Már javában lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés miatt körözték az amerikai elnök egykori, magyar származású biztonsági tanácsadóját, amikor Szijjártó Péter találkozott vele Washingtonban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Nem csak Szíjjártó találkozhatott vele, hiszen amikor Trump kirúgta Gorkát, ő hazajött.
Eladott Ország
Amerikában még senki nem vetette fel, hogy a Magyarországon kémgyanúval megbukott Gorka hogyan kerülhet a Fehér Ház közelébe, és megvizsgálta-e már valaki, hogy ez az ember kém-e vagy sem. Esetleg bekérhetnék a róla készült egykori magyar nemzetbiztonsági átvilágítás eredményét, kiegészítve azzal a kérdéssel, hogy akkor vagy azóta felmerült-e más titkosszolgálattal kapcsolatos érintettsége is. Van-e köze az oroszokhoz, például?
Gorka Magyarországon nemzetközi szélhámos hírében állt, aki nemcsak azért veszélyes, mert az orosz propaganda nagy híve és közvetítője, a nyugati liberális demokráciák gyűlölője, ideológiailag egy fasiszta, hanem azért is, mert ha nemzetközi szélhámos, tisztázatlan kapcsolatokkal és elkötelezettségekkel rendelkezik, miközben amerikai tartózkodása alatt mindvégig a NATO környékén igyekezett pozíciókat szerezni magának, akkor az felvet bizonyos kérdéseket.
Csizmás Kond
...demokratikus libsi duma...
ugye egy külügyi akárkinek minden mozzanatát megtervezik időzítik és mindet egybevetve sokan tudnak az ilyen találkák megbeszélésekről ...és még véletlenül sem tűnt fel senkinek hogy az illető körözött személy...ilyen hülye csak liberális lehet
endeavor
atlatszo.hu/2017/02/13/jurgen-roth-pinter-sandor-titka/

Ha ilyen a múltja pl. Mo belügyminiszterének, akkor semmi csodálkozni való nincs azon, hogy körözött személyekkel találkoznak, üzletelnek.
kokopelli
@Eladott Ország:
...ha a Tramplit figyeled,akkor ő sincs messze a "Borderline-syndrom"-tól!
Mit lehet elvárni tőle!Nem a demokraták indították őt se!Volt már szinész,Body-
buildinges osztrák paraszt,texasi katonaszökevény stb. a kons-elnök! ;--)
quadrocopter
Mi a csoda emberkék? A koszos rezsim tele van sáros, bűnöző kapcsolatokkal, az arab világ sárosai itt találnak hawerokat és menedéket, még a hírhedten toketlen TEK javaslata ellenére is!
Közben nagyon nagy pofával meg ugatnak rezsimék Brüsszelben, a "mi döntjük el, kivel élünk"
sunyi nemzethy mesével és titokban befogadnak 1300 idegent, meg 20.000 kötvényes "árját" a csalédtagokkal együtt összesen 12.000 fős
quadrocopter
már befogadotton kívül. Vannak még csodák Gagyisztánban?
kokopelli
@Eladott Ország: az ilyen csórikával nem foglalkozik ott senki! Van lóvéje akkor haver,
nincs akkor "futottak még"! A reps. elnökök csak olyanokkal foglalkoznak,akiknél lé
van! Pl.: papa Bush és fia a Szaudikkal máig is,az ilyen csórokat,pedig csak kilincspu-
colóknak hívják ott! Az államtitkár ötödik beosztottjával jön össze max. mint tizedrangú
"lobby-ista"! :--))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.