A budavári diákok sportolására szolgáló tanmedencének kellene üzemelnie az I. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő Oxygen Wellnessben, de csak a politikai és gazdasági elit lubickol a luxussportcentrumban – tudta meg a hvg.hu. Megszereztük az eredeti pályázati anyagot, sőt teszteltük is a helyet, ahol a sötétített üvegfalas, designmedence valószínűleg eleve nem a gyerekek számára biztonságosan lett kialakítva. Az alig 270 méterre található iskolából ezért duplaórán kell másik uszodába buszoztatni a tanulókat, miután még panaszkodtak is rájuk az exkluzív sportközpont vendégei. A polgármester utólag tagadja a beruházás idején tett ígéreteit, és állítja, valójában a gyerekeknek és a tanároknak jobb másik uszodába járni a sétatávolságra lévő fitneszközpont helyett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mit várunk olyan fideszes Nagy Gábor Tamás pm.-re van az önkormányzatnak ahol rokonoknak, haveroknak adnak olcsón ingatlan bérleményeket.
kissé felnőttem
mert várt valaki mást ? A szuperkorháznak hirdetett is ippen igy fog járni: Földi halandónak ott se hire se hamva nem lészen . csak a forintjainkat tolják oda minket nem.
Ezért ?
Nessy
Biztos zavarta az "úri közönséget" a gyermek zsivaj. Pedig lehet, hogy a saját gyermeke is oda jár suliba. Lehet,hogy délután apucival, vagy anyucival igénybe veheti ő is a medencét,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.