A DK az MSZP-vel kötött tavalyi megállapodás alapján 46 körzetben állíthat jelöltet, akiket szombaton mutattak be Budapesten. Van köztük orvos, szülésznő és szakszervezeti vezető is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscsillag66
@cikicakk55: Mindennel egyetértek, amit írtál. Nagyon reménykedek, hogy az emberek belátják majd a választásokig, hogy így nem mehet tovább. A hű emberei a kormányhívőknek vajon miért nem érzik a saját bőrükön a bajt, a szegénységet! A demokrata oldal sem segít igazán, mert csak magukkal vannak elfoglalva. Remélem, ők is másképpen látják majd a dolgokat, mire eljön az idő!!!
Sámannus
Lassan alá is merülnek amit kotyvasztottak az alapizéjükbe.
cikicakk55
@kiscsillag66: Azért jó lenne,ha április 8-ra felébredne. Most már az ország minden lakosa tudja,hogy törvényes választásnem lesz és nem is lehet az országban.Mindenre van egy ellenvéleménye a Fidesznek,ami a legfontosabb az a vészhelyzetben az ország.Akkor már mindent ők irányítanak.Kijárási tilalom,tv. rádió, csak az amit a kormány megengedett.nyugodtan eltolhatják a választásokat addig ameddig csak nem szégyellik,elégre mi adtunk rá neki lehetőséget,mi szavaztuk meg.persze arról bőszen hallgatnak,hogy az ezzel járó kijelentés milyen hatással lesz az ország további lépéseire.mennyire érinti ez az egyébként is az éhezés küszöbén álló népet?Mindenki figyelmeztetett bennünket erre,hogy a Fidesz vissza is élhet ezzel a bizalommal. Jó lenne ha a magyar időben felébredne és tudná,hogy csak a magyar társaira számíthat.Az ellenzéki politikusok,akik ezért vannak nem is kevés pénzzel fizetve,hogy mint ellenzék dolgozzanak.keressenek fogást a Fideszen ,Kerecsennek bizonyíthatóan korrupt,csaló hazaáruló módszereket.keressenek bizonyítékokat a 3x túlárazásokra. a nem meghirdetett nem versenykiírásos tenderekre. Én nem úgy veszem észre,hogy annyira törné magát az ellenzék.Akkor a néppel is törődne,nem csak a rajtuk ért sérelmeken.Olyanok mint az óvodás kölykök.Beeeeeee! az én apukám nyert 2 milliárd forintos beruházást és nem is kell csinálnia semmit,mert az alvállalkozók csinálják.Apu rá ér egész nap anyuval lenni és vásárolgatni.Beeeee az Én apukám viszont talált a te apukád ellen egy csomó olyan bizonyítékot,amiből kiderül,hogy mindent csak hazudtatok.Semmi nem úgy van ahogy mondjátok.Sokkal több a szegény,mint amit hazudtok.A gazdaság,úgy zuhan,mint egy szárny nélküli repülő- 2016 és 2017 között az államháztartás hiánya 1984 ezer milliárd forit.És ez csak egy év alatt.Hol van itt a magyar felzárkózásos:Szóval minden hazugság itt.Amit mi látunk és érzünk,az az,hogy egyre több a szegény ember,egyre több az éhes gyerek,egyre lepusztultabbak a kórházak,az iskolák,miközben 1000 ember...
kiscsillag66
@cikicakk55: Mindennel egyetértek, amit írtál. Nagyon reménykedek, hogy az emberek belátják majd a választásokig, hogy így nem mehet tovább. A hű emberei a kormányhívőknek vajon miért nem érzik a saját bőrükön a bajt, a szegénységet! A demokrata oldal sem segít igazán, mert csak magukkal vannak elfoglalva. Remélem, ők is másképpen látják majd a dolgokat, mire eljön az idő!!!
cikicakk55
@kiscsillag66: Szerintem a Fidesz hívők,az a 2 millió ember olyan életet él,ameilyen ből még kényelmesen ki jön.A legtöbb Fidesz Szavazó a holdudvar hozzátartozói,családjai,rokonai,barátai,szomszédjai,sporttársai. és még sorolhatnám a kapcsolatokat egész a 2 millióig.Nem hiszem el,hogy épeszű ember ne venné észre,hogy még az orbán Klán hízik,szaporodik,gazdagodik,addig a szegények egyre szegényebbek lesznek.Ez a 2 millió Fidesz szavazó olyan nyugdíjat kap,amit még az átkosból átörökölt,mert a férje katonatiszt volt,Így az özvegyi nyugdíja több mint az én nyugdíjam. 2 millió embernek nem érdeke leváltani ezt a pártot,mert értik és tudják,hogy ha betartja a következő párt az ígéretét,akkor itt nagy elszámoltatások lesznek.Mondjuk volt már ilyen beígérve,melldöngetéssel egybekötve,hogy majd Mi,Majd Mi az egész csürhét kirázzuk a vagyonából és vissza rakjuk a pénzt a helyére, a nép közös kasszájába .Zuschlagon kívül egyetlen politikusról sem tudok,aki börtönbe került volna.Ő meg olyan piszok jól keresett a börtönbe,hogy majd minden adósságát vissza adta.Arról persze csend van,hogy kinek és hová lett vissza adva.Az biztos,hogy még 4 év ezzel a társasággal Magyarország haldoklását fogja felgyorsítani. Megszűnünk mint Magyarország.Kína,vagy Oroszország magyar tartomány leszünk.
kiscsillag66
@cikicakk55: Remélem, nem szűnünk meg. Persze, az embereknek fel kell ébrednie. Állítólag van 900 ezer ember, aki még nem választott pártot, de kormányváltást akar. Őket kellene megszólítani a pártoknak. Sikerül-e, ez itt a nagy kérdés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.