A Terror Háza főigazgatója, milliárdos üzletasszony, a "nemzet" történésze a Hit Gyülekezet lapjának, a Heteknek adott interjút. Schmidt Mária szerint Magyarországon a legszigorúbb mércével mérve is szólásszabadság van, ellentétben  Európai Unió más tagországaival. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Igaza van, mindenki szabadon szólhat, azt amit akar! Csak utána valószínűen retorziók jönnek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...ja hogy Schmidtmari nak elment az esze...de ennek a szopógépnek, ennek a degenerált köcsögnek, ennek a világ szégyenének annak helyén van ...sokak szerint.
RonaGyuri
szabad országban, szabad emberek, azt tehetnek és mondhatnak, amit szabad! =))
Köb Jani
értelmetlenségek közlése szabad... az értelem titkosítva van a hiteltelen, töketlen ellenzék miatt.
Apatszerek
@RonaGyuri: Csak a lényege a szabadnak tisztázatlan, sőt ki mit ért szabadnak embere válogatja... egy elcsépelt unalmas szó, tartalom nélküliséggel. Minden személy szabadon értelmezheti a szabad szót, értelmének függvényében, úgy, hogy neki szabad az... ami másnak tiltott, a másnak ez már nem jelenti a szabadot, tehát nincs szabad, csak személyek gondolatában.
advocat
Igaza van! Semmi bántás. Csak legfeljebb másnap már nincs munkahelye! (Vásárhely polgármester jelölt, Pécs író és szakács és sorolhatnám.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.