Három kislányt támadott meg a 12 éves bokszoló, csonttörés lett a vége.

Utánpótlás ökölvívó törte össze egy 14 éves kislány orrát Szombathelyen
Fotó: Pixabay

A nyugat.hu írta meg a sztorit: három testvér, egy 9, egy 10 és egy 14 éves  kislány hétfő este sétálni vitték yorki kiskutyáikat a szombathelyi Rohonci úton. Ott szembetalálkoztak egy 12 éves lánnyal, aki az elmondások szerint őrjöngve belekötött a gyerekekbe. A legidősebb lány védte húgait, de ő húzta a rövidebbet: 

elmozdulásos orrcsont-törést szenvedett.

Két férfinak kellett közbelépnie, de a begőzölt kislány még ekkor is őrjöngött.

Az édesanya elmondta, volt előzménye a dolognak, a támadó lány korábban többször is fenyegette a három testvért. Egyébként ugyanabba az iskolába jártak alsó tagozatos korukban.

A lap arról is beszámolt, hogy a támadó valószínűleg utánpótlás ökölvívó. Egyelőre nem tudni, melyik klub színeiben kesztyűzik.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kukac Kukac
Ezután mát biztosan nem ökölvív egyik klub színeiben sem. Hacsak az edző nem egy hasonló zombi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kukac Kukac
Ezután mát biztosan nem ökölvív egyik klub színeiben sem. Hacsak az edző nem egy hasonló zombi.
lópicigáspár
Harminc év eltiltás lehűtené az örjöngőt!
wagabund
ez be volt tépve...nevelőintézetben fog kikötni, mert nem fog megváltozni, sőt ahogy nől, egyre agresszívabb lesz...

persze ha indulatkezelésre nincs pénz, ez a vége.
levarosbukta
@wagabund: Lehet hogy pont azért íratták be a gyereket boxra hogy ott kitombolja magát, hiperaktív gyerekeknél sajnos sokszor nincs más megoldás csak a rendszeres testedzés. Csak éppen a legrosszabbat választották neki, hiperaktív gyerekeknek tilos a verekedős sport.
Tollascsőr
@wagabund: "mert nem fog megváltozni, sőt ahogy nől, egyre agresszívabb lesz...
persze ha indulatkezelésre nincs pénz, ez a vége."
Ezért találták fel a fenolin injekciót.
Pálinkás Pál
Nagy összegbe lefogadnám a származását!!!
endeavor
@Shikari: Már majdnem vicces voltál, de az a baj veled - ami a korábbi nyilatkozataidból tisztán látszik -, hogy egyébként piszkosul rosszul gondolkodsz a világról, és benne Magyarországról.
Amúgy a magyar egy migránsnép, aki közé rengeteg idegen befurakodott az idők folyamán, tehát szinte minden magyar családfáját, ha visszavezetnénk, egy migránshoz jutnánk.

De bezzeg a német, az Übermesch, az mindig német volt (huuu-haaa).
Megszületett egy baltával a kezében a Saar-vidéken, 5 évenként egyszer megfürdött, és a fészbukon csak egy csoportot jelölt be: Barbárok (huuu-haaa)
endeavor
@Shikari: Akarja a francnyavalya levenni a béna idült gondolkodásmódod terhét levenni a válladról!!

Ja, hogy egyébként cigányoztál?
Meg gondolom zsidózni is szoktál.
Tudod, ezt azért fontos tisztázni, mert a kommunista-náci érzelmű orbán-kormány szerint a jobbik cigányozik, meg zsidózik, de és egyébként is az a baja a fidesznek a Jobbikkal, hogy már nem annyira radikálisak - Mi van!?
Érted, azt szeretné a fidesz, ha a Jobbik nem nép-pártosodna, nem konszolidálódna, hanem még mindig büdös zsidózna, meg cigányozna - EZ VALÓJÁBAN AZ ŐRÜLET EGY NAGYON MÉLY FOKA.

És mindezt úgy írtam, hogy baloldali érzelmű vagyok, de sokkal fontosabb nekem az országom, és a benne élők sorsa, minthogy ki irányítja - vágod?!
nem érdekel, hogy ki jobb-vagy baloldali, mert már régen szét, vagy összecsúszott a sok ideológia, hanem csak egy érdekel: Fejlődik az ország, boldogok benne az emberek - vagy nem.

A lényeg, hogy nekünk nincs beszélgetni valónk egymással, te, az ország pusztulására szavazó, IQ, EQ, SQ betyár.
human
Mikor kung-fu bemutatóedzésen voltam azzal kezdte a mester, hogy a hétköznapokban a harc csak a végső fegyver lehet. Az ember elfut, vagy megvédi magát. Támadásra tilos használni.
nezelodo
@Shikari: @endeavor: Látom kis híján elértetek a nagy dilemmáig, ki a magyar. Anno a MIÉP emblematikus vezére volt az etalon magyar, bár a csuri szerintem szláv, szerb szó, tehát van esélye, hogy Aczél György sülve-főve barátja a Csurka is onnan eredeztette a nevét.
Szülőfalum a 12. században négy kicsi faluból állt, amiből háromnak török neve volt. (Még négyszáz év múlva jön Mohács). Alapítottak egyik kis faluban egy apátságot a jó magyar őseink, de az alapító atya önhibáján kívül török volt. Kései leszármazottja egyik uralkodónkat szolgáló bán volt, híres hazafi. Ezt szívesen elmondom azoknak az acsarkodó magyarkodóknak akik színmagyarnak hiszik magukat és persze kikötik, hogy kik nem azok. Talán mégiscsak az a magyar aki annak vallja magát és úgy is él, és munkálkodik a haza javára. Jó lenne ezt elhinni a mai politikai vezetőinkről is.
endeavor
@Shikari: Az Ómigráns nem szalonképtelen, csak tudnod kéne értelmezni a kifejezést.
Meddig menjünk vissza?

Persze te masszívan cigányoztál, amit mindenki elértett, de én próbáltam tovább menni a múltba.
Hol kezdődik, amikortól nem migráns a magyar ebben az országban?
A kényszeresen betelepített szlávok,németek (meg még ki tudja kik fajta); a mongolok, a törökök, a Habsburgok, az oroszok, nagyon sok "magyar" lányt felcsináltak, amiből lett ez a keverék szittya nemzet.
Pl te eltudod olvasni Krisztus után 600-ból a magyar írást?
Azok, akik akkor azt írták, magyarok voltak - de te már nem vagy magyar.

Kibonthatnám a részleteiben ezt a történetet, de nem teszem, mert tisztán látszik, hogy teljesen felesleges - te az a fajta magyar vagy, akinek lövése sincs a kezdetekről, és a végről.

Általbán úgy szoktam befejezni egy történetet, hogy " Akarsz többet tudni róla?"
De most ezt a kérdést nem teszem fel. Bocsánat!
nezelodo
Jól van barátom, értékelem az akadémiai székfoglalót ebben a kérdésben is, de most már vegyél be egy marék Sanaksot, igyál rá egy csobolyó Orbán féle pálinka forradalomban zabrált kozmásat, és talán hortyogva elnyugszol reggelig. De vigyázz amikor pirkad nehogy betörd a TV2 képernyőt, a Simlicskáét verd be a franciakulccsal, amit rád hagyott a Viktor, mert nem tudta hogy kell vele kordont bontani.
Pálinkás Pál
@endeavor: És miért ne cigányozhatna ,ha ez az igazság? Miért is kéne nekem magyarnak tekinteni a cigányt,amikor saját maga sem tekinti önmagát annak! mellesleg az elmúlt párszáz évből írj már ide valami cigót ,aki hasznára vált az országnak...
kokopelli
Körösztkérdés!Hogyan válaszhatták meg az "ősmagyar fityiszesek" a cigány Orbánt?
"Én mondom meg ki a cigány és ki nem" ... Karl Lueger után szabadon!???
anka
@Pálinkás Pál: - csak 1 tudok! Sárközi az egri vár ostrománál.
Pálinkás Pál
@anka: Ha nem csak irodalmi alak,akkor egyetértünk:)
anka
@Pálinkás Pál: Gárdonyi nem csak a képzeletéből írta az Egri csillagokat..., a cigány valós' részvevője volt az ostromnak, úgy tudom.
Pálinkás Pál
@anka: Ezt tudom,Dobó is valós személy volt...de Sárköziben nem vagyok biztos...
anka
@Pálinkás Pál: - azért jelöltem meg a valóst'...:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.