Az EU erős gyanúja szerint kevéssé rafinált megoldással húzott be rengeteg uniós pénzt a rossz hírű Elios. Polt Péteréken múlik, hogy mennyire szeretnék megtalálni a tetteseket.

(Forrás: Index)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Mi lenne? Bebizonyítják, hogy Gyurcsány a hibás és Soros instruálta...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
https://kolozsvaros.com/2017/11/08/a-miniszte...
A miniszterelnök vejének nevét szádra ne vedd! – ezt válaszolta Lázár János kancelláriaminiszter november 6-án a parlamentben a jobbikos Szilágyi György képviselő ama kérdésére, amely Tiborcz István miniszterelnöki vő gazdagodását firtatta. Vagyis ezt bírta kiszemélyeskedni magából Orbán csatlósa arra a felvetésre, hogy Tiborcz István a cégeire szabott közbeszerzések révén állt egy ország zsibbadó lábára. Remélhetőleg holnap, a kormányinfó nevű bohózat (már amennyiben halaszthatatlannak és közfeladatnak csúfolt gyáva sunyiság nem szólítja máshova a mindenes minisztert) keretében majd beletörli a lábát abba az újságíróba is, aki esetleg azt fogja megkérdezni tőle, hogy e vehemens kirohanása után mit keresett egy nappal később a belvárosi Börze étteremben a nemzet pofátlan vejének társaságában.
durbincs
Mi lenne most reggelizik ? forró teát , fokhagymás pirítóssal ? ,
Madácsi Pali
A kérdésre április 8 után lehet a törvényeknek megfelelő választ adni. Addig a NER tartja az Elios lámpái alatt, igy nem kerülhet Justicia elé.
nemkati
Ez a genyó vagy saját ötlettől, vagy apósa tanácsára és védelme alatt, még képes lesz minden mocskos ügyletéből úgy kifarolni, hogy eladja az érintett cégét vagy résztulajdonát, és azzal takarózhat, hogy ma már semmi köze hozzá. Ehhez már pofa kell, de van is neki és a fel- meg lemenő meg oldalramenő családtagjainak is, méghozzá jó vastag bőrrel! Polték meg besegítenek majd, hogy addig húzzák-vonják a nyomozást, elszámoltatást, amíg el nem évül. Csak remélni tudom, hogy az ilyen ordenáré csalások soha nem évülnek el, és még az unokáin is leverhető a kártalanítás.
csipetke
Ez csak egy új ingyencirkusz.Polt meg fogja állapítani,hogy Soros a hibás.
durbincs
@Yoda69: Taki ott a x-2 kapjon már magára valamit?este jól meghűlt megint a mocsárkájába?
azt láz-beszél magából zöld kis takony?+azt még ide is picsog a lopott soros űrtelefonkáján ?
a messze bolygóról ? ez már majdnem, Karma, pöttöm kis-bütyök ?
Azt jó Pocsékember maga ? 1m20-as ? mert csak , marék szotyi az esze ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.