Jövő kedden temetik Tőkéczki László Széchenyi-díjas történészt – közölte a temetés szervezője, a Nemzeti Örökség Intézete pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a Fiumei Úti Sírkert Nemzeti Emlékhelyen a református egyház szertartása szerint helyezik örök nyugalomra a történészt jövő kedden 10 órakor.

Jövő kedden temetik Tőkéczki Lászlót

Fotó: Czimbal Gyula / MTI

Búcsúztatót mond Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, valamint Vizi E. Szilveszter, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnöke.

A Széchenyi-díjas történész életének 67. évében, január 8-án hunyt el.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/09/05/menj-te-a-budos-picsaba-az-ocska-naci-dumaddal/
Menj te a büdös picsába az ócska náci dumáddal! Nem hiszem, hogy ez a figura saját magától ekkora tapló. Nem létezik, hogy ne pártutasításra, megbízás alapján hirdesse a mérgező, beteg eszméit. Ha nem így lenne, akkor soha a büdös életben nem tehetné be a lábát egyetlen egy egyetemre sem – még takarítóként sem – és nem kapna megszólalási lehetőséget egyetlen nyilvános fórumon sem. Ez az ember az az ELTE Művelődéstörténeti tanszékének a tanszékvezető docense. Az az ember, aki a cigányságot egységesen élősködőknek, a zsidóságot, a homoszexuálisokat, feministákat és az ateistákat pedig egységesen baloldali szervezeteknek titulálja. Nem volt még elég? Mi lesz a következő? Bevezetjük valóban a sárga csillag kötelező viselését? Jönnek a munkatáborok, ahová a fent felsorolt deviánsokat kell bezárni? Jobboldali politikai nézeteket valló ember nem lehet cigány? Nem lehet meleg? Zsidó sem és olyan sem, aki a nők jogaiért küzd? Van a fajtatiszta jobboldal az ő keresztény értékeivel – amilyen Tőkéczki, Bayer, Kövér és társaik – és van a selejt, akiket ezek a fajtiszta fehér keretlegények elviselnek, sőt segélyekkel eltartanak? Emberek! Ébredjünk fel! Most, mert már tegnap is késő volt. Az ilyen aljas, mocskos mondatok pusztítóbbak, mint bármi más. Vegye elő mindenki a történelemkönyvét, vagy az interneten keressen rá a náci ideológiára. Keresse a Hitler, második világháború, göbbelsi propaganda szavakat és nézze meg, annak mi lett a vége. Ez nem most kezdődött. Vigyázzunk, mert megszoktuk, természetesnek tartjuk. Nem, bassza meg! Nem természetes ilyeneket mondani! Senkitől sem természetes és nem szabad eltűrni. Senkitől. Soha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.