Úgy ahogy azt évek óta mondogatjuk egyre többen: Orbán látszat demokráciára épített puha diktatúrája lassan, de biztosan megy át a kemény diktatúrába. Jönnek majd a teljes határzárak, aminek során majd csak azok mehetnek ki-be, akiknek ők engedélyt adnak vagyis a külföldre kimenekült és ott dolgozók sem fognak bármikor szabadon ki-be mozogni és hozzátartozóik sem, majd csak az aki arra engedélyt kap ha meg nem, akkor marad a fenekén. Lásd ennek előjeleit például déli határ teljes lezárása, őrzése és a Stop-Soros törvények. Kemény diktatúrában már mindennapos lesz a fizikai erőszak is. Jelenleg erre vár a balga és gyáva magyar nép és az ellenzéki pártok. Külföldön már régen eltaposták volna Orbánt és bűnbandáját, mint egy férget.

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

endeavor
"Orbán puha diktatúrája lassan, de biztosan kemény diktatúrába megy át"

Mindig is ez volt a cél - aki ezt nem látja, az vak.

Régen viccből írtam le, de most már nem: Magyarország Európa Észak-Koreája
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Azért szerintem előbb lesz kirángatva a várból...
advocat
De mi magyarok vagyunk! És ez jó nekünk. Mindent megmondanak, nem kell gondolkodni. Sem.
tudode
Csak nem jött be neki a KŐKEMÉNY DIKTATÚRÁJÁNAK a kiépítéséhez megálmodott

-----.Orbán Viktor: Vissza akarjuk kapni a halálbüntetés bevezetésére a jogot
hvg.hu/itthon/20150508_Orban_Viktor
.
Pedig csínján bánhatna RÉMÁLMAIVAL, mert az ő NÉPES CSALÁDJA is szívni fogja az ő, MÁR KESERŰ ÖRÖKSÉGÉT, mivel közelmúltban is előfordult, sőt megtörtént, hogy a PALOTÁBÓL egy szatyorral kellett megválniuk azokból a kastélyokból, palotákból, stb-ből amelyeket generációk hoztak létre, de amelyeket napjainkban törvényesítetten vehetnek birtokba azok, akik EGY NAPOT SEM DOLGOZTAK.
.
Nem kis áldozat árán a ALAPTÖRVÉNYÜK KUKA lesz, amelynek az a lényege, hogy ÖVÉK AZ ORSZÁG MAGUKNAK ÉPÍTIK!
peterkelemen
@Sámannus: "Az ország nem lehet ellenzékben" kijelentés azt jelenti, hogy Orbán biztos, hogy ellenzékben van azzal a 2 milliós agyhalott kisebbségével.
endeavor
"Orbán puha diktatúrája lassan, de biztosan kemény diktatúrába megy át"

Mindig is ez volt a cél - aki ezt nem látja, az vak.

Régen viccből írtam le, de most már nem: Magyarország Európa Észak-Koreája
Sámannus
@peterkelemen: Sajnos erre még rátehetnek egy lapáttal, ha az idecsődített ukránok is szavazhatnak valamilyen módon. Ekkor még nem beszéltünk azokról a" magyarokról" akiket semlyén haknizott össze. akiknek annyi köze van hozzánk, hogy egy évben kétszer kimegy a kormányból valaki hozzájuk berúgni, és pörköltet zabálni.
Borsodi
Külföldön az biztos,hogy nem rúgna labdába.Csak velünk birkákkal lehet ezt szótlanul megtenni. Valljuk be ha engedjük megérdemeljük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.