A kormány rettegésre alapuló birodalma majdnem elcsúszott egy banánhéjon, amikor saját emberük leplezte le véletlenül a valóságshow díszleteit. Válaszul tettek egy nagyon határozott lépést a sötétség felé. Száz hazugság olyan sok, hogy abba már bele lehet bonyolódni. Orbán Viktor pedig legalább ennyiszer hazudott nyilvánosan az elmúlt években, ezeket mind össze is gyűjtöttük. És bár nem mind a száz a migrációról szólt, ezek jelentős része azért egy irányba mutatott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért vannak előzmények is

Nem hangzik jól még akkor sem, ha nem tudni miről van szó valójában

Az elmúlt napok adu-ásza a Stop-Soros törvény és kampány, aminek talán az egyik legelgondolkodtatóbb mondata, hogy „Létrehozzák az idegenrendészeti távoltartás intézményét: az érintett külföldi állampolgárokat Magyarországról távol tartanák, a magyarokat pedig a schengeni határ 8 kilométeres körzetétől tartanák távol bizonyos esetekben.”
Nos – ahogy azt többen megjegyezték - egyelőre pontosan nem tudni, hogy ez micsoda, milynek a szándékaik vele. Azonban nekem nagyon emlékeztet valamire.
A napokban volt épp 4 éve, hogy „a Veritas Történetkutató Intézet vezetője. Szakály Sándor kifejtette, hogy szerinte az 1941-ben Kamenyec-Podolszkba történt deportálás idegenrendészeti eljárás volt.”! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@nyanya001: ez sajnos nem igaz, mert mindabban, ami valóban mozgatja - s nem azt amit mond (ahogy ő mondta azt kell nézni, amit csinál) -, nos azokban semmit sem változott, legfeljebb még udoritóbb lett! =))
magyarbakancs
Orbán úr lénye maga hazugság.
Ideológiai bóling golyó.
Komcsi ,liberális,keresztény melyik az igazi énje.
Mert sok személyiségű ember az skizofrén az orvos tudomány mai állása szerint.
kereső
@RonaGyuri: ment a like,de! miért mindig mi vagyunk a birkák? Választott demokratikus ellenzéki pártjaink ott a parlementben!birkábbak,ha fogalmazhatok igy.Játszák a bizottságosdit,parlamentesdit,ahelyett ,hogy azzal foglakoznának ami igazán veszélyes ránk nézve.Nem érdekel,hogy Szél B.nemzetbiztonsági kockázatot jelent-e,ha közben a legsötétebb rákosi diktatúrát idéző törvény születik,amely mindannyiunkat fenyeget.Ha nem veszik fáradságot,hogy ezzel harsogják tele az országot ,felvilágositásként,akkor nem kéne minket birkázni.Ugyanez áll a fidesz majd minden törvényére,amely a mi jogainkat csorbitja.Minek vannak?
Peller Anikó
@kereső: Pedig de. Attól, hogy az ellenkezőék debilek, attól mi még birkák vagyunk. Nagyon.

Egy olyan ország amelyik háromszor is megválasztja a lopós, hazudós cignybárót uralkodójának az nem lehet más csak birka. Még béget nekünk egy kicsit a tévébe, egészoldalas hirdetésekbe mega óriásplakátokba aztán jöhet a negyedik, végtelenített ciklus.

Ez nem is birka nép. Inkább gyengeelméjű.

A fid eszesek persze nem gondolják ezt, azok zsíros fizetéssel nyilván a lopóst akarják vezérürüül, saját jólfelfogott (rövidtávú) érdekeik alapján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.