Balog Zoltán minisztere szerint minden rendben van a magyar egészségügyben, csak cirkuszolnak a libsi civilek. Úgy döntött a Soros-pénzelte állatkommandó, hogy erősebb eszközökhöz nyúl, hogy az összes miniszter megértse!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Csizmás Kond: Lehet csak bement Bajnai meg Gyurcsány látogatni, ezért a patkány ügy:-))))
Csizmás Kond
...ez csak a választásokig fog tartani...
division
@Csizmás Kond: Lehet csak bement Bajnai meg Gyurcsány látogatni, ezért a patkány ügy:-))))
mackoka46
@Csizmás Kond: Így igaz, utána nem tudják elfogni a miniszter urat a kórházban, magasról sz@rik majd a kórházra, meg mindenre, ahogyan a kampány előtt is tette.
Eladott Ország
Akkor nyissunk itt egy zárójelet, hogy lássuk, mennyire súlyos a helyzet. Ónodi-Szűcs nertárs a kórházi fertőzések kapcsán világított rá arra, hogy tulajdonképpen kicsoda is ő. Ennek árnyékában igazából teljesen fölösleges mélyebben megvizsgálni komplex életművét, mert a bizonyítványt már kiállította magáról. A parlament március 7-i plenáris ülésén téma volt az évente 99 ezer embert megbetegítő kórházi fertőzések ügye. Amely fertőzések számát az ÁNTSZ szerint 50-70 százalékkal minden bizonnyal csökkenteni lehetne, ha az 1000 betegnaponként átlag 6 liter alkoholos kézfertőtlenítő helyett a WHO által ajánlott 20 liter állna rendelkezésre.A kib*szott demagógiára oly érzékeny kormánypártiaknak mondom, beleértve a névtelen Ónodi-Szűcs Zoltánt is: lehet az olimpiára készülni, lehet Makovecz-típusú űrállomást és kacsalábon forgó stadionokat építeni a 120 fős településeken közvetlenül a disznóól mellé, meg lehet alázni a nyolc műszakban, pattanásig feszült idegekkel, elcsigázottan gyógyító egészségügyi dolgozókat, rá lehet kenni a vizsgálati felelősséget tetszőleges kórházakra, de az, akinek egy 20 éve a túlélés határán teljesítő rendszert úgy sikerült lerohasztani, hogy ráadásul a felelősséget is megpróbálja elsunyulni, annak nem lesz bocsánat.
Nessy
Ónodi Szűcs hozzáállása a "szakterületéhez" csapnivaló!
Igaz, medikus éveit leszámítva nem találkozott betegekkel, nem dolgozott közkórházban.
Valamikor Budapest patkánymentes volt! A Bábolnaiak rendszeresen jöttek és tették a dolgukat.
Az, hogy egy több pavilonból álló kórház komplexumban, pláne ha komoly parkja is, az egér bizony előfordulhat. Valamikor mindig volt a kórház udvarban egy - két egerésző cirmos. Viszont az ápolási részre soha nem jutott föl egy sem, a takarítóknak hála! Igaz, akkoriban minden osztályon megvoltak a takarítók, és presztist csináltak abból.hogy az "ő osztályukon" rend és tisztaság legyen.
Ma a takarítást minél olcsóbban kell megúszni.
kukac50
A Fidesz a kórházaktól is ellopta a pénzt! ha nincs pénz nincs takarítószer, nincs takarítónő
A Fidesznek .fogalma nincs milyen a helyzet az országban, félnek az emberek közé menni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.