Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint az utak mindenütt járhatóak, a Bükkben és a Nyírségben még hókásásak lehetnek. A Budapestre bevezető utakon már torlódásra kell számítani. Ónoseső Heves, Szolnok és Dunaújváros térségében esik.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a gyorsforgalmi utak és a főutak országszerte vizesek, de hómentesek. A mellékutak a Bükkben, a Nyírségben, valamint az északkeleti határ mentén még többfelé havasak, hókásásak, vagy latyakosak, de minden település elérhető.

Torlódnak a fővárosba vezető utak, ónos eső nehezíti a közlekedést

Fotó: police.hu

A Budapest környéki utakon élénkül a forgalom, a 10-es úton Üröm előtt, az M2-es autóút és az M3-as autópálya főváros közeli szakaszán, valamint a Csepel-szigetről befelé lassulásra készülhetnek az autósok.

Balesetről nem érkezett bejelentés az Útinformhoz eddig.

Csapadék és köd nehezíti a közlekedők dolgát

Az Útinform útállapot-jelentése szerint borult, felhős az ég, a Dunántúl középső és déli részén, valamint Pest, Jász-Nagykun-Szolnok és Bács-Kiskun megyében sokfelé esik, vagy szemerkél az eső, Pest megyében többfelé havaseső esik. Ónos esőt már csak Dunaújváros, Heves és Szolnok környékéről jeleztek, a Mátrában és Keszthely térségében hószállingózás, tapasztalható. Az Északi-középhegységben és a Tiszántúlon jellemzően nem esik csapadék.

A látási viszonyok általában jók, csak a Jászságból jeleztek ködöt, 100 és 300 m között változó látótávolsággal. Nógrád és Heves megyében sűrűbb ködfoltok zavarják az autózást, helyenként 150-200 m-re csökken a belátható út hossza.

Szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás, a hőmérséklet -4 és +4 fok közötti az Útinform jelentése szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.