A pesterzsébeti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen – írja a hivatalos rendőrségi honlap.

Kopasz, mindkét szemére kancsal szatír képét tette ki a magyar rendőrség honlapjaKopasz, mindkét szemére kancsal szatír képét tette ki a magyar rendőrség honlapja

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. január 9-én 14 óra körül Budapesten egy autóbuszon szeméremsértő módon viselkedett.

Kopasz, mindkét szemére kancsal szatír képét tette ki a magyar rendőrség honlapja

A férfi 50 év körüli, kopasz, valamint mindkét szemére kancsal. A bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot, szürke térdig érő kabátot, illetve sportcipőt viselt.

Az elkövetőről grafikai rajz és fénykép is készült

- írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

(police.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Nem ez a szatír az egyetlen, akinek a szeme sem áll jól, és sok más disznóság fűződik a nevéhez. A körözési listára való felvételük még kicsit várat magára, remélem nem sokáig.
advocat
A kerületit is nagy betűvel kellene írni (mint a Rettentő Megyei Rendőr-főkapitányságot). De ezt a magyar rendőrök 1984 óta nem képesek megjegyezni. Pedig egy szótár csak 3.000.- forint. Enyit a szakszerűségről, ha még helyesen sem tudnak írni. (És ez vonatkozik a dr.-ra is.) Uljanov is megmondta: "Tanulni, tanulni, tanulni!"
iluminati
@Perwool: az eltünt aranyrudakat mutogatta???
Perwool
@iluminati: Ja fel kéne neki dugni a s...az összeset egyszerre!
nezelodo
@durbincs: Barátom, a házipatikát olvasd, majd szólok, írjanak a bajodra egy cikket, nem baj ha homeopátiás is, neked az is jó lesz, úgyse segít rajtad még az agyátültetés sem, mert ahogy elnézlek, egy papagáj agyának beültetésével már próbálkoztak. Siralmas lett az eredmény.
nezelodo
Na herélt hal barátom nyugodj le járasd be a kopoltyúdat, nehogy beragadjon így kora reggel, már megszolgáltad amit a gazdád beléd helyezett pirkadatkor.
csipetke
Ó,ezt az embert én ismerem a rajzon! Ő Matolcsy és Németh Sziszi gyereke...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.