Harsány röhögés hallatszik ki egy épületből, amire ez van kiírva nagy betűkkel: Legfőbb Ügyészség. Polt Péter fideszes lopásokat elkenő ügyész a térdét csapkodva mutatja a kollégáinak az előtte heverő vaskos dokumentum fejlécét: OLAF jelentés Tiborcz István ügyében.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Kecskére bízzák a káposztát.De mondhatjuk kutya nem eszi meg a kölykét! Ez már felháborító hogy mit megengednek maguknak.
quadrocopter
Egy szutyok bűnöző vizsgálja ki egy kezdő ügyét? Ez tényleg röhej!
karma1
De csak addig vihorasznak, mig egy tokos biro ki nem mutatja, hogy ez a vizsgalat nem fuggetlen, es ez bizonyithato. Mar regen mondom, hogy kulfoldi fuggetlen birosagnak kellene az ilyen ugyeket kivizsgalnia, eppen azert, mert a korrupcio mar regesregen eljutott poltig, tehat o is megvan veve kilora...
lusta
@karma1: Éppen emiatt nem egyeztek bele az uniós ügyészség magyarországi létrehozására.
karma1
@lusta: En azt nagyon jol tudom, meg kileptek a nemzetkozi korrupciofigyelo bizottsagbol is - a ketto nem ugyanaz! -, eppen ezert mondom, hogy kell egy teljesen fuggetlen birosag ennek a targyalasara.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.