Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök reggel az Országházban tárgyalt Jan Figellel, az Európai Unió vallásszabadságért felelős különmegbízottjával – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel.

Orbán Viktor az EU vallásszabadságért felelős különmegbízottjával találkozott

Jan Figel tájékoztatta a magyar kormányfőt aktuális vizsgálatairól, melyek közül kiemelte a keresztények és más vallásúak egyre romló helyzetét Pakisztánban. Orbán Viktor biztosította a különmegbízottat arról, hogy Magyarország továbbra is határozottan kiáll a világban egyre inkább elterjedő keresztényüldözés ellen, azt az elvet szem előtt tartva, miszerint a segítséget kell az érintett régiókba elvinni, nem pedig a bajt Európába hozni – ismertette a megbeszélésen elhangzottakat a sajtófőnök.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tegyünk fel lényegi kérdéseket: ki az a főemlős, aki a világban üldözött (feltételezem a terrorszervezetek által üldözöttekre gondol a Balog-Semjén-Harrach-Orbán nevekkel fémjelzett műanyag-keresztények csordája), védelemre szoruló keresztény közösségeket egy helyettes államtitkárság létrehozásával kívánja megmenteni? Ki az a félkegyelmű, akinek egyáltalán eszébe jut, hogy egy porfészeknyi nemzetállam fog védelmet nyújtani olyan közösségeknek, amelyeket például az ENSZ, vagy bármely nemzetközi szervezet, netán az érintett ország vezetői is csak korlátozott mértékben képesek oltalmazni az elmebeteg, öncélú pusztítással szemben? Az van, tisztelt Balog tiszteletes és népes pereputtya, hogy ez itt megint valami oltári nagy lenyúláshoz hasonlít, ami kezdődik 1 milliárddal és tetszőlegesen folytatható, amíg a 2018-as választási évben eléri majd az N milliárdot. A Magyarországon üldözött keresztény, egyre gyarapodó kisebbséget ki támogatja? A társadalom peremére szorult emberek csoportjait, betegeket, öregeket, fogyatékkal élőket, gyermeküket egyedül nevelőket, a közmunka rabigájából kiszabadulni nem tudókat ki támogatja? És miért nem őket elsősorban-mindenekfelett és ha már minden rendben van, majd miért nem azután kezdünk foglalkozni az Afrikában a Boko Haram által üldözött keresztényekkel? Mennyire aljas, szemforgató az a kormány, amelynek külügyi tárcája nem képes Szíriából kimenteni egy magyar anyát három gyerekével, de úgy kívánja magát feltüntetni, mintha az üldözött keresztények mentsvára lenne? Nem, ez már rég nem kormány, ez egy beteges, gátlástalan, szemforgató, álkeresztény horda, amely öl, butít és nyomorba dönt.
endeavor
Ha orbán 5 év alatt így lepukkant, hogy fog kinézni 80 évesen (már, ha megéri)?

nekem van egy tippem: i.imgur.com/CznIgQF.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.