A NER a rokonság politikai eszközökkel való gazdagítását nem morális bűnnek, hanem erénynek tartja. A NER Új Uralkodó Osztálya politikai beszédeiben nem véletlenül szereti annyit emlegetni a Megváltót, hiszen tényleg jól ismerik: nap mint nap illesztenek az arcára golyó alakú piros műorrot és adnak a lábára 72-es fekete csónakcipőt a szegényes bőrsaru helyett. De Kósa Lajosnak a mostani sertéstelep-üggyel még ebből a társaságból is sikerült kilógnia.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezt a kérdést már évekkel ezelőtt is feltettem, itt a propin, mikor elkezdték a ,,kommunistázást,, érdekes volt hallani, hogy mindegyik hogyan szidta, hogyan szólta le azt a kort amelyben ő jólétben felnőtt !!!
Én kérdeztem, vajon a kedves szüleik nem érzik-e úgy, hogy szemen köpték őket a gyerekeik ???
Ezt soha nem tudom elfogadni, mint ahogy elfeledni se amikor a ,,spionfióka,, sírva fakadt a stúdióban mikor kiderült az apja viselt dolga !!!
A számomra az aki a szüleit ,,megtagadja,, ily módon, NEM EMBER, persze tudom ez nem sokat jelent, de érdemes elgondolkozni rajta kissé, mert mi várható attól aki a szüleit, a szülei életét egy.két szóval a sárba tiporja, aztán mikor szüksége van a szüleire előveszi őket a szekrényből !!!
Volt egy fórumtársunk a Stoppon aki erre mondta mindig ,,szar emberek, szar idők,, ha jól emlékszem az édesapját idézte, és a jelenlegi regnáló garnitúrára ez pont jellemző !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.