A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint teljes mértékben kiszámítható és látható, hogy ha Orbán Viktor marad a miniszterelnök, az milyen irányt, milyen értékeken alapuló politizálást jelent. Hidvéghi Balázs az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában azt mondta, a “legmegfelelőbb, legjobb jelöltekkel vágnak neki” az országgyűlési választási kampánynak. A Fidesz-KDNP 106 egyéni képviselőjelöltje között több kormánytag is …

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Igen , kiszámítható hogy gőzerővel folyik tovább a lopás csalás! az ország még mélyebbre taszítása!!!A cigus fecalicus újabb négy éve csak nektek lenne jó. Na meg a sok mocsok csókosnak!!!
namihami
Most képzeljétek el, hogy ennek a szegény csicskának mennyi józan ésszel lehet megverve, ha a Fidesz politikája a számára kiszámítható.
Biztos, hogy nem az eszéért fogják elrabolni.
peterkelemen
A fideSS kiszámítható politikája ezt jelenti: lopunk, csalunk, hazudunk, nyúzzuk és irtjuk a magyar népet és Putyint szolgáljuk ezerrel.
Eladott Ország
Annyira szép, annyira kiszámítható, annyira szánalmas, de köszönöm, én nem kérek ebből a moslékból. Itt tartunk most, néhány nappal 2018 előtt, a huszonegyedik században, Európa közepén, egy elméletileg szabad demokráciában, melynek demokratikusan megválasztott kormánya, pontosabban annak tagjai demokratikusan, lelkifurdalás és szemrebbenés nélkül szétlopják az országot, a miniszterek elnöke pedig gond nélkül hol nacionalista, hol vallási fundamentalista eszmékkel mérgezi az arra fogékonyakat. Nem ritkán ötvözi a kettőt, hátha úgy hatásosabb a dolog. Azt mondja a felcsúti amatőr focista, hogy a Jóisten majd megvédi az országot, ennek csupán annyi feltétele van, hogy ő és bandája maradjon hatalomban. Azt üzeni (például nekem) az az ember, aki hatalmával visszaélve milliárdossá tette a saját apját, testvéreit, lányát, vejét, egykori kollégiumi szobatársát és a nem túlságosan okos, de mindenre kapható szomszédját, hogy ő, Orbán Viktor felhatalmazást kapott dönteni, nyilatkozni és cselekedni is azokban a dolgokban, amelyek az én legbensőbb magánügyeim és nem hogy egy felcsúti senkinek, de a Pápának, vagy a létező, vagy nem létező Istennek sincs se köze, se beleszólása.
kokopelli
@peterkelemen: az öcsénk is kiszámítható volt anno,mert a mutter mindig
tudta,hogy mi az ábra! Hosszú magyarázat,vagy hallgatás..!Rendben,hogy
az öcsémnek már ötévesen annyi esze volt,mint a Zorbánnak most,de akkor is, :--(
Eladott Ország
Kiszámítható a politizálásotok a hazudozásban, és a pofátlan közpénzek elsíbolásában. Rohadjatok meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.