Jövő csütörtökre hívta össze az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát a testület szocialista elnöke.

Egy hét múlva faggatja Orbánt a nemzetbiztonsági bizottság

Molnár Zsolt az MTI-nek csütörtökön azt mondta: az ülésre az érintett szervek és titkosszolgálatok képviselői mellett a miniszterelnököt is várják,

hogy válaszoljon a "titokban befogadott" 1300 menekülttel és a "Soros-tervvel" kapcsolatos kérdésekre.

Az ellenzéki politikus azt mondta: az ülés összehívását a Jobbik és az LMP is támogatta.

Korábban Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke a Pesti Srácok hírportálnak azt mondta: kivonulnak a nemzetbiztonsági bizottság "Soros-tervvel" foglalkozó üléséről, ha azon megjelenik Szél Bernadett, a bizottság LMP-s tagja, ő ugyanis a kormánypártok szerint Soros György érdekeit szolgálja, ezért nem szeretnék, ha fontos információkhoz jutna az ülésen.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Na még az lesz egy nagy szám, ha Orbán megjelenik az ülésen, de kivonul a többi sz@rházival, mert meglátja Szél Bernadettet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Serpenyős hal barátom, megtisztelsz, hogy népszerűsíted és azonosulsz a véleményemmel. Ezután ne vesződj saját magad lájkolásával, megteszem én helyetted, hogy vidám legyen a publikum.
Eladott Ország
A csúti kancigányt, már csak a bíróságon kell meghallgatni, annyi vaj már a buráján.
nezelodo
@durbincs: Látom nagyot fejlődtél! Mi van csak nem a A Professzorok Batthyány Körének akarsz a tagja lenni? Ahogy azok is fejlődnek, lehet, hogy nem lógsz ki a csapatból.
Clavigo
@durbincs: Bunkó vagy Bugsy...bocskoros román lápi móc.
Nessy
Helytelen a cím! Csak faggatná! Havasi már megmondta, hogy Orbán nem lesz ott! Csak nem képzelte bárki is, hogy ő feneségének kérdéseket merészelne feltenni? Majd magyar hangja, Pintér Sándor elmondja háromszor ugyanazt a szöveget, oszt jó napot! Hacsak ki nem vonul ő is a többi fideszessel, ha meglát egy értelmes nőt!
Bolhacirkusz!
kereső
@Nessy: orbán 2007-ben:
:"Ha körülnézünk ma Magyarországon, akkor azt látjuk, hogy a magyaroknak, és nemcsak a kormánypártiaknak, hanem azt kell mondanom, hogy talán még a többség, ezt is megkockáztatom, a többség számára általánossá, szinte legyőzhetetlenné, ezért elfogadhatóvá vált a hazugság, a korrupció, a színlelés, a megtévesztés, az őszintétlenség."
"Nemcsak az önbecsülés hiányától szenvedünk, hanem az értelmes viták hiányától is. A mai magyar politikából hiányoznak az értelmes viták. Agancsviadalok, rövid távú kommunikációs szempontú szóváltások, akciózások"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.