Egy AN-2 típusú repülőgéppel lépte át illegálisan a határt Szabolcsban 11 külföldi, ám landolásuk után nem sokkal elfogták őket.

Szabadnapos rendőr riasztotta szolgálatban lévő kollégáit azzal, hogy kállósemjéni háza fölött egy alacsonyan szálló repülőt észlelt 2018. január 15-én 19 óra körül.

Repülővel szöktek be az országba

Fotó: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság  azonnal a helyszínre irányított rendőröket, akik a repülőgépet egy mezőgazdasági területen landolva találták meg.

Repülővel szöktek be az országba

FotóSzabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök jelentős erőkkel, nyomkövető szolgálati kutyák és hőkamerák segítségével terepkutatást végeztek, ellenőrizték a környező útvonalakat és közlekedési eszközöket. Az összehangolt tevékenység eredményeképpen rövid időn belül elfogtak három afgán és nyolc vietnámi állampolgárt, akik a rendelkezésre álló adatok szerint illegálisan jutottak be Magyarország területére légi úton.

A külföldi állampolgárokat meghallgatásukat követően a rendőrség őrizetbe vette. Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága embercsempészés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást – olvasható a megyei főkapitányság közleményében.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Csutigeci baszhatod a kerítést HA,HA,HA !!! 37 milliárdért !!!
nezelodo
Még jó, hogy nem a Kossuth Téren szálltak le, mint egykor Mathias Rus a Vörös Téren. Ott kirúgták a légierő összes csikosnadrágosát. Vajon ha a Kövér Laci fogta volna el a rakétás hálójával, hány új légierős tábornokot neveztek volna ki a régi csapat mellé?
nezelodo
Akik nézegetik ezt a repülő matuzsálemet, nem a Szilcsi emberei? Mert neki még lehet, hogy nincs repcsije, és kell neki, ha Posványosra menne...
wagabund
Nem véletlenül csaklizták meg ezt a gépet...alacsonyan lehet vele repülni, csak ötvennél esik át, tehát ez pont elegendő sebesség a fagyott szántóföldi landoláshoz...ha újra keményre fagy, még fel is szállhat onnan, nem kell szétszedni.

már csak azt kellene megválaszolni, hogy lehet elkötni egy ilyen gépet, ki az aki ilyen profin vezette éjjel, és hol az igazi pilóta?

mert ha migráns kötötte el, akkor az ki volt oktatva, de alaposan...ha pilóta fuvarozta őket, az most hogy számol el? kényszerítették?
vukkocska
Ez egy óriási kamu hír. Hogy tudna bejönni az országba egy repülő illegálisan? Akkor Simicskónak meg egész bandájának le kellene mondania. Meg ezek rendes migráncsok voltak, mert arra is volt idejük, hogy kitakarítsák a gépet. :) Mit fognak még kitalálni, amivel tovább tudják hergelni a magyar embereket. Meg egyébként az is lehet, hogy roggyant Tóni két kanyar közben behozta őket. Mert a helikopter mégiscsak hangosabb, mint ez a kisgép. Most akkor milyen magasra is fogják húzni a kerítést? :)
nezelodo
Csak nehogy kiderüljön, hogy olyan rejtély ez az utazás mint egykor Kassa bombázása...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.