Magyarországot 2010-ben romokban vette át az Orbán-kormány, ma azonban növekedési pályán van, gazdasága stabil - mondta az európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár pénteken Kaposváron. Rákossy Balázs a Kaposvári Vállalkozók Klubjának üzleti estjét megelőző sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy abból a munkából, amely ehhez az eredményhez vezetett, a kaposvári vállalkozások is kivették a részüket. A kaposvári, somogyi vállalkozások munkahelyteremtő, a forrásokat hatékonyan felhasználó tevékenységének is köszönhető, hogy a kormány elmondhatja magáról: a munkahelyteremtés, a vállalkozások támogatásának és a béremelések kormánya – közölte. Az államtitkár a jövőről szólva fontosnak nevezte, hogy a kormány, a helyi gazdasági és politikai vezetők együtt próbáljanak megoldást találni olyan kihívásokra, mint a munkaerőhiány és a digitalizáció.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Rákossy Balázs: Magyarország növekedési pályán van" Aha! Akkor azért menekül el az országból a munkaerő.
mackoka46
Így igaz, napról napra nő a bunkóság és a hatalmi arrogancia.
Nessy
Növekvő pályán a korrupció, a lopás, a törvénytelenség, az államadósság etc.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/10/28/de-legalabb-csini-a-miniszterelnok-ur-nyakkendoje/
De legalább csini a miniszterelnök úr nyakkendője.
GDP ÉVES NÖVEKEDÉSI RÁTA - ORSZÁGOK LISTÁJA - EURÓPA
hu.tradingeconomics.com/country-list/gdp-annual-growth-rate?continent=europe
Valaki mutassa már meg Orbán Viktornak is, hátha nem tud róla, hogy Albánia is megelőzött bennünket. És ebben nem ez a tragédia, hanem az, hogy azok az országok, melyekkel egyszerre indultunk, egytől egyig lehagytak minket. A térség éllovasából sereghajtók lettünk. Igen, a fejlettebb országok (mint a döglődő Németország és a halódó Franciaország, vagy Nagy-Britannia) mögöttünk van. De nem azért, mert nélkülünk pusztulnának halomra, hanem azért, mert egy fejlett, erős gazdaság nem tud úgy bővülni, mint egy fejlődésben lévő. Nekünk van (lenne) honnan és hová bővülni, a németeknek ilyen ütemben már nem kell erőlködni és nem is lehet. Van azért valami, amiben listavezetők vagyunk. Az ÁFA nálunk a legmagasabb egész Európában. Nem az Unióban, hanem Európában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.