Elhintetted már régen a mindenkori politikai hatalomnak való megfelelési kényszer kártékony magvait, ahelyett, hogy annak írmagját is kiirtottad volna! Írhattam volna azt is, hogy kedves Sándor, hiszen régóta ismerlek és tegező viszonyban is vagyunk természetesen! De szerintem mára oly mértékben elidegenedtél a szakmától, a politika és a pénzcsinálás bűvkörébe kerülve, hogy igazán meg sem érdemelnéd a szívélyes megszólítás bármely formáját.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szarul néz ki a Don, remélem nem sok van már hátra a szutyok bűnözőjének!
nezelodo
@quadrocopter: Pedig megbocsátóan néz le rá és a B hegyi tanyájára odaföntről a Rézangyal, talán neki köszönheti, hogy megúszta úgy 15 éve a rettegett kórt.
nezelodo
@durbincs: Már megint Orbán kilóra megvett szavazóit vetted a szádra, nem lesz ebből baj?
Apropó, utánad is leengedtte az akkori gazdád a lubickolót, nehogy kankót kapjon tőled? Vagy bele se ülhettél a langyosba?
nezelodo
Basszus te herélt, hogy megerőltetted magad! Van három új szó a vakerodban! Lassan már akadémikus lehetsz mint a bálványod, Elena asszony! Hehe, de tudod, a 7.62-es elvitte az imádottad. Légy óvatos, Makón nyomják a présgépek az iszlám államnak is nehogy szólj a gazdinak, hogy ez nem kafa!
nezelodo
Herélt barátom, kezdelek megkedvelni, úgy feldobod az estém, pedig nem hasonlítasz egy cseppet sem Saint-Exupéry Kishercegéhez, ami a kedvencem, pedig ismertem a hazai klónját is. körülötte is előfordultak ilyen magadfajták. Jaj, de nem dobok neked magas labdát, nehogy szellemi kulcsluk műtét legyen a vége az erőlködésednek, ha megpróbálod leütni.
Lepihenek és igyekszem ne hallja senki sem, ha álmomban egész éjjel te szerencsétlen, rajtad röhögök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.