Magyarországon megdöntötték az alkotmányos rendet. Magyarországnak nincs törvényes, legitim kormánya. Törvénytelen kormány által kiírt csaló választás törvénytelen, a választás eredménye is illegitim és törvénytelen. Magyarország nem demokrácia. Magyarországon a hatalmat bitorló rezsimet demokratikus úton leváltani nem lehet. Ezért bojkottálni kell az Orbán által kiírt választást, mert annak tétje kizárólag az, hogy legitimáljon egy államcsínnyel létrejött rendszert, és demokratikus felhatalmazás látszatát adja azoknak, akik államellenes bűncselekményt követtek el, és ezért bíróság elé kellene állítani őket. Aki részt vesz a választáson, mindegy, kire voksol, az mind Orbánra szavaz. Ezek a négyévenként megtartott választások arra valók, hogy bebetonozzák Orbán Viktor törvénytelen rendszerét és az ő személyes hatalmát. Aki elmegy szavazni, hozzájárul a NER bebetonozásához. A szavazás arra való, hogy azt a tévhitet keltse az ország lakóiban, hogy nincs mit tenni, mert az ország...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@justhpeter: Mert leválthatatlanok. Magukra írt törvénnyel és választási csalással nem lehet mit kezdeni. Már a bojkott is kevés. És már többször is leírtam, hogy ezért nem történik, semmi, mert az emberek elhiszik, hogy leváltható...majd idén...majd 2022-ben ésatöbbi...pedig kurvára nem. Amíg ezt nem fogják fel az emberek addig nem lesz változás. Az ellenzék csak látszatnak van megtartva. amikor kell akkor befenyítik őket pl az ÁSZ által szintén törvénytelenül, és ezek után nem is csoda ha a túlélésre játszanak. Övék a média, basznak politikai vitázni, vagy a parlamentben válaszolni kérdésekre...tudják, hogy nincs rá szükségük. Ezt az országot már rég halálra ítélte pár millió fideszes szavazó...és a qrbán a hóhér. Kibaszott elkeserítő végiggondolni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Pontosan így van. Bojkott kell mindenképp, ami már beindítja az eseményeket ezerrel.
Hellcat
Már késő...igaza van a cikknek 2014 ben kellett volna...ma már késő.
Aki Én
Na ba...meg. Olyan szomorú ez így összefoglalva.
justhpeter
@Hellcat: Miért volna késő ? Ellenőrizhetetlen a 10 évre kiadott határon kívüli szavazat, nem azonosak az erdélyi magyarok és a londoni dolgozó magyarok feltételei. Kell több ?
Hellcat
@justhpeter: Mert leválthatatlanok. Magukra írt törvénnyel és választási csalással nem lehet mit kezdeni. Már a bojkott is kevés. És már többször is leírtam, hogy ezért nem történik, semmi, mert az emberek elhiszik, hogy leváltható...majd idén...majd 2022-ben ésatöbbi...pedig kurvára nem. Amíg ezt nem fogják fel az emberek addig nem lesz változás. Az ellenzék csak látszatnak van megtartva. amikor kell akkor befenyítik őket pl az ÁSZ által szintén törvénytelenül, és ezek után nem is csoda ha a túlélésre játszanak. Övék a média, basznak politikai vitázni, vagy a parlamentben válaszolni kérdésekre...tudják, hogy nincs rá szükségük. Ezt az országot már rég halálra ítélte pár millió fideszes szavazó...és a qrbán a hóhér. Kibaszott elkeserítő végiggondolni.
olivér
@peterkelemen: Én bojkottálni is fogom,elvből.Értem ezalatt,hogy csak azért nem szavazok egy ellenszenves ellenzékire,mert megutáltam a jelenlegi vezetést.De semmit nem fog számítani most sem,a rezsim megerősödve a következő 20-30 évre marad.
Pálinkás Pál
És a bojkott mire lenne jó hülyék??? Az összes fideszcsicska elmegy szavazni...az érvényességi küszöb meglesz,a fidesz meg nyer 100 %-al!!!Be kellene látni végre hogy békés úton nem lehet eltávolítani ezt a g.cit meg a csapatát!!Minimum gigatüntetéseket szervezni...hadd fossa össze a bokáját!!
Pöpec
Lehet tippelni, 2020-ban hány cége lesz mészaros lőrincnek. (Legutóbb 203 volt, szerintem már minimum öttel több.) Szegény zembernek a sok aláírástól és az orbán pereputtyokra engedményezéstől hogy kilehet a csuklója...
Ceausescu jutott eszembe, neki közel sem volt ennyi cége, oszt mégis hogy járt.
kereső
@Pálinkás Pál: 09:33, 2012 óta nincs érvényességi küszöb országgyűlési választásokon.Szélsőséges példa: de akár egyetlen ember részvétele és szavazata is eredményezhet érvényes választást.Más kérdés a legitimáció.Ha csak a fideszesek szavaznak,nagy kérdés hogy ezt el lehet-e ismerni legitim eredménynek.
Pálinkás Pál
@kereső: Köszi a kiigazítást..akkor még érvényesebb amit mondtam...mert a fideszesek közül mindenki ott lesz...a lregitimitással meg eddig sem törődtek!!
peterkelemen
@Pálinkás Pál: A bojkott pontosan beindítaná a tömeges tiltakozások korszakát. A bojkott egy kiváló eszköz arra, hogy kilendítse az etunyult magyarokat és végre nekik menjenek.
Pálinkás Pál
@peterkelemen: Ezt hogy gondolod??? Az indítaná be hogy ne emelje fel a seggét még négyévente sem???Figyelj..ez a nép "halott"...mindent lenyomtak eddig komolyabb tiltakozás nélkül a torkán...
Peller Anikó
@kereső: Nemcsak a fideszesek mennek el szavazni hanem a szatellitpártja a KDNP is, ez már kettő.

Az LMP is elmegy mert ők egyedül akarnak nyerni és ha mások kevesebben mennek el akkor javul az esélyük.

A Jobbik mindenképpen elmegy mert ők egyedül akarnak nyerni, lásd előbb.

Az MSZP és a DK is nagy valószínűséggel elmegy.

Az a 400 új párt amit a fidesz pénzel pont a megosztás céljából mindegyik elmegy szavazni.

Akkor mi a rossebről beszéltek marhák, a fidesz nyer 4/5 -el és aki nem megy el kihullik a jólfizető parlamentből.

A Fidesz-KDNP-LMP + az új pártok tökéletesen legitimálják az utolsó "demokratikus" választást.
magyarbakancs
Nem szabad részt venni a választásokon a pártoknak.
Nyer a Fidesz legitimálod a piszkos dolgaikat.
Úgy van meg csinálva a választási törvény,hogy nekik kedvez eleve minden pálya nekik lejt.
Peller Anikó
@magyarbakancs: nem érted, hogy van elég párt ami legitimálja?

Álmodsz vagy csak a Hamupipőkét szoktad nézni?
justhpeter
@Pálinkás Pál: Gondold csak végig. 100%-os fideSS-parlament mit hozhat a konyhára nemzetközi szinten ? 100%-os elutasítottságot, mert mindenki látná, hogy az ellenzék el sem indult.
Az egy másik kérdés, hogy az ellenzék elindul, nem fog össze, mert győzni nem, csak bejutni akarnak 5%-ként, hogy azt követően mi lesz. Az lesz, hogy ezeknek az ellenzékieknek el kell tűnniük. Végleg.
Pálinkás Pál
@justhpeter: azt ugye te is tudod hogy ez nem ellenzék...ezek már csak a koncért pedáloznak,hogy legyen egy-két parlamenti helyük..ennek az országnak csengettek,aki ér valamit az elmegy...ami nem is baj,majd éhendöglenek a fideszesek ha magukra maradnak,mert egyiknek sincs annyi esze,hogy lopáson kívül másból megéljen,és ha nincs kitől lopni...!
justhpeter
@Pálinkás Pál: Nagyjából én is erre számítok. Amikor már csak egymástól lehet majd lopni, akkor két eset lesz: felzabálják egymást vagy forradalom tünteti el őket.
peterkelemen
El lehet menni szavazni a sok birkának, de ezzel csak legitimálják Orbán diktatúráját és saját maguk ellen szavaznak, mert mennek a vágóhídra. Teljesne mindegy mennyivel nyer a fidess, mert nem ez a lényeg. Eddig is mindenen és mindenkin átgázolt. A bojkott egy kezdő lépés a teljes ellenálláshoz. Aki ezt nem érti az totál hülye.
peterkelemen
@Peller Anikó: Vágó sem vágja. Naná hisz ő is Orbán pénzeiből akar megélni. Jól jön a nyugdíjához. Hagyjuk már!
kereső
@Peller Anikó: 10:09, és mi van,ha elmegy 200 kis pártra szavazni külön-külön 1-2% szavazó, attól még azok nem jutnak a parlamentbe,a fidesz legitimációját nem növelik,ezekre hivatkozni kár.A mérhető támogatottságú pártok a mérvadók, azok akik azért láthatóak már évek óta a magyar politikai térképen.
peterkelemen
Kit érdekel, hogy elmennének vagy sem szavazni például a jobbikosok vagy dksok és stb. Nem ez a lényege a bojkottnak. Onnantól kezdve azok a pártok véglegesen leírnák magukat a választóik előtt is, mert vilgosan kiderülne, hogy csak a pénzért akarnak indulni semmi másért. A bojkott egy kiváló eszköz, hogy elindítsuk az eseményeket és kilendítsük az országot a komából. Egyre többen lázadnának onnantól fogva.
Pálinkás Pál
@peterkelemen: Nos..akkor magyarázd meg mitől lázadas,ha nem mész el valami olyan dologra ami nem kötelező!!!?A legutóbbi választáson is vagy 4 millióan "lázadtak" ,nem mentek el,azt ért valamit???Tanuljátok már meg ,az ilyen bojkott féle dolgokkal legfeljebb ott érsz el valamit,ahol még számít a jogállamiság...nálunk meg nem ez a helyzet...magasról sz@rik rá a duce hogy nem mennek el az emberek,neki az a lényeg hogy az ő hívei behúzzák az ikszet,a többi nem érdekli!!!Ezt figyelembe véve marhaság a dolog,inkább az ellenzéki pártokat kellett volna összerugdosni,hogy mindenhol egy jelölt legyen..kormányprogramja egy tőmondat...orbánékat börtönbe!!!És miután lecsukták a sunyikat,lehetne tárgyalni a többiről!!
bencemacska
@justhpeter: ma, 09:18
Azért mert ennek a választási törvény megalkotása után kellett volna elkezdődni! Akkor kellett volna a törvény működését akadályozni az első szavazásnál! Bojkottálni kellett volna az összes időközit!
És minden lehetőséget kihasználva támadni a törvényt, de mi megdermedtünk, és nem tértünk észre időben.
GeoCravker
@peterkelemen: A Bartus által pártolt passzív, tökvakarós bojkott legfeljebb a Fidesz erősítésére jó. Ez 2014-ben is így volt. Elhiszem, hogy van za a távolság, ami érthetővé teszi az ostobaságot, de ettől még a nagyvízen túl is szabad gondolkodni.
Egy valós, aktív bojkotthoz pedig nincs egy ellenzéki pártnak sem ereje.
Egyébként ezt 2014-ben is megfutotta az ami népszava. a demokratikus vitának az egyik eredménye az volt, hogy megszünt a kommentelési lehetőség (demokratikusan), aztán el is költöztették a mpostani címre.
bencemacska
@kereső: ma, 09:49
Titkos szavazásnál honnan veszed, hogy fideszesek szavaztak csak?
Ugye tudod, hogy annyi kamupártot indít, amennyi a legitimációjához szükséges!
A 400 bejegyzett párt szerinted mind ellenzéki?!
Bármilyen bojkott esetén a falvak népe - főleg, ahol fityiszes a polgármester - 90 %-ban leszavaz.
A Rákosi szavazások eltörpülnek mellette!
Rockxy
Így van, bojkottálni kellett volna, de a múltat nem lehet tervezni.
Basszus.
bencemacska
@kereső: ma, 12:08
Annyian fognak a kis pártokra szavazni, amennyit a fityisz akar!
És a négyszázból annyi párt indul, amennyire a legitimációhoz szükség van!
Lesz szélsőjobb, szélső bal és centrum is. Pénz van rá bőven!
Tudomásul kell venni, hogy AMÍG LÓSZAR VAN, ADDIG VERÉB IS VAN.
kereső
@bencemacska: 14:34,17:05, Én azért bizom abban,hogy a szavazatszámlálók tisztességesek, tehát ott ilyen nagy mértékű szavazateltéréseket nem lehet csalással előállitani.A 2014-es választáson is indultak kamu pártok, volt amelyik 10-20 szavazatnál nem kapott többet.A legtöbb ilyen párt 0.5-1% között végzett/ ennyit vettek el az ellenzéki pártoktól sokszor a hasonló név miatt/.Nem választási legitimációról irtam,hanem parlamentiről.Egyébként is csak egy magyarázat volt Pálinkás Palinak, mert nem tudta,hogy a választásnál nincs érvényességi küszöb.Erre irtam-hogy nagyon szélsőséges esetben akár egyetlen szavazattal is érvényes,és eredményes a választás.Legitim-e szerinted az igy létrejött parlament?A parlamenti legitimációt éppen az kérdőjelezi meg, ha csak a fideszesek szavaznak, és nincs ill.minimális az ellenzéki szavazatok száma.És szerintem akkor is legitimási kérdést vet fel,ha csak a fidesz és a jobbik jut a parlamentbe.Ketten sem fedik le a választokorú népesség többségét.
kereső
@kereső: még annyit,hogy a bojkott,az a fajta, amiről Vásárhelyi Mária,és Hont András is ir,szerintem okafogyott.Itt a pártok már beleálltak a választási kampányba, idő sincs -és nem is lehet már a választóknak elmagyarázni,megértetni,hogy most akkor miért is nem kell elmenni szavazni-miért nem indulnak el a választáson,holott eddig ugye arról szólt a nóta,hogy "mindenki menjen el szavazni"!Éppen elkezdődött a mozgósitás,most meg mondják az ellenkezőjét? Ha ezt 2014 -ben, közvetlenül a választás után vetik fel, talán járható lett volna ,de most már?
Peller Anikó
@kereső: 12:08, kinek mérvadók kizárólag a láthatósági küszöb feletti pártok? Neked?

Mert a fidesznek biztosan nem, hiszen pont emiatt hozzák létre a millió kispártot, azért, hogy lehessen hivatkozni rájuk. Megosztás és hivatkozás.

A fidesz nyer 4/5 -del és rengeteg párt vett részt a szavazáson. Kész.

De ez az egész úgy hülyeség ahogy van, mert nem tudod meggyőzni a pártokat, hogy ne induljanak, hiszen a saját fizetésük a tét. Mindenképpen indulnak.

Csak egy megoldás lehet, elosztozni egymás közt. Ez sem megy. Akkor hogy menne a bojkott?

Álmodnak a betegek, csak a fidesz nyer veletek. Magyarország az ilyen balfasz okostojások miatt rohan a végzete felé akik még választani sem engednék a népet, az egyetlen dolog amihez még joga van ennek a kurva országnak.
kereső
@Peller Anikó: drága Anikó olvasd már el végig,mit irtam @bencemacskának!
bencemacska
@kereső: ma, 18:20
Sok fityiszes polgármester van, akik tudják befolyásolni a szavazókat. Segélyekkel, közmunkával, stb.
Mindig van olyan párt, aki csak azért sem tartja be a megállapodásokat! Próbáld meg rávenni valamire az LMP-t, a Momentumot, a MoMa-t, hogy ne induljon!
Nehéz eljutni a szavazókhoz a reklámokkal.
Most este hallottam a rádióban - mintegy megerősítésként - ugyanolyan nagy munkát igényel az összehangolt bojkott, mint a koordinált indulás!
Summa summarum: a jelenlegi magyar ellenzékkel nem megy!
Fidesz, KDNP , Jobbik, LMP : ki meri rámondani, hogy nem legitim?
Szerintem az alaptörvény sem legitim, mert csak egy párt szavazta meg! Ki meri vitatni? És főleg eredménnyel??? Ott volt a nem létező szatelit : KDNP.
bencemacska
@kereső: ma, 18:38
Igazad van! Én ehhez annyit tennék hozzá 2012-ben, közvetlenül a törvény megszavazása után kellett volna minden követ megmozgatni a hatálytalanítása érdekében!
De mindenki béna kacsa volt!
Vagy számító!
kereső
@bencemacska: engem az bánt igazán,hogy ezzel a jelenlegi ellenzékkel semmi sem megy.Nem tudnak/nem akarnak túllépni saját kis önző érdekeiken.Amugy igazad,van a legitimációt illetően is.Az ellenzéki pártok közül melyik az, amelyik ki meri mondani ,hogy nincs jogállam,orbán diktatúrát épit.Én még csak a dk-tól hallottam.Az alaptörvénnyel kapcsolatban Majtényi kimondta az operaházi tüntetésen.És? Foglakozott ezzel utána bárki is? Nem .
peterkelemen
Mennyibe fogad velem bárki, hogy Orbán diktátor ismételten megnyeri a 2018-as csalásokra alapozott választásokat? Na gyerünk! Fogadjunk bármennyiben. Előre borítékolom én is és azok is, akik jól tudják, hogy itt nincs lehetősége, se választása senkinek sem a szavazóknak. Mindenki aki elmegy Orbán diktatúráját fogja legitimálni. Erről szólaz egész és nem arról, hogy kit szeretnénk a hatalomban látni Orbánék helyett.
GeoCravker
@peterkelemen: Aki otthon marad a tökét vakarni, az is Orbánt legitimálja majd
peterkelemen
@GeoCravker: Nem, mert a választások eleve csalásokra vannak felépítve. Nem érted meg, hogy nem nyerhetsz semmit? Az meg teljesen mindegy mennyivel nyeri a fidesz, mert eddig is bármit keresztül vittek és ezentúl is keresztül fognak vinni bármit HA ennyire hülyék maradnak a magyarok, hogy nem értik meg, hogy bűnözőkkel nem működök együtt semmilyen szinten.
peterkelemen
@GeoCravker: Legitimálni éppenséggel, hogy a szavazatokkal lehet. Minél több annál rosszabb.
bencemacska
@peterkelemen: ma, 19:31
Aki nem megy el ugyanazt éri el!
Nesze semmi fogd meg jól!
peterkelemen
@GeoCravker: Ez mindenkinek egy elvi kérdésnek kellene lennie. Ha már eljutott odáig egy ember, hogy egyáltalán megértse, hogy ez egy diktatúra ami látszat demokráciával van vékonyen bekenve az már félsiker. Diktatúrában pedig logikus, hogy mindig a diktátor és bűnbandája a befutó. Orbánnak volt kitől lekoppintania ezt lásd Oroszországot Putyint. Ott 64 párt indul , de mindenki tudja, hogy logikus, hogy Putyin lesz imsételten a befutó. Ebből az örödi körből kell kiszabadítani az embereknek önmagukat.
GeoCravker
@peterkelemen: Mint fentebb írtam: a vakaródzás otthonmaradás nem teszi Orbánt vesztessé. Egyébként ugyanezzel a rendszerrel le is lehetne mosni Orbánt. Csak ehhez ellenzék is kellene.
peterkelemen
@bencemacska: Értsd már meg hiába mész el szavazni, mert semmit nem érsz el vele max. annyit, hogy Orbánt még inkább legitimálod és pénzhez juttatod a pártokat azokat az ellenzéki pártokat, akik remekül el vannak így a te pénzedből.
mackoka46
A lámpavasat kellett volna üzembe állítani !
peterkelemen
Az menjen el választani, aki ezt nem képes megérteni, de az ne is panaszkodjon, hogy "jaj, már megit a fidesz a befutó.". Én megmondtam most már jóval előre és nem csak én, de napról-napra egyre többen vagyunk, akik ugyan ezt mondják, mert megértették a lényeget. Igenis bojkottra kellene ösztönözni mindegyik ellenzéki pártot:valljanak színt melyik hajlandó és melyik nem. Továbbá a helyileg el kell kezdeni megszervezni az ellenállást és szakadatlanul támadni Orbán aljas rendszerét mind fizikai úgynevezett gerillatámadásokkal, mind nemzetközileg is nyomást kell gyakorolni rájuk. Több fronton kell harcolnia mindenkinek, akinek elege vanm Orbánék aljas és velejéig romlott rendszeréből.
bencemacska
@GeoCravker: ma, 21:17
Igazad van. Nálad a pont!
Peller Anikó
@peterkelemen: és mindenki aki eddig nem ment el az orbángekkó diktatúrháját legitimálta.

És aki most nem megy el az ugyanúgy az orbángeckó diktatúr háját legitimálja.

Hiszen millióan viszont el fognak menni szavazni bazmeg. Tényleg ennyire buta vagy, hogy ezt fel nem foghatod? Ők választanak helyetted, mert te annyira gyenge vagy, hogy el sem mész. Mint a többi 3 millió aki nem jár szavazni. És közben azt vízionálod, hogy ezzel megdöntötted a röhögő kormányt. Szerinted ez a 3 millió bojkottálta a választásokat? Nem. Leszarta.

Óriási a fogadási ajánlatod béla2. Persze, hogy nyerni fog, mert az ilyen gyökerekből van sok.
peterkelemen
@Peller Anikó: Én elmentem és Orbán ellen szavaztam te agyhalott, de most már világosan belátom nincs más út hisz semmi nem lett jobb sőt rosszabb lett minden. Eljött acselekvés ideje a totális ellenállás aminek kezdőlépéseként a bojkott megfelelő lenne, ha nem lesz bojkott, akkor lesz vér ha az neked megfelelőbb.
namihami
A bojkott lenne a legnagyobb hiba. A Fidesz megint felállít néhány ""ellene"" induló alakulatot, amelyiket aztán sikeresen le is győzne. Máris ugrana a bojkott és mindenhol hivatkozhatna, hogy volt ellene induló. Az igazi ellenzék pedig simán pofára esne.
A jó megoldás a tömeges szavazás és a Fideszre írt választási törvények ellenére történő nagyobb számú voksok megszerzése. És a határontúli, ellenőrizhetetlen szavazatok még így is bezavarhatnának a meccsbe. Ezért kell sokkal több voks ellenük. Akkor, de akkor kíméletlenül jöhetne az elszámoltatás.
simmering73
Napnál is világosabb, hogy a választási csalástól sem visszariadó regnáló hatalmat csak egyféleképpen lehet megbuktatni: a totális bojkottal. Minden más próbálkozás eleve kudarcra van ítélve, mert a fideszt erősíti. De ezt egy ilyen széthúzó, végsőkig megosztott néppel nem lehet. Ezért mondják azt, hogy demokratikus úton ezeket a bűnözőket nem lehet megbuktatni ergo hatalmuk húsz évre bebetonozva (by Mikola).
peterkelemen
@namihami: Az ellenzék kapzsi és ez viszi őket a totális bukásba. Már most elkezdte Orbán a leépítésüket, de ne zavarjon.
peterkelemen
@simmering73: Pontosan így van. Ha a nép ennyire széthúz, akkor bizony önmagát ítéli kínhalálra. Külföldön Orbánékat pillanatok alatt térdre kényszerítenék.
Peller Anikó
@peterkelemen: akkor állj ellen totálisan. De mi köze a mostani választásoknak a te ellenállásodhoz? Semmi.

A választásoktól teljesen függetlenül is ellenállhatsz.

Meg tudsz győzni egyetlen pártot is, hogy ne pártolja magát, hanem a te hülyeségedet kövesse? Nem.

Senkit nem tudsz meggyőzni. Legfeljebb lecsuknak.
peterkelemen
@simmering73: Ilyen lehetőségek vannak:

1. Bojkott mindenben.
2. Népfelkelés, forradalom.
3. Likvidáltatni a felcsúti zsebdiktátort.
4. Megadás és beletörődés, ami a biztos nyomorba és pusztulásba viszi a magyarok többségét és az országot is. Továbbá ez rosszabb, mint egy csatában megsebesülni, mert ez maga a hosszantartó kínhalál és vegetálás aminek semmi értelme.
peterkelemen
@Peller Anikó: Na ezzel azért vigyázz, mert én már évek óta mondogatom a bojkottot és lám-lám mára elkezdték mások is és ismert embereke is. A szavaknak is nagy ereje van sokszor erősebb, mint egy kalasnyikov.
peterkelemen
@Peller Anikó: Csukjanak annál jobb, mert akkor elindítom a lavinát. Egy demokrata nem fél senkitől és semmitől.
peterkelemen
@Peller Anikó: Félnivalója itt nem nekem vagy azoknak van, akik harcolnak Orbán ellen midnen téren hanem Orbánéknak.
Peller Anikó
@peterkelemen: 21:40, ez vicc volt? kac kac, mondta a hangybój a kifejlett elefántnak.

Az elefánt ha tudna nevetgélne. Vagy bont egy pezsgőt.
division
Néhány kis 20 éves senkiházi lázadozni akar, akik még semmit nem tettek le életükben az asztalra. Ezt hívják bojkottnak? :-)
tudode
Na végre!
.
Valójában
.
---- Alkotmányos jogunk törvényt szegni? A teljes interjú Vörös Imre volt alkotmánybíróval, jogászprofesszorral
.
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/alkotmanyos_jogunk_torvenyt_szegni_interju_voros_imre_volt_alkotmanybiroval_jogaszprofesszorral
.
Jobban járt "volna" az ország, ha még mindig SZEDEGETI a töreket az aratók után, bosszantja azokat, akik "megajándékozták" neveletlen csemetéjükkel az országot, és NEM AZ ORSZÁG JAVAIT ARATJA, amelyet nem is ő vetett a Fidesz alapítókból 3-4 gátlástalan akárki!
,
Addig, amíg RONTHATJA A LEVEGŐT az Ország Házában, ebben az országban nem LESZ BÉKE, NYUGALOM!
peterkelemen
@division: 56-ban hány évesek lázadoztak szerinted? tizen és huszonévesek aztán láthatod, hogy forradalom lett a vége. Hülyék vagytok ti Orbán apátok hazugságain éltek, ezért örök sötétség honol az agyatokban.
division
@peterkelemen: Akkor volt is miért. A jelenlegi helyzet azért teljesen más. Ne gondold hogy aki most is a Fideszre fog szavazni annak sötét az agya, távolról sem. Tudod mit? Mondj egy olyan ellenzéki pártot amelyikre érdemes ma szavazni.
peterkelemen
@division: Orbánéknál bármelyik jobb. Magyarországnak még soha nem volt olyan aljas és velejéig romlott kormánya. Egyik sem lopott napi szinten milliárdokat és egyik sem bontotta le a demokráciát és a jogállamot.
division
@peterkelemen: Merész kijelentés hogy Orbánéknál bármelyik jobb, ezt nem tudhatod előre. Most mennek a nagy ígérgetések mint általában a választások előtt, utána meg jön a szokásos szöveg "hogy sajnos mégsem úgy alakultak a dolgok mint gondoltuk". A fedezet hiányzik majd mint általában mindig a tervek megvalósításához. Te még fiatal vagy, érthető a habitusod valamelyest, de én már a Kádár rendszerben is jelen voltam, hidd el azóta csak minden jobb lett. A mostani rendszert azzal összemosni meg egyenesen nonszensz. De tudod mit? Jöjjön egy másik párt, nekem nem lesz attól rosszabb, de kíváncsi leszek hogy akik most Orbán ellen lázadnak majd mit fognak akkor csinálni. Nincs arra garancia hogy azoknak akik már a kezdetektől fogva szegénységben élnek majd akkor jobb lesz, azért ezt te is gondold kicsit alaposabban végig.
verőce21
@peterkelemen: Te, aki azt sem tudod, hogy parlamenti választásokon nincs részvételi érvényességi küszöb, rendkívüli politikai felkészültséggel bírsz!
Legalább hallgass a mérsékelt, de tiszteletreméltóan felkészült @bencemacska: - ra, aki méltóképpen válaszolt a zagyvaságaidra.
peterkelemen
@division: Mi ebben a merész? Nézz utána: Magyarország az utolsók között kullog. Azért, mert Orbán hazudozik össze-vissza te lehiszed? Ne őt hallgasd nézz utána több forrásból is! Ráadásul bőven elég ha az országot járom: mélyszegénység minimum megduplázódott Orbánék alatt. Ilyen szar kormánya soha nem volt a magyaroknak és az országnak. Miközben Orbán és körei extra gyorsasággal gazdagodnak. Az egy komplett idióta aki ezt nem látja vagy egy féreg aki Orbán faszát szopja, mert semmi esze nincs.
magyarbakancs
@Peller Anikó: ez a baj ,hogy el indul minden idióta kamu párt de mekkorát ütne a NER oszlopán ha a rajt napján kollektíve minden jelentős párt vissza lépne.
Szar ömlene nyakukba Orbánéknak.
verőce21
@magyarbakancs: Kizárt dolog, hogy ilyen megtörténhet! Már a feltételezés is gyerekes gondolat. :)

A választólapok kinyomtatva, a választóiknak pedig soha nem tudnák megmagyarázni az ellenzéki pártvezetők, indulók, hogy miért léptek vissza. Mehetnének "autófényezőnek" a reggeli hírek után. Senki nem hinne nekik többé.
division
@peterkelemen: Meglátszik hogy közöd nem volt a Kádár rendszerhez, pontosan ezért vagy hiteltelen.
peterkelemen
@division: Sajnos volt közöm a Kádár rendszerhez. Még kaptam belőle. Egy különbség van Orbán és Kadár rezsim között: akkor még kuss volt a neve Orbánéknak és volt létbiztonság. Az Orbán rezsim alatt meg kuss van mindenkinek, aki nem ért egyet velük + milliók nyomorognak és milliók elmenekülnek az Orbánék által folyamatosan köpködött Unióba, ahol migránsok millió vannak, mert még ott is ezerszer jobb az élet, mint Orbán szemétdombján.
division
@peterkelemen: Gondolom a korod végett a te fejed felett még nem volt egy semmihez sem értő párttitkár. Nekem volt. A rendszerváltás után a magam ura lehettem, és nekem ez többet jelent mint az hogy most Mészáros a semmiből milliárdos lett és még lehetne sorolni. A kapitalizmus meg már csak ilyen, aki gyenge az könnyen elbukik, 8 elemivel ma már semmire nem megy az ember, de ez így is van rendjén valahol.
peterkelemen
@division: Orbánnak köze nincs a Kádár rezsimhez: Orbánék nemzet pusztítók, országrombolók, tolvajok, akik mérgezi a lelkeket a hamis, hazug és a legaljasabb propagandáikkal. Orbán Kádárnak köszönheti, hogy egyáltalán életben maradt, ingyen iskolázhatott. Ő köpköd Kádárra? Aztán jött a liberális korszaka a szélkakas Orbánnak. Most mit csinál? Köpköd Sorosra, akinek a pénzén tanulhatott a világról. Aki ezt az gazembert élteti az éppen olyan bűnös, int maga Orbán Viktor.
division
@peterkelemen: Te már csak tudod. Egyébként szó sincs itt éltetésről, de jelen pillanatban nincs másik életképes párt az országban. Ez van. A Kádár rendszert meg valóban nem lehet egy lapon említeni a mostanival, álmaimban se jöjjön vissza az az aljas korszak.
endeavor
Bullshit.
Nem bojkottálni kellet volna, hanem felismerni a gonoszságot, és együtt szembe menni vele.
Második esély. a mostani.
Túl tudsz nőni a saját árnyékodon?
Ha most is elbasszátok, egy magasan kvalifikált szakemberrel biztos kevesebb lesz, akit még nagyon sokan fognak követni. Lassan tényleg kiürül az ország, és csak a gazemberek maradnak, akik mindent szét fognak cseszni - mert gazemberek.
peterkelemen
@division: Lófasz! Ezt azok mondják, akik Orbán seggét nyaldossák napi szinten. Orbánéktól bárki jobb!
division
@peterkelemen: Akkor válasszátok meg őket, csak fejezzétek be a hisztit!!
peterkelemen
@division: Mihelyst Orbánékat likvidáltuk utána már vissza léesz állítva a demokrácia és jogállam, megfelelő választási rendszerrel nyugodj meg megtesszük és akkor már én is elmegyek választani, de így csalásokra alapozott választásokra nem. Elsőként vissza kell állítani a demokráciát és a jogállamot és megbüntetni Orbánékat, akik azt szétverték.
division
@peterkelemen: Szerintem ez nem vezet sehova. Választással kell megverni Orbánt nem likvidálással, tényleg elég már a hisztiből. Inkább keress valami munkát, hátha lefoglal fél napot:-)
peterkelemen
@division: Csaló választással nem verhgeted meg Orbánt, de te szarházikám nem is akarod. Játsszod itt az eszed aztán Orbán egyik bérkommentelője vagy. Lógni fogtok Orbánnal együtt.
division
@peterkelemen: Nektek ez a bérkommenteló a mániátok. Ellenben én nem sértegettelek, de úgy látom benned a tisztelet halvány szikrája sincs meg. Előbb fogsz te börtönbe kerülni mint Orbán vagy én lógni. Ez a csaló választás meg csak egy kibúvó, ha minden szavazásra jogosult ember elmenne szavazni egy olyan pártra amelyik nem vicc kategória simán meg lehetne verni. Nem én vagyok itt az aki játssza az eszét.
peterkelemen
@division: Védjed csak Orbán-apádat, d ehiába véded megvannak számlálva a napjai akárcsak nektek g*ci fideszesek.
division
@peterkelemen: Nem védtem, hanem az ellenzék és a szavazók tehetetlenségéről beszéltem. Velem kapcsolatban meg ismét nagyon el vagy tájolva. Én megélhetést biztosítok elég sok embernek nyugati bérekkel, ezt teszem amióta csak dolgozom kormányoktól függetlenül. Én erre vagyok képes, te meg csak arra hogy mindenki lógni fog majd. Azért lényeges különbség van a kettő között.
magyarbakancs
@verőce21: Te olyan játékban részt vennél ahol alapból az ellenfeled csal úgy írja a játékszabályokat ,hogy neki kedvezzen?
Pont ezért nem szabadna indulni a választáson.
verőce21
@magyarbakancs: (09:06) De ezt akár évekkel előre meg kell mondani! Nem a választás napjának reggelén. Csak komolytalan, előre nem látó, felelősséget nem vállaló ember tesz ilyet.
magyarbakancs
@verőce21: Természetesen igazad van de mégis ha megtennék mekkorát ütne ?
Fidesz nyer de senki a világon el nem ismerné az EU-ban.
Illegitim lenne a kormány meg Orbán.
Egy gondolattal való játszadozásnak írtam.
verőce21
@magyarbakancs: (16:16) Felejtsd el! Gyerekes gondolat.
Ezek a képviselőjelöltek évekig dolgoznak azon, hogy a politikába kerülhessenek. Nem ronthatják el a munkájukat, életüket azzal, hogy a választás reggelén bemondatják a rádióba: "Meggondoltuk magunkat, nem indulunk!" Ez nem egy 200 m-es mellúszás.
magyarbakancs
@verőce21: a képviselő jelölt urak ,hölgyek 99%-ban megélhetési politikusok.
Én megtenném az biztos.
ezeknek a hatalom olyan mint a drog ,még a dugásnál is kedvesebb a hatalom vágy.
verőce21
@magyarbakancs: Magad válaszoltad meg, miért nem lépnének vissza! :)
peterkelemen
@division: Ja persze te megélhetést biztosítasz pláne nyugati bérekkel Magyarországon. Hagyjuk már a hazugságaidat! Azért menekülnek el Orbán szemétdombjáról milliók Nyugatra. division = Orbán egyik bérkemmentelője. Ráadásul tök amatőr annyira átlátszóan védelmezi Orbán rendszerét. Úgy tesz mintha nem, de abszolút kivehető, hogy igen védelmezi.
qxy
Higgyétek el. nincs is választás. előre meg van írva . Mitől függ?? csak a pénzről. .Tudjátok hány aljas politikus űberelte egymást.és elmagyarázták mert ugye a részeg ember nem hazudik. aljas mind. Na meg ott is voltam az egyik polgár mester választáson egy kis faluba.-
.- Az ujj polgár mester.- ha le tudsz tenni az asztalra ugyan ennyi pénzt, maradhatsz . Ha nem mehetsz az anyádba.
.- A régi bánatosan nézte a nagy táska pénzt és nem szolt semmit.
A hétvégén meg is volt a polgár mester választás ahol a falu 70 % a az ujjra szavazott.
A falu nem is tudta hogy más lesz a polgár mester. " De ,,, szabályos volt a választás, le lett ellenőrizve""""
Az ujj polgár mester azt mondta azoknak akik felemelték a hangjukat.
.- Mi van? nem tetszik? mehettek utána ti is. senkinek nem kötelező itt lakni el lehet menni a picsába.Régebben, ingyen bölcsi, ingyen ovi, ingyen suli. ma. , mindenért fizetni kell. Szóvá is tették és a polgár mester azt mondta.- Nem kell annyit baszni. azt nincs gond. Dolgozzatok többet azt mindenre fut.
Na ez megy nagyban is csak jobban meg van szervezve.
division
@peterkelemen: Pontosan, éppen ezt csinálom, de te csak ringasd magad abban a hitben hogy bérkommentelő vagyok és hogy amit leírtam magamról arra nem képes valaki ma Magyarországon. Egy jó tanács: Ne magadból indulj ki ha munkáról van szó, mert látva a reggeltől estig minden nap tartó kommenteléseidet gondolom nem csinálsz semmit csak a rendszert szidod. Nem lehet ebben az országban jól keresni? Vegyük sógornőmet, aki rákkutató (a tüdőrák gyógyítása nem is olyan lehetetlen), egyetemi tanár és immunológus, a havi nettója hét számjegyű. Az a baj hogy te is elsősorban azokat nézed akik 8 elemit végeztek vagy éppen ittasan közmunkát végeznek (épp ahogy jöttem most hazafelé egy üzleti ebédről jött velem kettő szemben, még vége sincs a munkaidejüknek de rendesen tántorogtak). Tudod nem belőlük kell kiindulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.