Több ezer diák vett részt a diákok által szervezett tüntetésen, amelyen a magyar közoktatás állapota ellen tiltakoztak. A diákokat kérdeztük arról, mi a baj az utóbbi években agyonreformált oktatással. És persze, hol vannak ilyenkor a kedves szülők? Több ezer diák vett részt Budapesten a Ne menj suliba! tiltakozáson. A Diákparlament által szervezett demonstráció előtt beszélgettünk a tüntető diákokkal, miért jöttek tiltakozni, miután a szervezet január 19-re egész napos diáksztrájkot hirdetett meg. A videót Botos Tamás és Tamás Bence Gáspár készítette. Címlapkép: Botos Tamás. A demonstráción felszólalókat élőben adták a szervezők:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ezeknek a gyerekeknek sokkal több eszük van, mint bármelyik politikusnak aki most bent csücsül a magyar parlamentben.
division
Valóban nem, az a dolgotok hogy tanuljatok napi 8 órában. Szar ügy lehet nagyon...
peterkelemen
Minden tiszteletem ezeknek a diákoknak! Sokkal több eszük van, mint azoknak akik ma bent csücsülnek a magyar parlamentben. Az külön szégyen, hogy az idősebbek és szüleik nem állnak ki mellettük. Ti ne kövessétek azokat az embereket, akik gyávák és gerinctelenek, rabszolgalelkületűek, mert láthatjátok hová vezet a gyávaság: a teljes pusztulásba, nyomorba, szellemi sötétségbe. Elég nagy baj, hogy ennek a generációnak kell a megelőző generációk helyett kimenniük az utcára. Minden igazi demokrata kötelessége lenne harcolnia minden téren a diktatúra ellen és ehhez bármilyen eszközt bevethettek, mert nem csak jogotok, de kötelességetek is. Mindenben, amiben csak tehetem támogatni fogom őket. Fénivalója nem az elnyomott embereknek van hanem Orbánéknak, akik elnyomják őket!
division
@peterkelemen: Majd szólj ha harcba indulsz, meg akarom nézni ahogyan lelőnek:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.