Az Orbán-kormány nyilvánosságra hozta két miniszter és hat államtitkár fizetését és egyéb juttatásait. A szolgálathoz autók, lakások és Erzsébet-utalványok járnak minden mennyiségben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Érdekes ,egy potentát egyszer azt rebesgette hogy 47 ezerből is meg lehet élni! ezek a patkányok miért nem próbálnak megélni 47 ezerből???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@dr. prédikátor: De ő napi 47 ezerre gondolt ))))))))))))))))
kukac50
Az a legnagyobb baj,hogy ezt a sok élősködő férget még nem zavartuk el!

Felhívnám a figyelmét azoknak a pártoknak amelyik kormányváltásra törekszik,hogy a plakátok kihelyezése helyett menjenek el vásárokba,autóvásárokba piacokra és hangosbemondóval mondják el a véleményüket. De csak kulturáltan,és a lovaktól távolabb.
Lézer Jani helyeselte a Laci papa véleményét Hódmezővásárhelyen akkor bármelyik párt elmondhatja a véleményét . 20 ember elég hozzá és még nem is fontos,hogy a miniszterelnök jelöltek legyenek. Április 8-ig még sok vásár lesz az országban. Bárki elmondhatja a véleményét!
endeavor
A hülye vérbuta fideszes ismerősöm azt mondta, hogy őt nem érdekli ki mennyit lop, csak a fizetését kapja meg minden hónapban.
Azt nem érti meg ez a szerencsétlen, hogy ha orbán kormányozna (és nem csak a hatalmának az építésére fenntartására költene el MINDENT), és jól csinálná (az EU-tól kapott pénzből pedig lehetett volna jól csinálni, mert régen a kevesebb Marshall-segélyből romokba heverő országokat építettek újJá - vagyis lehet a pénzt jóra, és rosszra is felhasználni), akkor nem havonta, hanem HETENTE keresne annyit, mint most!
De a nyomorult idáig nem tud eljutni a gondolkodásba.
Ja, meg, hogy egyfolytában migránsozik, holott még eddig egyet sem látott, az már csak hab a tortán - szartorta hányásmázzal, amin egy dinamitrúd ég, amit ha nem tudsz elfújni időben, akkor: TNT :)

www.vaingloriouslunacy.com/wp-content/uploads/2012/10/Wile-E-Coyote-BEEP-BEEP-wilee-quixote-7263942-800-600.jpg
Eladott Ország
Tényleg nem nyílik már az a kib*szott bicska ettől a határokat nem ismerő pofátlanságtól?
Meddig hajlandó még a fejét elfordítva húzni az igát a birka azért, hogy ezeknek meglegyen az összkomfortos extra-nyaralásuk, hogy minden költségvetést kiszipolyozó lehetőséget igénybe vegyenek és szembefossák, mit jelent, amikor az országban már meleg moslékra sem futja a kórházaknak? Meddig képesek naponta jóllakni a milliárdos kommunikációs maszlaggal, amiben arról győzködik, miért jó neki, hogy szar? De tudják mit? Az effajta dorbézolások csúnya véget szoktak érni. Ennek különösen csúnya vége lesz, mert más már nem lehet. Mi szóltunk. Nem egyszer, nem kétszer. Ám legyen.
quadrocopter
Nem kell minden szarral foglalkozni, szépen ácsolni kell tovább az akasztófákat, inkább több legyen, mint valamelyik tetűnek ne jusson!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.