Piacfelügyeleti eljárást indított a jegybank a Gyurcsány Ferenc egyik családi cége által Czeglédy Csaba érdekeltségének nyújtott három, összességében több mint 200 milliós kölcsön miatt – írta a PestiSrácok.hu.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Várható volt, hogy orbán "tűzparancsot" ad gyurcsányra és a körülötte levő élő, mozgó bárkire, bármire. Azt még nem tudja, hogy a puska visszafelé is elsülhet!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Na ne!
.
És mit érdemelne, ha bárki számon kérné amit művel ez a "falusi gyerek" a kedves mindannyiunk pénzével "is"!!!
.
Kapásból három, amely miatt el lehetne kapni a frakkját! Ja az nincs neki, mert nincs az a szabó, akinek az öltönyét viselni tudná, hasonlóan a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGHOZ illő viselkedés módot::::
.
Már egy hónapja épül a horvát Felcsút, jobb lesz, mint az eredeti
g7.24.hu/piac/20180115/mar-egy-honapja-epul-a-horvat-felcsut-jobb-lesz-mint-az-eredeti/

Aki kapja marja: Orbán nagy pénzosztása
hvg.hu/gazdasag/201702__penzszoras__barati_segitseg__unios_elolegek__aki_kapja_marja

Orbán Viktor feltalálta a fideszes közpénzt
24.hu/belfold/2017/11/23/orban-viktor-feltalalta-a-fideszes-kozpenzt/
.
Nyolc éve mesterkedik ez a BRANCS azon, hogy VEZETŐSZÁRON röhöghessek a náluk KLASSZISOKKAL MŰVELTEBB, OKOSABB Gyurcsányon de képtelenek FÜLÖN CSÍPNI, mivel ő "betartotta" az államigazgatás alaptételét, a SZOLGÁLATI UTAT, szemben azzal, aki még EGY ÖLTÖNYT "sem" képes viselni!
quadrocopter
Ebből megint a "Nagy Hagyó Szopás" lesz! Ahogyan Budai - Törpeuszkár 1442 "ügyéből" is!
Jozefina
Várható volt, hogy orbán "tűzparancsot" ad gyurcsányra és a körülötte levő élő, mozgó bárkire, bármire. Azt még nem tudja, hogy a puska visszafelé is elsülhet!!!
Nessy
@Jozefina: Valamivel le kell foglalni a híveket, amíg a vejek gyöngyének kimossák a szennyesét! Lesz itt annyi agyament vizsgálat, letartóztatás, több éves herce - hurca minden alap nélkül.
nevemnick
Ezeknek az izéknek nem lesz idejük végigvinni a gyermekded játékaikat.
relatív
Kapkodnak a gyerekek rendesen. Ahogy a gatya tellik, egyre ostobább - és ostobább segédekkel - igyekezettel próbálják a kloákát kavarni ... IS .

A sok elkábítottat valahogy még rá kell bírniuk, hogy a süllyedő hajót ne hadják el legalább a következő választásokig... aztán úgyis jön a fekete leves mindnyájukra !
kereső
A pesti srácok már megint milyen jól értesült.Most vajh mellik ügyész követte el a törvénysértést.Amugy stefka kitüntetésre érett,a valagrend már kijár neki.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Miközben mészáros lőrinc 17 nap alatt 100 milliárdot kapott-2010-től 2017 végéig összesen 476 milliárd forint értékű tendert nyertek el a mészáros lőrinc és rokonsága érdekeltségébe tartozó cégek. Ja ,és van nagy betű a billentyűzetemen ,sőt a helyesírás szabályait is ismerem nagyjából,de a mészáros nevet szabotálja .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.