Piacfelügyeleti eljárást indított a jegybank a Gyurcsány Ferenc egyik családi cége által Czeglédy Csaba érdekeltségének nyújtott három, összességében több mint 200 milliós kölcsön miatt – írta a PestiSrácok.hu.

(Forrás: zarojel.hu, PV által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Várható volt, hogy orbán "tűzparancsot" ad gyurcsányra és a körülötte levő élő, mozgó bárkire, bármire. Azt még nem tudja, hogy a puska visszafelé is elsülhet!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Ezeknek az izéknek nem lesz idejük végigvinni a gyermekded játékaikat.
relatív
Kapkodnak a gyerekek rendesen. Ahogy a gatya tellik, egyre ostobább - és ostobább segédekkel - igyekezettel próbálják a kloákát kavarni ... IS .

A sok elkábítottat valahogy még rá kell bírniuk, hogy a süllyedő hajót ne hadják el legalább a következő választásokig... aztán úgyis jön a fekete leves mindnyájukra !
bakcsubakka
Apúúúúúúúúúúúúú...Kezdődik...Kezdődik...

De miért,...de miért,...de miért ...???
kereső
A pesti srácok már megint milyen jól értesült.Most vajh mellik ügyész követte el a törvénysértést.Amugy stefka kitüntetésre érett,a valagrend már kijár neki.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Miközben mészáros lőrinc 17 nap alatt 100 milliárdot kapott-2010-től 2017 végéig összesen 476 milliárd forint értékű tendert nyertek el a mészáros lőrinc és rokonsága érdekeltségébe tartozó cégek. Ja ,és van nagy betű a billentyűzetemen ,sőt a helyesírás szabályait is ismerem nagyjából,de a mészáros nevet szabotálja .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.