Magyarországon a migráció főszervezői és haszonélvezői Orbán Viktor, Szijjártó Péter és Rogán Antal. A választóikat becsapva, ők fogadtak be titokban 1300 menekültet, és telepítettek le 20 ezer gazdasági bevándorlót.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Te kibaszott hülye vagy polgártárs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: Az a baj veletek szektatagokkal, hogy minden pillanatban igazoljátok a felméréseket, miszerint alulművelt, gyenge képességű emberek a fidesz szimpatizánsok. Nem a fidesz tagok, mert azok pontosan tudják mi van, és rajtatok röhögnek minden pillanatban. Mondjuk nem is kérdés, hiszen egy ilyen hírt csak értelmi fogyatékosok nem képesek a helyén kezelni az elmúlt évek propaganda hadjárata alapján.
Most hirtelen menekültek lettek a migránsok.
Most már nem mondjátok, hogy a legközelebbi biztonságos országba menjenek. Most nem kéritek számon, hogy miért van itt egy is, a propagandával szemben. Most nem féltek, hogy ha jött ennyi, akkor holnap milliók.
Az sem zavar, hogy mennyi pénz elment a hazugságra, hogy egy elbukott népszavazás volt a legnagyobb érv (98%) a migránsok ellen...
Közben kiderült, hogy 2016 óta lakhatási program is működik a menekülteknek, hogy állítólag több rendőrségi ügyük is volt azóta a menekülteknek...
Ti tényleg nem a szemeteknek hisztek, hanem a szeretett vezetőnek, aki rajtatok röhög minden nap. Tényleg nem veszitek észre, mekkora távolság van a tények és a propaganda között. Pedig itt van feketén, fehéren.
Csak libsizel, mert minden egyébhez buta vagy.
Madácsi Pali
@Shikari: mi a kulönbség a magyarországon menekültkérelmet lesedó és az olaszországban ugyan ezt megtevő ember között? Magyaroszágot ne keveje össze a fideSS-el! A ki nem ért egyet Orbánnal, de itt született, ezt a nyelvet beszéli anyanyelvként az magyar.
Madácsi Pali
@Shikari: hülyeség viszont minden fideSS fannak kötelező!!!
kukac50
Már 3500 -nak van Magyar személyi igazolványa. STOP ORBÁN TOVÁBB NE HAZUDJ!
Pöpec
@quadrocopter: Írod: "A stílusa meglepően hasonló a verőce nevű csicskáéhoz!"
Már mint shikarié. Annak stílusa meg a csizmás macskáéhoz. És még van ennek a román hulladéknak jó néhány alteregója itt meg a durrbincs nevű trollprogramja. Ez az egy román menekült - hisz otthon veszélyben volt az élete ceausescu bukása után - felügyeli ezt az oldalt és írogatja a hangulatjelentéseit G.orbánnak.
Hazaáruló, ceausescu halálával állástalanná vált volt román secus, jelenlegi foglalkozása fidesz netkápó. G.orbán kedveli az ilyen alakokat, a rendszeréhez ez passzol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.