Ismét elszólta magát Gyurcsány Ferenc a kormányzása alatti korrupcióról. A DK elnöke dunaújvárosi lakossági fórumán – miközben a jelenlegi kormányt szidalmazta – beismerte: 2010 előtt visszakérték a kormányzati beruházásokra szánt pénzek 20 százalékát.

Forrás: maivalosag.com
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Csizmás Kond: Jó reggelt kívánok!
Meddig rugózol még ezen a Gyurcsányon? Neked mindenhez kel 10-20 év? Romániába ilyen lassan érnek a hírek?
Azt azért látod, hogy ma mi megy? Nem hiszem...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@Csizmás Kond: Jó reggelt kívánok!
Meddig rugózol még ezen a Gyurcsányon? Neked mindenhez kel 10-20 év? Romániába ilyen lassan érnek a hírek?
Azt azért látod, hogy ma mi megy? Nem hiszem...
justhpeter
@Csizmás Kond: A 3000 milliárd mennyinek a 20%-a ?
papa.49
Ma már nem 20 % a visszakért összeg hanem 80 % azért nem mindegy a mérték !!!
Csizmás Kond
@justhpeter: ...60 000 000 000 000...az az hatvan ezer milliárdnak...állítólag...de mi a helyzet nincs számológéped ?
Csizmás Kond
@papa.49: ..vagyis aki csak húsz százalékot lopott vagy csalt az ma már faszafiú ?
Hellcat
20%? Ó jajj hát hol van az a fidesz 5-10 szeres túlárazásaihoz képest...meg ha már beismeréseknél tartunk...mi van a migránsok betelepítésének beismerésével? Vagy épp az imént ismerte be a PIntér, hogy a Soros nem támogatja az illegális migrációt. Most akkor mi a fasz van?
papa.49
Kimondta, hogy ,,faszagyerek,, ezért nem lesz belőle már politikus, hiába erőlködik!!!
De a 80 % mégis csak a 4X se a 20 % nak gondolom ezt te is belátod, nem kell mentegetni senkit!!!
Csizmás Kond
@Hellcat: ...beismeréseknél még nem tartunk mer csak Ferenc az aki folyton beismer...
...a migrácsok betelepítésével meg az a nagy helyzet hogy amit a baloldali sajtó elkezdett az az bizonyos 1300 az nem migráncs hanem menekült...csak van aki nem tudja melyik micsoda...és szerintem sem támogatják az illegális migrációt...
...de ez szerintem nem egyéb egy kis nyelvismerethiánynál...
iluminati
@papa.49: Én ez előtt 30 -40 %-ot hallottam...vagy a vállalkozói adót emelték meg nagyon magasra...Egy angol cégről hallottam, be akart települni munkahelyet teremteni, csak a narancs kofa sok helypénzt kért volna vissza...a cég bevételéből 30%----vagy ez mellett kikötötte csak minimál bért fizethet mert akkor a narancsosnak is emelni kell a béreket...A multi megköszönte és tovább ment ez a munkahely teremtés...
Csizmás Kond
@papa.49: ..az ilyen akármilyen számok meg hasonlatok nem érvek...ez magyarul koholmány.
Peller Anikó
@Shikari: "Mikor kérték vissza Orbánéktól a kormányberuházások húsz százalékát?"

Ez még nem történt meg.

Mert az orbánék kérik vissza a kormányberuházások nyolcvan százalékát, lásd például a stadionos luxusfocisták támogatását.

A 20 %-ot egyébként nem a Gyurcsány kérte vissza (voltak túlárazások igen, de ez nem a Gyrcsány vagyonát gyarapította, ellentétben a mostani mészaros (= orbánvagyon), retekrokon família gyarapodásával)
papa.49
@Csizmás Kond: De amit te ideszartál az a törvény te idióta ki a fasz szólított meg engem, én nem szólok hozzád mert nem akarok, de te mindig belekötsz valamelyikünkbe, te hülye nyervogó szarzsák kopjál le rólam !!!
Csizmás Kond
@papa.49: de így de úgy...hol jöttem százalékokkal ? beküldtem egy cikket és arra te meg péter elkezdtek számokkal operálni...honnan azok az számok és miért kérdezel engem ha te jössz adatokkal ?
...és idióta volt... na... csak egy ökör... az apukád ...azért nem tudsz civilizáltan viselkedni.
papa.49
@Csizmás Kond: A kedves szüleidet szólítsd meg így te tetű !!!
Eladott Ország
Amíg azoknak a NOKIÁS doboz elég volt, ezeknek a KAMION is kevés. A lopásoknál is van egy lényeges szempont, az ember eredendően bűnös, de élni és élni hagyni, na ezt elb*szta a fidesz nem kicsit, nagyon.
Csizmás Kond
@papa.49: tetú a fajtád... Ez itt egy fórum ahol bárki bárkihez hozzászólhat, és ha akar válaszol ha nem akkor nem, viszont mindenkinek kell legyen annyi minimális erkölcse hogy nem takonykodik, és civilizáltan beszélget.
Te mindig a szarakodással kezded mert így nevelődtáé... baromnak.
papa.49
@Csizmás Kond: SICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
iluminati
Érdekes gyurcsány kimondja mennyit lopot...A mostani kormány titkosítja az adatokat... akkor mi a külömbség???
Hellcat
@Csizmás Kond: Ne erőltesd ezt a szánalmas magyarázkodást...mikor jöttek a menekültek akkor gazdasági bevándorlók voltak...aztán beengedtek 20000 gazdasági bevándorlót pénzért akkor a menekültek migránsok lettek, most meg magyarázod hogy jajj hát titokban menekülteket fogadtunk be nem migránsokat? Ezt bazdmeg te sem gondoltad komolyan...és beismerte igen...fideszes politikus nyilatkozta...a másikat is a pintér...és képzeld csak az ellenzéki média adja le..ki más adná le. Elvakult nyomoronc.
Csizmás Kond
@Hellcat: Dehogy magyarázkodok, nem is volna értelme...csak elmagyaráztam mi mit jelent.
Amúgy ez a befogadási vagy bevándoroltatási izé nem mai találmány, csak ma ezt néhány ember szavazatának a reményében megtévesztésként mindenki a maga magyarázatával adja elő.
...és mint már sokatoknak elmondtam a nevezgetés egy balfaszság, ami rátok mint baloldaliakra nagyon jellemző.
verőce21
"...gyurcsány kimondja mennyit lopot..." - Mr. 20%
"...akkor mi a külömbség???" :)
nemkati
@Csizmás Kond: Ezt a másfél éves szenzációt most miért bányásztad megint elő??? Ráadásul egy olyan szennylapból, amelyik élvezettel halmozza a hazugságokat és rágalmakat? Volt rá másfél évetek hogy rugózzatok rajta, meg is tettétek. Ezek a szemét fideszkádéempések MOST lopnak, MOST rabolnak, pofátlanabbul és hatalmasabb méretekben, mint bármelyik kormány eddig, tőled is, ha Magyarországon élsz! Nem ezt kellene megállítani? Erről még egyetlen cikket nem tettél id e be.
Csizmás Kond
@verőce21: ...semmi, eddig is loptak és ezután is fognak...ezért politizálnak.
nemkati
@Csizmás Kond: Ja, és nem mellesleg, Gyurcsány nem azt mondta, hogy ők kértek vissza 20%-ot, hanem hogy ez 2010 előtt is előfordult már, márpedig 2010 előtt nem csak az MSZP kormányzott, ott volt az imádott mocskos Fideszed is!
kereső
Akárhányszor meghallgatom a bejátszást,szó nincs benne 2010 előttről."Korábban ez volt a politikai korrupció csúcsa-visszakérték a beruházások 10-20%-át".Annak kapcsán került ez szóba,hogy hogyan zajlanak most a lopások.Ennyi van a videóban.Nos ez a korábban!lehet 2010-2014.is.A nagyüzemi lopás az ez időszak utánra tehető.Ja, Kósa Lajosnak már 2010 előtt is Mr.20% volt a neve.És a 2006-os önkormányzati választástól kezdve a 1-2 kivétellel minden város és megye fideszes irányitású volt.De Gyurcsány beismerte-aham.
Csizmás Kond
@nemkati: ..és nem tudom mikor volt az a bizonyos fórum de a dátum ideinek tűnt...
verőce21
@Csizmás Kond: (18:05) De ennek a piszkálódó kommunista csőcseléknek az a baja, hogy nem ők hatalmaskodhatnak, lophatnak! Amit tettek '47 óta szüntelen, és ez nekik nagyon-nagyon fáj.
Csizmás Kond
@verőce21: Ez ilyen... nekik Gyurcsány a példakép...olyanok is :)
Amúgy a beismerést ha bűn azt büntetni kell...mert biztos ha Orbán mondott volna ilyent már ácsolnák a bitófát.
koszpeko
@verőce21: Takarodj a picsába egy narancsködös hazug oldalra ahol nincs kommunista csőcselék!!!
Szar szemét Szőrös talpú círmit is viheted magaddal.
Anyád a kommunista csőcselék!
verőce21
@Csizmás Kond: (18:17) Ácsolják azt így is, szóban és írásban. Csak bele kell olvasni bárhol a kommentjeikbe. :)
Az ilyenekért és az alaptalan rágalmakért, normális blogokban régen kitiltás járna nekik.
namihami
Háromszor hallgattam meg, de ebben egy szó nincs arról, hogy a szoci kormányok alatt kérték volna. A szöveg az, hogy:: ""korábban ez volt..."". Én ebben egyetlen szóval se hallottam, hogy szocik lennének a dologban.
Viszont van itt egy olyan ""politikus"", akire ez a a 20 %, persze véletlenül, de éppen passzol. Úgy is hívta, hívja a köznép, hogy Mr.20%. Ki is ez az izé?
A nevét kérem (a környezetünk tisztasága megóvása érdekében) csak magunkban kiejteni.
Na ugye...
nemkati
@Csizmás Kond: Akkor élvezkedjél ezen:
www.origo.hu/itthon/20170913-gyurcsany-ferenc-korrupcio-dk-kormanyzati-beruhazasok.html

Érdekes, hogy a Gyurcsány által mondottakba beleszőtték azt, hogy "kormányzásuk alatt", pedig ilyet nem mondott. És az echotévés linket meg szépen eltüntették. Nem csak ez a mostani kormány hazudik szemrebbenés nélkül, hanem az összes nyalonca is, téged is beleértve.
namihami
És még annyi:: Hogy az Echo Tv lenne a hiteles médium? Még viccnek is...
Ez a vágás pont olyan, mint a már megismert ""Hazudtunk..."". Se akkor, se most nem adtak többet, mint azt a néhány szót, amit kivágtak egy beszédéből. Hol a többi? Azt vajon miért nem merték most se leadni?
quadrocopter
@namihami: Így jár az a minősített idióta, aki nem képes értelmezni Gy. mondatait - mint ez a román macska!
Elolvasta a közpénzen kitartott röpcédula írkálmányának a címét és máris erekciója lett, gyorsan be is dobta ide, de nem tudta értelmezni!
namihami
@kereső: Bocs, nem figyeltelek. De attól még egy lehet a hozzáállásunk a témához.
verőce21
A kommunisták erőszakkal, csalással készülnek a totális hatalomátvételre. És elkezdődött az árulók tolongása a Hatalom pirkadásának jelére.
Az árulásnak és az ország elveszejtésének ez a manifeszt virtustánca ma sem szűnik, közel három évtized minden förtelme nem fojtotta el a társasutasokban a kéjes-vigyorgó vágyakozást. Elárulni mindent, aminek értelme van!
Csizmás Kond
@nemkati: na ez egy éves cucc...
amúgy a visszaosztások mivel korrupciógyanusak ezért lehetőleg a legnagyobb titokban kezelik, vagyis csak azok tudnak róla akik érintettek és bizonyos felelősségvállalást is alá kell írni...tehát ha valaki konkrét számot tud és az éppen egy volt miniszterelnök akkor azt azért tudja mert ők használták... ez ilyen egyszerű.
namihami
@verőce21: Hú, de szép körmondatok. Hol olvastad? Ezek még egy irodalmárnak is becsületére válnának.
Csizmás Kond
@namihami: ja..hogy echo...ne azt nézd ki közvetíti hanem az ki mondja...
Csizmás Kond
...énekeljünk...

Nóta
sültgalambra ha
vártál volna
ébredj testvér
a nyers valóra

hát kaparj kurta
s neked is lesz
mert hoppon maradsz
ha nem nyüsletsz

aki szegény volt
még szegényebb
lesz a tehetős
tehetősebb

fürkészheted mit
hoz a holnap
lesz a becsapott
becsapottabb

aki húzatja
meg azt mondja
mindig így volt hogy
mi a nóta

s a magamfajta
hegedősnek
vérét veszik a
tehetősek
nemkati
@Csizmás Kond: Szóval az a dunaújvárosi beszég 2017.szeptember 12-én került fel a youtube-ra, az Echo tv hamisította elé a hazug szöveget, hallgasd csak meg, és azt mondd meg, hol mondja azt Gyurcsány, hogy ők kértek vissza 20%-ot a kormányzásuk alatt?

www.youtube.com/watch?v=fk5gErptLSg

Ma jóval többet kell visszaadni a Fidesznek, és szép nevet is kapott: alkotmányos költség.
"Először is van az „alkotmányos költség”, így nevezik egymás között azt az ötmilliót, amit előre, meg azt az ötmilliót, amit utólag kell kifizetni, no és a fennmaradó részt, amely a teljes elnyerendő összeg 90 százalékának visszaosztását jelenti."
valasz.hu/itthon/alkotmanyos-koltseg-tudta-hogy-igy-hivjak-a-korrupciot-119823
nemkati
@Csizmás Kond: ma 18:32
Jó, nem másfél éves, csak 4 hónapos. De azt amit a miavalosag.com szennylapból ide idéztél, az szó szerint így jelent meg 4 hónapja az origon, onnan vették át ezek is. A hazugságokkal, csúsztatásokkal együtt. És te is bevetted. Dalolászás helyett inkább zokognod kellene!
kereső
@namihami: ok,semmi gond,nemkati is hasonlóan irt.Manipulálás mesterfokon,ez lett volna a cél.cica-mica álkandúrnak ez lett most kiadva.
Csizmás Kond
@nemkati: ..az igazság az, hogy a fészbukról olvastam és nem néztem utána semminek csak úgy ideraktam...ezért szíves elnézésedet kérem...de csak neked :)
namihami
@Csizmás Kond: És azt is nézem, hogy a beszédből a ""hiteles"" hírforrás mennyit vág ki.
Elolvastad Te azt a bizonyos ""hazudtunk"" beszédet valaha, akár egyszer is? Ezt a beszédet (ami gondolom nem 5 másodperc lehetett) végighallgattad? Vagy elég ez a 5 sec, és ennyi a lényege? Pláne, hogy pont arról nem esett közben egyetlen hang se, amit az Echo csoda próbál produkálni belőle.Valahogy a Fidesz-médiumok gyűjtik össze azokat a ""riportereket"", akikről aztán sorra derül ki, hogy szimpla hírhamisítók. A Hírcsárda vezető munkatársai iparitanulók se lehetnének mellettük.
Adja le az Echo a teljes szöveget és akkor kiderül, hogy ki kérte a pénzt. De akkor újra belefutnának az előző, hasonló sz@rkeverésbe, amivel már bukott a Vezér.
nemkati
@Csizmás Kond: Na ez az a helyzet, amikor már nem lehet visszaszívni az elkövetett hibát. Kompenzálhatod azzal, hogy 0rbán az elmúltnyócév alatt elkövetett 9624123763471647 égbekiáltó disznóságáról is beteszel egy cikket. Megelőlegezek neked egy jutalmat, de meg kell dolgoznod érte. Íme:

www.kephost.com/images/2018/01/17/tilos-kovetelozni.jpg
Csizmás Kond
@namihami: Persze hogy végighallgattam...mert amit csak lehet inkább nézek és hallgatok, egyre lustább vagyok olvasni...
Amúgy szerintem Gyurcsányt lehet szeretni az elszólásai miatt amik igazán nem is elszólások hanem jól átgondolt szövegkönyv de ha elfogadjuk hogy húbeigazavan azzal törvényesítjük, hogy jól tette hogy csaltak.
nemkati
@namihami: Itt a youtube-on a beszédnek az a része, amir az Echo tv átírt:
www.youtube.com/watch?v=fk5gErptLSg
Csizmás Kond
@nemkati: ...ezt viszonzásképpen...

Valaki jár a fák hegyén

valaki jár a fák hegyén
ki gyújtja s oltja csillagod
csak az nem fél kit a remény
már végképp magára hagyott

én félek még reménykedem
ez a megtartó irgalom
a gondviselő félelem
kísért eddigi utamon

valaki jár a fák hegyén
vajon amikor zuhanok
meggyújt-e akkor még az én
tüzemnél egy új csillagot

vagy engem is egyetlenegy
sötétlő maggá összenyom
s nem villantja föl lelkemet
egy megszülető csillagon

valaki jár a fák hegyén
mondják úr minden porszemen
mondják hogy maga a remény
mondják maga a félelem
hetöndöe
Azt nem mondta,kik kérték vissza a zsét.Ugyanis 2010 előtt is voltak fidesznyikek bőven az önkormányzatoknál.Gyurcsány soha nem is mondta,hogy az MSZP alatt nem volt korrupció,de korántsem akkora,mint most.Ő legalább bevallotta.El lehet gondolkodni azon,hogy melyik a tisztességesebb,elmondani,vagy tagadni.
namihami
@Csizmás Kond: Ha hallgatod, akkor ebben az ""elszólásban"" hol találtad, hogy szoci lopás volt? Csak kérdezem?
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...ezekre már mind válaszoltam...
Csizmás Kond
@namihami: ...mert mindig az a tyúk kodácsol amelyik megtojt...:)
nemkati
@Csizmás Kond: Ezzel nem tudsz kiengesztelni...
Csizmás Kond
@nemkati: ...akkor még próbálkozok...:)...de csak ha nem veszed zaklatásnak...
nemkati
@Csizmás Kond: Megmondtam, mivel próbálkozz!!!
Csizmás Kond
@nemkati: ...bőgni ?...na az t már mondtam hogy nem megy..
quadrocopter
@Shikari: Itt van egy neked készült anyag:

Szövegértés - A szövegértési problémák hatékony kezelése - Tantaki
www.tantaki.hu/blog/szovegertes/
2013. márc. 5. - pótvizsga. Mi is számos e-mailt kaptunk már olyan szülőktől, akiknek égetően szükségük lenne egy szövegértéssel kapcsolatos tananyagra… Mivel ilyen ... A szöveg értelmezését úgy is gyakorolhatják, hogy megkéri gyermekét, tegyen fel olyan kérdéseket, amelyek a szövegre vonatkoznak. A legfontosabb ...

Lassan olvasd, hogy értsd is, vagy telefonon kérj segítséget...a kisegítő suliból!
nemkati
@Csizmás Kond: Nem. 18:49-kor írtam, azzal tartozol. Nekem is, és mindenkinek, akire ezzel a hazug hírrel a frászt hoztad.
Csizmás Kond
@nemkati: ...hazug hír...na ne má...itt mi az igaz ?
nemkati
@Csizmás Kond: Ez a hazugság, amit a felvétel elé írtak: "beismerte: 2010 előtt visszakérték a kormányzati beruházásokra szánt pénzek 20 százalékát."
Aztán hallgasd meg a bejátszást, és mondd meg, hol ismerte be azt, hogy ők kérték vissza a 20%-ot? Se azt nem mondta, hogy ők, se azt, hogy 2010 előtt.

Nem gondoltam, hogy ennyit kell veled kínlódni.
Csizmás Kond
@nemkati: ...beismerte...tényleg úgy is lehetett volna fogalmazni, hogy bevallotta, elmondta kikotyogta, eldicsekedte, felhívta rá a figyelmet...
Hellcat
@Csizmás Kond: 1) nem vagyok baloldali. 2) szánalmasan próbáljátok kimagyarázni azt hogy át lettetek baszva de nagyon.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...majd meglátjuk ki fog nevetni a végén...
Aki Én
@justhpeter: @Csizmás Kondom: 15:50
Kondom, te tényleg ekkora kretén vagy? Jössz itt a számológép szöveggel egy egyszerű felszorzásnál, amihez neked gép kell, de még azzal sem tudod kiszámolni ezt az egyszerű számtanpéldát?
Mekkora lebőgött lúzer vagy. Hát ennyire forog a te törpe agyad.
BRUHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! :)
quadrocopter
@Shikari: Nem szégyen a butaság és a tájékozatlanság, csak akkor nem kell feltétlen szerepelni, mint ahogyan teszed!
Nincs értelmezési problémás nőrokonom, ezért azonnal feltűntél ebben a tárgyban!
quadrocopter
@durbincs: Csicska! Ne a pofád legyen alaptalanul nagy, hanem a magyar helyesírásod elfogadható szintű!
Borzalmasan buta vagy, de nincs betegségtudatod!
Az idén várható, hogy lesz olvasható és értelmezhető hozzáröfögésed?
quadrocopter
@Shikari: Mentsd el magadnak! Előbb Google, ha fejből nem müxik, ha hülye vagy egy kérdéshez, aztán lehet pötyögni!
desiro
fidióták , persze, hogy vissza kértem ert rájött, hogy túláraztak, mint ahogy gorbánnal ez automatzikus... és KUSS fedeSSS
quadrocopter
@Shikari: Rájöhettél volna, hogy sima guglizással alapból befoglak! Mert előbb jár a kezed, mint a fejed!
quadrocopter
@Shikari: Aha, érkezett a szokásos kínszenvedős "végső érv" ! Azért csak szopáson vagy, ha akarod, ha nem!
quadrocopter
@Shikari: Aha, azért kapsz rendszeresen arra az üres fejedre - nem?
A hordában kötelező hülyének lenni? Nem is dicsekedtél ezzel...
endeavor
Miről is szólta el magát gyurcsány - már megint megvágva?
Ha jobban figyelsz alapvetően a fideszről beszélt (akik nagyüzemben, amiben MINDENKI benne van, ipari méretekben rabolják ki az egész országot); másokkal kapcsolatban meg nem mindenkiről, hanem egyesekről.

Minden rendszerben vannak egyesek, de ebben a mostani rendszerben MINDENKI érintve van - még kósa lala édesanyja is.
quadrocopter
@Shikari: Kihagytad volna?

" Aha, azért kapsz rendszeresen arra az üres fejedre - nem?
A hordában kötelező hülyének lenni? Nem is dicsekedtél ezzel..."
Aki Én
@Csizmás Kond: ,, ...semmi, eddig is loptak és ezután is fognak...ezért politizálnak."

Csak az az érdekes, hogy te nem napjaink bődületes mértékű lopásaival foglalkozol, hanem megint a múlttal. És szerinted kinek kellett volna elszámoltatni??? Megint butább vagy az elvártnál.
Aki Én
@Shikari: Csak egy egyszerű kérdés? Miért van szerinted, hogy Mészáros mindig magasabb ajánlattal nyer, ami menet közben még nő? Miért lett a napokban a szentendrei szennyvíz projekt 1,7 milliárdból 3 milliárd mire Mészároshoz ért? És egyáltalán miért kapott az idei 3 hét alatt már 100 milliárdnyi megbízást?
Ha ez neked tök ok, akkor egész egyszerűen értelmi fogyatékos vagy.
Ezzel az értelmi szinttel kit akarsz te meggyőzni? Csak kinevetteted magad.
Aki Én
@Csizmás Kond: Korábbi kérdés:
,,A 3000 milliárd mennyinek a 20%-a ?"
Kondom válasza:
,,60 000 000 000 000...az az hatvan ezer milliárdnak...állítólag...de mi a helyzet nincs számológéped ?"

Ezek után is itt osztod még az észt számtan zseni? Te akarsz itt bárkit meggyőzni? Te akarsz itt hiteles lenni? Ezzel az értelmi szinttel?
Hahahahahaha... :)
Yoda69
Ha ez igaz lenne, akkor mar a fideSSesek lecsukattak volna. Sukoro miatt is probaltak bekasztniozni eveken at. Ott sem sikerult, mivel nem volt buncselekmeny.
Aki Én
@Shikari: Mindig ezzel az ócska, népámító, demagóg szöveggel jössz, amivel csak lejáratod magad a buta felfogásoddal. Naponta születnek feljelentések te tudatlan bolond :)
Nálad sem lehet eldönteni, hogy tényleg ekkora seggfej vagy, vagy ez a dolgod.
Aki Én
@Shikari: ...de a kérdésre természetesen most sem válaszoltál.
vladimir putin
@Shikari: nem néztél körül, hogy van-e felvétel valamelyik stróman céghez inkább?
(ilyen disznótelep-vagy-stadion takarítóra gondoltam)
Szerintem nézz körül, ott nem leszel megalázva, és még több pénzt is jelent.
De mondjuk hajnali 4-kor kell felkelni, ez negatívum.

De ha ideírod 400 Ft/darab áron félóránként hogy "EGY IDIÓTA VAGYOK", az se rossz pénz.
Meggondolandó, de akkor is ugyanúgy szarral foglalkozol, ugyanúgy mint például egy sertéstelepen.
kokopelli
@vladimir putin: a narancsgetzik válasz helyett támadnak! El tudják olvas-
ni akár az erről szóló mondást is! Ezek az egy-két mondatos f@ßfejek! ;-)
vladimir putin
@Shikari: matematikailag is rábasztál. Helyesen: a görények a büdösválasztásban büdösebbek, mint a nem büdösek.
De mint ahogy a népi mondás tartja:
"Aki büdös, az paraszt is!"
desiro
@Shikari: te meg olyan sötét vagy, hogy a negró világít a sofádban.
quadrocopter
@durbincs: Miről nyöszörögtél volna, csicska? Kérj tolmácsot...magyar-románt!
quadrocopter
@durbincs: Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!
quadrocopter
@durbincs: Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!
quadrocopter
@durbincs: Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!

( Tudod primcsi csicska, minél többen és többször olvassák a minősítésedet, annál hasznosabban süllyedsz!)
quadrocopter
@durbincs: Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!

( Tudod primcsi csicska, minél többen és többször olvassák a minősítésedet, annál hasznosabban süllyedsz!)
quadrocopter
@durbincs: Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!

( Tudod primcsi csicska, minél többen és többször olvassák a minősítésedet, annál hasznosabban süllyedsz!)
quadrocopter
@durbincs: Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!

( Tudod primcsi csicska, minél többen és többször olvassák a minősítésedet, annál hasznosabban süllyedsz!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.