Az EU erős gyanúja szerint kevéssé rafinált megoldással húzott be rengeteg uniós pénzt a rossz hírű Elios. Polt Péteréken múlik, hogy mennyire szeretnék megtalálni a tetteseket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Mi lenne? Bebizonyítják, hogy Gyurcsány a hibás és Soros instruálta...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mi lesz ??? Semmit a polpot elsikálja az ügyet végül is a kígyótekintetűt ezért tette a csutigeci oda !!!
Qqberci
Mi lenne? Bebizonyítják, hogy Gyurcsány a hibás és Soros instruálta...
bakegya
@papa.49: "senkinek semmi köze hozzá"küldte el az újság írónőt a vejkó-és még meg is alázta,vegzálva a barátjára utaló személyeskedő kérdésekkel-az ilyen azonnali visszatámadó magatartás a bűncselekményre visszautaló jelzés volt már.EZ A TIBORCZ PITYU IS EGY AGRESSZÍV BŰNÖZŐ KLASSZIKUS ESETE-aztán ott van még a bahreníni kirándulásuk is a NEMZET ex korona-hercegnéjévé kinevezett rasikával!-A JÓ ARAB PHARANON is ráhagyta a vagyonát miután az INTERPOL IS KÖRÖZÖTT UTÁNA-nem hinném hogy mindezeket lopottholmikat el merné rejteni ez a mi hazánk államügynök pltja-akkor ő és az egész horda is megy a pokolba.Szerintem a MÉSZÁROS LŐRINCRE IS RÁ FOG RÖPÜLNI A KÁNYA.Ennyire nem lehetünk hülyék hogy ezt hagyjuk.
kukac50
Bajnai a hibás ezt mondta a Fidesz!
Remélem az Orbán rokonság fizeti vissza a 12 milliárdot hiszen csak paneleket cseréltek a lámpákban és ez sokkal de sokkal kevesebbe került mint amit elszámoltak érte.
Lézer Jani nagyon védte Tiborcot Ő is segíthet fizetni.
nemkati
"mi pedig csak Polt Péterék tisztességében bízhatunk ezután is. "

Na ez az, amiben ezután SEM bízhatunk.
Eladott Ország
Abban nincs semmi csodálatos, hogy “kiderült” egy ilyen ügy az EU számára, az sokkal érdekesebb, hogy hosszú évek óta gyakorlatilag kilopják a szemüket, amibe bele is köpnek a honi, kormánynak csúfolt képződmény tagjai, mégsem kutakodnak a rengeteg elsinkofált támogatás után.Kovács Zoltán kormányszóvivő viszont közleményében azt sugallja, hogy Bajnai a hibás, mert 2004 óta – tehát már a Gyurcsány-kormány idején is így volt – van lehetőség a közvilágítás fejlesztésére uniós forrásból, és az OLAF vizsgálata a Bajnai-kormány idején elindított, és később is folytatott közvilágítási program pályázati felhívásait érinti. Ez az ügy a legmagasabb politikai köröket egészen közvetlenül elérő korrupciós ügy: Orbánon és Tiborczon kívül Lázár János és Horváth István (volt szekszárdi polgármester) is érintettek benne. Amennyiben a szóban forgó teljes, 12 milliárdos összeget visszaköveteli az EU, akkor Orbán veje volt cégének büntetését a magyar adófizetők fogják finanszírozni.
Sámannus
Pórázon kell vezetni, hogy ne tudjon a bűntársaival kommunikálni.
laja70
Semmi, mert Gyurcsány és Bajnai az oka, hogy a gecivő csalt!!!
Eladott Ország
Bajnai és Brüsszel tehet arról, hogy Orbán veje egy csaló.
Yoda69
Mi valtozna? orban mar megmondta inkabb a kinaiaktol ker penzt, mert azok leszarjak, hogy orbanek hova teszik, csak fizessek vissza kamatostul. Azt meg a magyar adofizetok ugy is megteszik, hiszen ennyire birkak.
Nessy
Mi lenne? Megsimogatják a buksiját, és felhívják a figyelmét, hogy máskor legyen ügyesebb! Esetleg tovább képzésre küldik Matolcsyhoz, vagy Rogánhoz.
lampa laz
Tiborcnak ettől az ügytől teljesen nyugodtak az álmai. A gyökér már egy következő üzleten dolgozik, természetesen nem a saját pénzén. Após meg polt dolga az ügyek tisztázása, no meg a sleppé. Gátlástalan tolvajok!
magyarbakancs
Ezek annyit lopnak ,hogy egy életre elég legyen.
Ezt az egész bagázst elzavarni még az országból is.
bakegya
@magyarbakancs: nem értek veled egyet-először is gyónják meg a bűneiket.Állítólag keresztény az orsos orbán is,még akkor is ha félig ilyen félig olyan,a pereputty meg annyi féle ahány felé átkeresztelkedett-egyedül a gazsi az akiFÉNYETETŐ,NA az gondokom a fényetetők kasztjába tartozik-mindegy a köztörvényellenes vagyongyarapítást a törvény egy jogállamban büntesse.
Hellcat
Hogyhogy milesz...semmi...4es metrónál bőszen logobtatták az OLAF jelentést...most nem.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/11/08/a-miniszterelnok-vejenek-nevet-szadra-ne-vedd/
A miniszterelnök vejének nevét szádra ne vedd! – ezt válaszolta Lázár János kancelláriaminiszter november 6-án a parlamentben a jobbikos Szilágyi György képviselő ama kérdésére, amely Tiborcz István miniszterelnöki vő gazdagodását firtatta. Vagyis ezt bírta kiszemélyeskedni magából Orbán csatlósa arra a felvetésre, hogy Tiborcz István a cégeire szabott közbeszerzések révén állt egy ország zsibbadó lábára. Remélhetőleg holnap, a kormányinfó nevű bohózat (már amennyiben halaszthatatlannak és közfeladatnak csúfolt gyáva sunyiság nem szólítja máshova a mindenes minisztert) keretében majd beletörli a lábát abba az újságíróba is, aki esetleg azt fogja megkérdezni tőle, hogy e vehemens kirohanása után mit keresett egy nappal később a belvárosi Börze étteremben a nemzet pofátlan vejének társaságában.
Madácsi Pali
A kérdésre április 8 után lehet a törvényeknek megfelelő választ adni. Addig a NER tartja az Elios lámpái alatt, igy nem kerülhet Justicia elé.
nemkati
Ez a genyó vagy saját ötlettől, vagy apósa tanácsára és védelme alatt, még képes lesz minden mocskos ügyletéből úgy kifarolni, hogy eladja az érintett cégét vagy résztulajdonát, és azzal takarózhat, hogy ma már semmi köze hozzá. Ehhez már pofa kell, de van is neki és a fel- meg lemenő meg oldalramenő családtagjainak is, méghozzá jó vastag bőrrel! Polték meg besegítenek majd, hogy addig húzzák-vonják a nyomozást, elszámoltatást, amíg el nem évül. Csak remélni tudom, hogy az ilyen ordenáré csalások soha nem évülnek el, és még az unokáin is leverhető a kártalanítás.
csipetke
Ez csak egy új ingyencirkusz.Polt meg fogja állapítani,hogy Soros a hibás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.