a felelőtlen autóst! Ennyire nem lehet valaki ostoba, hogy egy kórház főbejárata elé parkol!
wagabund
kiváncsi lennék a bünti mértékére, és fogja e valaki perelni?
1magyar
Na rendőrség! Ott az autó,rendszám alapján azonnal elvenni a jogosítványát, mert aki nem tudja a szabályt nem érdemel jogsit.
Hülye rendőröknek ez nem feladat???
Persze nagy büntetéssel.
papa.49
Ez nem igazán fontos sokkal jövedelmezőbb az elbújt kamerákkal fényképezni !!!
Az autós meg tegye magáévá a legkedvesebb rokonát !!!
Nessy
Félévre elvenném a jogosítványt, és alaposan megbüntetném ezt a felelőtlen autóst! Ennyire nem lehet valaki ostoba, hogy egy kórház főbejárata elé parkol!
wagabund
Átgondoltam...lehet, hogy nem is felelőtlen...sőt inkább felelős pozícióban van...most azon megy a vita, ki és mikor kérjen tőle bocsánatot, mert a mentősök illetlenül zavarni merték...olyan sértődékeny, nehogy megorroljon bárkire is.
wpym
Autot lefoglalni, vezetoi engedelyt vegleg bevonni. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.