Kovách Imre szociológus, az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont Szociológiai Intézetének tudományos tanácsadója a Magyar Nemzetnek adott interjút. A vidék- és településszociológiával foglalkozó kutató szerint Orbán és a Fidesz befagyasztotta a társadalomstruktúrát, a szegényeknek nincs valós esélyük arra, hogy társadalmi helyzetükön változtassanak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Tegnap elég tisztességesen esett a hó nálunk a szomszédom aki már egy éve nem kap munkát jött, hogy letakarítja a havat ha tudok neki egy kis tojást adni. Adta és még egy kiló kenyérre is. De ezt sajnos nem akarják a fideszesek el ismerni pedig látni főleg vidéken mennyire le gatyásodtak az emberek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@durbincs: Én már öreg vagyok de az Ön hozzászólásait már nem tudom értelmezni.
papa.49
A csutigeci ,,dübörög,, mint a 424 es csak nem látni a pályán, csak egy rakás szart )))))))))))
szaboria1
@Shikari: Sajna egyre több a magyar is. Itt nálunk ahol nincs semi infrastruktúra még 35 km körzetben sem. Sok lett a szegény.
szaboria1
@Shikari: TANULT EMBERRŐL VAN SZÓ. Akiktől vettük a házat a leányzó tanári diplomával eladó lett. Ugyanis az Önkormányzat az egyetlen iskolánkat az egyháznak adta aki most apácákkal tanítanak.
kukac50
Nincs Magyarországon éhezőember csak az MSZP-sek fejében van kb 2 éve mondta Orbán a parlamentben! Nagy nevetés volt a Fideszesek között! Ők nem fogják fel a fájó valóságot és nem is szavaztak meg olyan törvényt ami a szegények helyzetén javítana.
Nem csak cigányokról van szó sok kisnyugdíjas is nagyon rossz helyzetben él!
Gondoljuk bele pl 50 ezer forintos vagy az alatti nyugdíjból élők helyzetébe, már aki tud reálisan gondolkodni. Ebből az összegből fizesse a villanyt vizet kukát vegyen tüzelőt vegyen élelmiszert gyógyszert esetleg néha cipőt . Lehetetlen ami kis vagyonkát össze gyűjtött még dolgozni tudott azt mind el kell adnia, hogy ne haljon éhen!
Nessy
@kukac50: Pancserek vagyunk mi nyugdíjasok! Én is sok évtizedet dolgoztam az egészségügyben, aztán nem fél sertés telepet, max. egy tengerimalacot tudnék venni!
Sokra megy ha"tanult ember" is, amikor 50-60 km-re találna állást, minimálbérért, mert nem azt tanulta, amit ott kell csinálnia.
Mivel, hogy közlekedik például? Különösen, ha naponta két - három busz járat van. Az sem olcsó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.