Ismét kommunikációs rövidzárlat keletkezett a Fideszben ama bizonyos titokban befogadott 1300 menekülttel kapcsolatban – írja a Hír TV. A fidesz pillantnyilag érvényes kommunikációs panelja szerint az oltalmazotti státuszt kapott menekültek 90 százaléka később elment Nyugat-Európába, Kriza Ákos miskolci polgármester viszont arról beszélt a városi közgyűléseben egy jobbikos képviselő érdeklődésére, hogy a befogadott menekültek „itt találtak otthont, Magyarországon”, noha a Fidesz még sorvezetőt is küldött országgyűlési képviselőinek és választókerületi elnökeinek, mit kell mondaniuk az ügyben. Hát nem ezt. Szegény Krizához a jelek szerint nem érkezett meg a saját álláspontja. Mint ismeretes, az Orbán-kormány, magas rangú tisztségviselője, Altusz Kristóf európai és amerikai kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár a minap úgy nyilatkozott egy máltai lapnak, hogy Magyarország tavaly 1300 menekültnek adott oltalmazotti státuszt a legnagyobb titokban – majdnem pont...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kriza román elvtárs a román csatornákat böngészi, ott azonban éppen a székely rebellisek nevelésével vannak elfoglalva!
namihami
Legalább megtanulhatnának egyformát hazudni. Persze, úgy borzasztó nehéz hazudni, ha nem tudod az igazságot.
És az ""igazság"" pont a hittérítőjüknél változik szinte óráról-órára. Ezokból így marha nehéz követni, hogy éppen mi a csapás iránya.
division
A migráns és a menekült nem igazán ugyanazt jelenti.
kereső
@division: akkor légyszi szóljál már a fidesz kommunkiációért felelős miniszteri megbizottjának,hogy ez a helyzet.Merthogy következetesen "migráncs" mindenki náluk,sőt illegális migráncs.Az volt már 2015-ben is,amikor a hiszti elkezdődött.
nemkati
@division: Ugye? Milyen igazad van!!! Az úniós kvóta is 1294 bevándorló elbírálásáról, menekült státuszra való jogosultságuk esetén befogadásáról szól.
quadrocopter
Kriza román elvtárs a román csatornákat böngészi, ott azonban éppen a székely rebellisek nevelésével vannak elfoglalva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.