Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint kiszámítható politizálást ígér pártja, a Soros-terv ellen pedig törvényi erővel is fel fognak lépni.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint teljes mértékben kiszámítható és látható, hogy ha Orbán Viktor marad a miniszterelnök, az milyen irányt, milyen értékeken alapuló politizálást jelent.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint pártja kiszámítható politizálást jelent

Fotó: YouTube

Hidvéghi Balázs az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában azt mondta, a "legmegfelelőbb, legjobb jelöltekkel vágnak neki" az országgyűlési választási kampánynak. A Fidesz-KDNP 106 egyéni képviselőjelöltje között több kormánytag is szerepel, például Simicskó István, Kósa Lajos, Varga Mihály, Seszták Miklós.

A Fidesz kommunikációs igazgatója kiemelte: a kormány "biztonságosnak és magyar" országnak szeretné megőrizni az országot. Ezért is fontos, hogy az alapvető kérdésekről, mint például, hogy kikkel kívánunk együtt élni, ne Brüsszelben, hanem Magyarországon döntsenek.

Hidvéghi Balázs kitért arra is, hogy ha kell, törvényi úton is fellépnek a "Soros-terv" intézkedéseivel szemben, amellyel bevándorlóországgá tennék Magyarországot. A lehetséges jogi lépések kérdései a kormány szerdai ülésének napirendjén is szerepelnek – ismertette a kommunikációs igazgató.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Valóban kiszámítható, hiszen mindent ellopnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Valóban kiszámítható, hiszen mindent ellopnak.
human
A választási programjuk már megint csak ennyi:
"Folytatjuk"
- De mit?
- Azt majd meglátjuk akkor, amikor és ott ahol.
kukac50
A Fidesz Ne Soros tervet reklámozza, mert az nincs ezt már mindenki tudja,csak a Fideszesek nem! Azt írják a reklámfelületeikre,hogy mi a programjuk! Ha egyáltalán van valami elképzelésük.
Több táblára írják fel,hogy Mészáros Lőrinc minden 7,2 milliós uniós pénz felhasználása után tüntesse fel táblán ott ahol a pénzt felhasználja,hogy Brüsszeltől kapott pénzből végzi a munkát és azon bizottsági tagok nevét is írja ki akik elbírálták a megnyert pályázatokat.
380 milliárdot kapott az elmúlt időben ne csak a civilek ellen harcoljon a Fidesz hanem a gerinctelen bizottsági tagok ellen is.

Üzenjük Brüsszelnek nem kérünk pénzt Mészáros ás Orbán megél a Brüsszeli támogatások nélkül is.
szaboria1
Hidvégi még el is hiszi amit össze vissza hazudik.
tudode
Miről beszél ez a FIDESZ-katona, hiszen Antall József miniszterelnök úr átlátta azt, hogy a ma már DIKTATÚRÁT építő, volt fiatal demokrata MIBEN MESTERKEDETT: a rendszerváltás hajnalán:
.
Közzététel: 2014. aug. 18.
----- Antall József a volt kommunisták visszatérésének veszélyéről
www.youtube.com/watch?v=xOP7yGM_3NU&t=13s

"""Részlet Antall József miniszterelnöknek a koalíciós képviselőcsoportok zártkörű ülésén elhangzott beszédéből."""
.
És nem árt visszatekinteni, HONNAN JUTOTT EL AZ ORSZÁG EZEKKEL, akikre ma már egy ÁLLATFARMOT sem lenne BIZTONSÁGOS rábIzni:
.
www.youtube.com/watch?v=oU6YIaA27kQ
.
Ide vezetett EZEKKEL, akik MÁS TOLLÁVAL ÉKESKEDNEK, más izéjével verik a csalánt, akkor, amikor ők "csak" pofagoló szinten uszítják egymásnak a lakosságot, annak érdekében, hogy "törvényesítetten" SZÉTHORDJANAK mindent, a szt család "EGYÜTTMŰKÖDÉSÉVEL!
.
Fidesz kommunikációs igazgatója "is" a többiekkel együtt TÖRTÉNELEMBŐL megbukott, mert olyan URAT SZOLGÁL, aki gúzsba kötötte azt az országot, amely JOBB SORSRA LENNE ÉRDEMES! Hisztéjével nem csak az országot, PÁRTJÁT is drákói félelemben tartja, nem az ő "centrális erejével", a KÖZPÉNZE HATALMÁVAL!
Hari
Teljességgel kiszámítható: ami a tied, az az enyém is, ami az enyém, ahhoz semmi közöd .
kokopelli
@Hari: az egy "bit"-eseken nincs mit kiszámítani,ergo "0"-ák,vagy "1"-ügyűek! ;-)
Fradigege
Amit megszellőztetnek, az úgy lesz. A lenyúlást pedig tálcán kínálják.
szép új világ
Megmondták: - Folytatjuk! Mondjon valaki ennél kiszámíthatóbbat!
kokopelli
@szép új világ: pl.:.. "Folytassuk mer az uccsó néty év ojan sikeres vót,hoty az
egéß Ejuropa meg a Unijo is benünket irityel!...(taps!)
papa.49
Ez a kép elmeorvosért kiált, meg kényszerzubbonyért, és mentőkért !!!
human
@Eladott Ország: Erre találták ki az EU támogatást.
CsipkeRózsa
Ez a mai politikai működésük, Sorossal, határsávval kapcsolatban nekem nem tűnt kiszámíthatónak, csak úgy rippsz-roppsz jött.
Sámannus
Ha ez a tragédia sorozat a kiszámíthatóság, akkor inkább ne dicsekedjenek vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.