Aki úgy érzi, hogy kevés volt neki a konzultálgatás, vagy csak éppen jelenthetnékje van, arra jó világ jön! A mindenről gondoskodó nemzeti kormány megörvendeztette népét egy új lehetőséggel. Email-re Magyar! Miután Pintér Sándor és aztán sorban a többi famulus bejelentette, hogy “Stop Soros” néven most aztán biztosan megállítja az egyszem idős hazánkfiát, aki nemzetére tör, úgy döntöttek ott fenn, hogy engedik a népnek, hagy szóljon hozzá, hagy mocskolódjon, ahogy a csövön kifér.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Minden vicc nélkül! Van olyan épkézláb ember e honban, aki nem röhög a kínlódásukon?
No és Brüsszel már megállt végre, vagy mi a f@szom van, a szokásos Nagy Szopás lett annak is a vége?
Most pipa a Geci, mert kikezdték a Led-szemű kesegyereket, az éppen sehogyan sem megállított brüsszeli hivatalnokok, kínlódva, de tart még a Soros-lendület a Gagyi tanyán!
A kesegyerek és a kapcsolódó csicska polgármesterek ügyeit is napirenden tartani a választásig, akár terjesztett röpiratok formájában is, főleg vidéken!
peterkelemen
A legtöbb besúgó, spicli a fideSS+kdnp padsoraiban csücsül a mai napig. A magyar népről meg csak annyit, hogy régen is híresek voltak a spicliskedéseikről. A papok miatt embereket végeztek ki és tették tönkre az egész életüket. Ceausescu diktatúrájában meg a szekusok több, mint 71%a magyar besúgó volt. Azt hiszem ennyi bőven elegendő ehhez a témához, hogy mindenki magába nézzen jó mélyen. Nem véletlen, hogy egy ilyan aljas kormány ül a nép nyakán ugyanis az ilyen nép sunyi és hitvány. Tisztelet a kivételeknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.