Befogadtunk 1300 menekültet, de mégsem akarunk kvótát. Utáljuk a menekülteket segítő civileket, de mi is segítjük a menekülteket. Ja, és SOROS! Nem csak a tények, de a kormányzati vélemények is teljesen összekeveredtek menekültügyben; a Fidesz és a kormány, a pártállam és az állampárt gyűlöletkommunikációja látványosan összeomlott a héten. Egymásnak ellentmondó hírek, egymásnak ellentmondó kormánytagok, Lázár, Orbán és Pintér homlokegyenest ellenkező dolgokat mond a nyilvánosság előtt, közben még beúszik a nyilvánvalóan alkotmányellenes és nyílt diktatúrát lehetővé tévő Stop Soros-törvénytervezet is a képbe.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A cikk utolsó mondatában van a lényeg?
Valószínűleg a legszomorúbb konzekvencia, amit levonhatunk, hogy annak a másfél-két millió Fidesz-fanatikusnak az országban ezt is le lehet majd nyomni a torkán és meg fogják tudni magyarázni (vagy el se jut hozzájuk a hír). A kérdés az, hogy a maradék 8 millió mihez kezd ezzel az információval
nyanya001
Orbán: Az az 1300 ember illedelmesen megállt, és közölte, védelemre szorul
" Akikről most beszélünk, az az 1300 ember, ők illedelmesen megálltak az országhatárnál, odamentek a határátkelőhelyhez, és azt mondták, hogy ők védelemre szorulnak. Legtöbb esetben egyébként kiskorú, őrizet és felügyelet nélküli gyermekekről van szó, és asszonyokról. A magyar hatóság pedig azt mondta, hogy megvizsgáljuk az önök kérelmét, a jogi alapja egyébként a nemzetközi menekültügyi egyezmények, amelyeket a magyar parlament, a magyar jogrendszer befogadtak. A kvótára vonatkozó uniós szabályokat sose fogadtuk el, és nem is fogadtuk be, tehát azon az alapon itt, Magyarországon senki semmilyen jogot nem követelhet a maga számára” – fogalmazott a miniszterelnök.
Te meg elmehetnél abba a jól nevelt anyádba te aljas szemforgató g***i !
hirhatar.com/orban-az-az-1300-ember-illedelmesen-megallt-es-kozolte-vedelemre-szorul/
csipetke
Hááát,ezt a hazugsághalmazt már talán a fanatikus fideszhívőknek sem fogják tudni megmagyarázni.Bár azok vannak olyan agyamentek,hogy benyalják csont nélkül.De hogy még mindig Sorosoznak,és közben kiderültek a dolgok,hogy nem ég le a pofájukról a bőr?Lázár,Orbán,és Pintér legalább megbeszélték volna,hogy egyformán hazudjanak.Hárman háromfélét.Már csak Németh Sziszi hiányzott,ő tudja a legnagyobb f@szságokat mondani...
justhpeter
Ez már valóban a fideSS "öszödi beszéde".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.