Vásárhelyi Mária facebook-posztban fejti ki, miért a bojkott az egyetlen járható út. Az Amerikai Népszava üdvözli a szerző sorait. Az írást teljes terjedelmében, változtatás nélkül közöljük. “Aki azt gondolja, hogy a választási bojkott tétlenséget jelent, az súlyosan téved! Szerintem egy sikeres bojkottot megszervezni sokkal nagyobb és nehezebb munka, mint egy választási kampányban részt venni. A sikeres bojkott rengeteg háttérmunkát, egyeztetést, agitálást és kampányolást kíván. Igen kampányolni amellett, hogy sem a pártok, sem a választópolgárok ne vegyenek részt egy szervezett választási csalás legitimálásában és ezzel a diktatúra tovább építésében. A jelenlegi választási rendszernek egyetlen olyan eleme sincs, amely biztosítaná a választási rendszer politikai függetlenségét, a választások szabadságát a választópolgárok jogegyenlőségét és a választások során felmerülő viták pártatlan és igazságos elbírálását. Magyarországon 2018-ban nem lesznek szabad választások, ezért azután...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nincs ra ido! A bojkott a fideSS malmara hajtja a vizet az abszolut tobbseg megszerzesere.
Ha most a fideSS nyer, akkor hosszu idore ez lesz az utolso valasztas Magyarorszagon.
szep napot
Es akkor mi van? Fidesznek 2/3-a van. Ha 2018-ban bojkottaljak a valasztast, a pufikiraly uj valasztast irat ki 2019 v 2020-ban. A mai magyar ellenzek (jelenleg a megnevezes is egy barokkos tulzas) nem akarja a valasztasokat megnyerni. Nekik csak a penz kell, amibol a pufi juttat nekik boven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.