Vass Péter Szigetvár állatorvosa és húsboltosa és polgármestere. Az MSZP és a DK őt támogatja a parlamenti választáson, noha vannak, akik Fidesz-barátsággal vádolják.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@bencemacska: Ha ennyi beosztása van, akkor mikor dolgozik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Horizont: ma, 16:22
Én is ezen akadtam fenn, hogy mitől baloldali?
Egyetlen dolog jutott eszembe:
Van minimum 27 olyan hely, ahol eleve esélytelenként kell elindulni! Nem ismerem annyira a vk-et, hogy tudjam melyek azok. És azt is el kell valakinek vállalni
Mert sajnos számítanak ám a töredékszavazatok, meg az indulási pénz is!
Eladott Ország
@bencemacska: tegnap, 16:33; Lehet hogy a macskahúst nyúlhúsként a kutyát meg bárány vagy kecskehúsként adja el és szakít állatorvosként és húsboltosként is. Árukapcsolás mindenek előtt. A pénznek nincsen szaga.
bencemacska
@Eladott Ország: Ez jutott nekem is eszembe,( meg a dögkút!) ezért lett hányingerem!!!
Pálinkás Pál
Vazze...trafikos...földmutyis..és ezt indítja az MSZP...Leírtátok magatokat...ti szocik biztos orbán emberei vagytok titokban!!!
Eladott Ország
Az ellenzék épp olyan gyomorforgató, mint a fidesz. És látszik, hogy nem akarják megdönteni a fidesz hatalmát, csak és csakis a saját kis szemétdombjukhoz ragaszkodnak. És Vass Péter válaszaiból egyértelműen kicseng, hogy mennyire erőtlen és összefogásra képtelen az ellenzék. Semmit nem ér. Nem is értem, hogy mi a jó francnak vannak a parlamentben, hiszen a szavuk semmit nem ér, de mégis sokba kerülnek az államkasszának. Ha már diktatúra van, akkor mit bohóckodnak ezek ott Orbán mellett, alatt?
dr. prédikátor
Ez is csak addig független míg meg nem választják! utána kibújik a fityfasz szeg a zsákból!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.