Bencsik András, az átváltozó- és a mindenkori hatalomnak mindig megfelelő művész volt már az “átkosban” munkásőr-specialista, ebből váltott elvakult fideszessé, és mint ilyen, migráncs-falóvá. Ez feltehetően nem múlt el, még csak át sem alakult, csupán most mást követel tőle pártunk és kormányunk. Csak így tovább (a lenini úton) Bencsik elvtárs!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az még csak hagyján, hogy a múltját, tekintetét és arcvonásait tekintve totál elmebeteg puhatestű mit mond, de az már elkeserítő, hogy a szekta ezt zökkenőmentesen lenyeli.
Százmilliárdokat költünk a befogadás ellen, túl vagyunk egy minden idők legsikeresebb, ám de annál inkább érvénytelen népszavazáson..., majd ők mondják ki, hogy mindez átbaszás, szemfényvesztés. De hát kinek nem volt ez eddig is egyértelmű, hiszen a nemzeti beteg eddig mindent aláírt ezzel kapcsolatban.
Fény derül az évezred átbaszására, majd mindenki halál elégedett.
Nincs még egy ilyen ostoba társadalom... Különösen úgy, hogy a magyarázatot egy bencsik szolgáltatja.
Hellcat
Annyira kibaszott undorító, ahogyan most magyarázkodnak miután lebuktak. Pfujbazdmeg...és a fidióták meg csak bólogatnak...nem jön át nekik hogy ÁT LETTE BASZVA...de mint az állat. Ez az ország megérett a pusztulásra.
dr. prédikátor
A bencsik etárs már megszokta hogy a nyelve csak úgy érzi jól magát ha mindíg egy seggbe kotorászik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.