A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Egy férfi 2018. január 17-én 13 óra körül ment be Zalaegerszegen, a Platán sor 19. szám alatt található egyik lakásba, ahol a sértett figyelmetlenségét kihasználva ellopott több százezer forint készpénzt.

A 25-30 év körüli, borostás, sovány arcú, körülbelül 160-170 centiméter magas, normál testalkatú elkövető fekete színű baseball sapkát, szürkéssárga farmernadrágot, fekete derékig érő kabátot viselt. A bűncselekmény elkövetőjéről egy biztonsági kamera felvételt készített.

Több százezer forintot lopott ez a zalaegerszegi férfi

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható személyt vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
iluminati
Zöldséges üzlet...De ki a franc ismeri fel??? a kamera arra van állítva,hogy a pénztárost figyelje...akár ki is szerelte a kamerát nem volt a szakmai képzésen
quadrocopter
@Cicamama55: Tudod, ilyen esetekben sorra járják a kamerákkal rendelkező üzleteket és megnézik a térfigyelőket is! Ezt így is kell tenni! elvégre van egy ruházat leírás is!
quadrocopter
@Cicamama55: Nem kekeckedtem veled, ez a valóság, amit írtam!
Cicamama55
@quadrocopter: Tudom, meg sem fordult a fejemben!!! El is ismerem, hogy igazad is van, én nem gondoltam az általad írt magyarázatra. Csupán a képet egyeztettem a leírtakkal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.