A hatalmi önkényt is érdemes törvényekkel alátámasztani, úgy nem érik váratlan meglepetések az embert. Félek, már megint hozzá kell nyúlni az alaptörvény – egyébként nem egyszerűen csak kőbe, hanem gránitba vésett – szövegéhez (a szelleméhez nem, mert az nincs neki), ugyanis a kitiltás intézménye nincs megnyugtató módon kodifikálva. Két egymást követő napon derült ki, hogy Szél Bernadettet nem lehet kitiltani a parlament nemzetbiztonsági bizottságának üléséről, már ez is felháborító, de még hagyján, ami igazán kiverte a biztosítékot, hogy Soros Györgyöt meg az országból nem lehet kitiltani, pedig komoly társadalmi igény mutatkoznék rá – állítólag. Rettenetes állapot ez, amikor a saját törvényeik akadályozzák kormánypárti politikusok legszebb álmainak megvalósulását. Jóllehet maga a miniszterelnök biztatta harcostársait, hogy merjenek nagyokat álmodni, erre ők mernek, de a NER-nek nem felelnek meg az álmaik,

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy valóban kézenfekvő megoldás

Sokkal több van az mnp.hu mai vezércikkben

Mottó: (népi mondás aktualizálva)
Ja Mohamedet odaeszi a fene,
akkor a hegynek kell lelépnie!

A portál mai vezércikke „Kitiltások” ártunk és qurmányunk újabb hatalmi tobzódását tárgyalja. Rámutat arra, hogy a hatalom ki-ki villantva foga-fehérjét, valójában mérhetetlen butaságáról és arroganciájáról tesz tanúságot. Túl azon a meglehetősen átlátszó tényen, hogy mindkét példa valójában pótcselekvés.
Szél ügy csak ürügy arra, hogy ne legyen vizsgálat,
Soros pedig csak a szokásos antiszemita kampány újabb része.
a dologban van némi pozitívum is.
Igen a kézenfekvő megoldás. Ugye kiderült, hogy az elnök-asszonyt nem lehet kitiltani, így a derék rezsi Sziszi állt elő az ötlettel, hogy akkor ők nem mennek oda! Nos hasonlóképp frappáns ötlet lenne, ha mivel Soros-t nem lehet kitiltani, ők mennének el a …. !! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.