A kormány indoklása szerint a bukott népszavazás és a nemzeti konzultáció 2,3 millió kitöltője sarkallta őket, szerintük a magyarok „egységesen erős fellépést akarnak az illegális bevándorlás ellen, a betelepítések helyett a határok megerősített védelmét szorgalmazzák.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nulla felhatalmazásra hivatkoza hoznak egy törvényt ami kb semmire nem jó. Pintér kimondta, hogy Soros nem támogatja a betelepítést a civil szervezeteknek pedig önként kell beismerniük aztán le tudják vonni a bevételük 25% át..na most ki lenne az a hülye aki beismeri ezek után. Tiborcz OLAF jelentésével kéne foglalkozni, hogy a fidezs által betelepítettekre ...titokban...
Nessy
Ha jól értem a "betelepítés" ellen tiltakoznak, a "letelepedés" ellen nem, sőt fizetünk érte, hogy jöjjenek. Húszezren.
Amennyiben pártunk és kormányunk titokban telepít be 1300 menekültet, az OK.. De akkor mi az ördögfülinek csinálja Orbán a fesztivált az 1294 fő okán?
Birkák! Beveszitek ezt az egész baromságot? BEEEEE BEEEEE
CsipkeRózsa
Amelyik szervezet Orbán kormányától kapja a támogatást, szintén fizessen 25 %-os adót, mert az a mi pénzünkből kerül a szervezethez, sőt, ráadásul ellenünk tevékenykedik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.