Orbán Viktor elmondta, hogy nem áldozatot, hanem erőforrást látnak a roma közösségben. A kormány erőforrást, nem pedig áldozatot lát a magyarországi roma közösségben - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat hallgatói és alumnitalálkozóján, a Magyar Tudományos Akadémián. "Nézőpontunk szerint a romák nem segélyen, tehát más adófizetők pénzén tengődő, magatehetetlen kisebbség (...), hanem olyan magyar állampolgárokról beszélünk, akiknek élhető jövőt, lehetőséget tudunk adni itt, a szülőföldjükön" - fogalmazott a kormányfő. Orbán Viktor azt is hangsúlyozta, hogy Magyarországon ma csak két útja van a felemelkedésnek: a munka és a tanulás, ha pedig a kettő összekapcsolódik, az külön szerencse.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Így beszél az aki stadiont építtet a budi mellé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@nemkati: Ezt hallotta már valahol, Balog Zoltán már használta a kifejezést.
sokanvagyunk
Mondja ezt meg azoknak is, akik a falu vagy városvégi cigánysoron élnek - és nem kisebbségben.
bencemacska
Az összedőlő putrikból igazán beköltöztethetné őket számtalan kastélyába. Akkor majd elhiszem dumájának valahány százalékát!
Az anyja legalább a saját fürdőszobájában fürdette meg őket! Ő még ennyit sem tanult a saját anyjától sem!
Pálinkás Pál
Ez nettó hazugság...Ilyenkor kíváncsi lennék valami fideszfan véleményére!!Aki a cigókban látja a jövőt,az minimum elmebeteg!!
bencemacska
@Pálinkás Pál: ma, 15:15
És ki vitatja?-:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.