Vágó István Facebook oldalán írt arról, hogy a választás bojkottja szerinte valószínűleg csak a Fidesznek segítene. A bojkottot azonban nem elsősorban a választóknak kell megvalósítani, hanem az ellenzéki pártoknak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ez is kamu, meg az "elvtelen" összefogás is. Ugyanis a törvénnyel nem szabályozható lépések a rivális pártok átverésére van kitalálva.
justhpeter
@Sámannus: Ok. Ha minden kamu, beleértve a bojkottot is, akkor biztosan nyer Orbán, tovább rabolhatja az országot és újra elmegy félmillió ember külföldre.
Sámannus
Ne higgyük el, hogy egy kamu beszólásnak engedelmeskedik ez ellenzék többsége. A félszegen végrehajtott manőver pedig nem egy ilyen békés kezdeményezés tudja végig vinni.
Ahhoz olyan vezetők kellenek minden párból, akiknek nem szalad tele a nadrágja, ha felfüggesztik az illetményét. Nincs meg az emberek tiltakozási gyakorlata. Nem látják az értelmét, nem osztoznak a bajbajutottak védelmében.
Egyedül a maffia által mozgatott érdekcsoportokra épít a kormány, lesz ilyen a romáknál, a vállalkozók egy részénél, és az értelmiség között is vannak jól fizetett megmondók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.