Igazi Hungarikumot, egy nagyon nemzeti, irtó magyar és kellőképpen undorító tervet vázolt fel Kerényi Imre  miniszterelnöki megbízott a Magyar Krónikában. Lázálma az, hogy ifjúsági tábort-tervezésbe fogott a politikai elit gyermekeinek az úgynevezett Vörösberény-projekt részeként. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A szerencsétlen! Ez szerintem már az utolsó stádium.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
A volt alapszervi titkár elvtárs nosztalgiázik, alakul az új KISZ!
namihami
""„énekelnek, táncolnak, alakoskodnak”""
Az első kettő még fejleszthető, de a harmadikban elég otthon körülnézni a jövő alakoskodóinak. Tökéletes mintát látnak, találnak, már házi kivitelben is.
A programot elolvasva rá kell jönnöm, hogy a következő Fidesz-kongresszus igazán méltó körülmények között kizárólag a grazi elmegyógyintézet falai között megtartható. Minden egyéb helyszin már kizárólag visszalépés lenne a nagyérdemű számára.
CsipkeRózsa
Nem is sok az a 250 ezer Ft a kéthetes táborozásra, és még különleges ruházat, hátizsák, stb. is jár hozzá.

Hülye ötlet elit gyerekeknek egy külön szervezett elfoglaltság.
grincss
Véletlenül nem pedofil ez a Kerényi?
Kisgyermekekre gerjed? :-)
nemkati
A szerencsétlen! Ez szerintem már az utolsó stádium.
Nessy
Na, az én csemetém ugyan már felnőtt, de a hegyen lévő telekről reggelente Vörösberénybe jártunk friss kifliért, meg kenyérért.
A "Fehér templomot" pár évtizede újították fel. Nagyon kellemes strand is van a közelben. Valamikor ott volt a Papírgyár strandja, aztán az önkormányzathoz került, és szépen karban tarják állítólag ma.is. A Balatonhoz közel volt a KISZ tábor, faházakkal.
Equus
500 millió... szép pénz... aföldesurak erdejéből lopott 1.000 Ft értékű gallyért akár 30 napi elzárás is kiszabható... ezért mennyi jár majd?
bakegya
...és ez a "mű-vész"még szabadon járhat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.