Érdemes eljátszani azonban azzal a gondolattal, mi lett volna, ha a mintegy ezerkétszáz ellenőrzött menekültet befogadja az ország? Mi lett volna, ha a média meg a plakáterdő (no, meg újabban az óvodáktól és az iskoláktól kért terrorellenes intézkedési terv) nem a félelmet, a gyűlöletet meg a pánikot sugározza, sugalmazza, hanem bemutatja a befogadottakat, sőt gyűjtést szervez nekik, és elviszi őket a falvakba, a városokba, azaz közel az emberekhez, hogy szemtől szemben elmondhassák, hol éltek, hogyan éltek, és miért kellett ott hagyniuk a lakásukat, a boltjukat, a munkájukat, élő és halott rokonaikat szülőhazájukat – az életüket? Miért kellett elmenekülniük?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: endeavor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Akkor nem alakult volna ki ez az egész országot megmérgező gyűlölet, hála a gyűlöletkampány és a rengeteg plakát hatásának.
tudode
Finom v milyen megfogalmazás az, hogy Gorbán rájött arra, már a székházeladásnál, hogy saját hasznára PÉNZZÉ LEHET TENNI MINDENT, - köztük még az éhezés elől, és a polgárháborúk elől menekülteket is - birtokolva, alárendeltségébe helyezve az állam minden fontos intézményét.
.
Pedig a törtélem folyamán mindig volt NÉPVÁNDORLÁS, de a Charlie Hebdó párizsi békemeneten jött rá, hogy ebből is ÜZLETET LEHET CSINÁLNI, és a társadalom ZAKLATÁSÁRA, (Btk. 222. § Zaklatás))) disznósága elterelésére, amely büntetendő körülmény lenne neki is "FÉLELMET LEHET KELTENI"!
..
Többször megjegyeztem klf. migráncs fordulatnál, hogy az ÁLLAMPOLGÁRSÁGI ÉS MENEKÜLTÜGYI HIVATAL, és az alárendeltségébe tartozó járási, megyei, v milyen hivatalok a JOGSZABÁLYOKNAK MEGFELELŐEN teszik a dolgukat, mert Kovinak rajtuk a szeme!
-
--- limitálva azt is kormány-, v milyen határozat alapján, hogy NAPONTA "csak" 5 fő menekültet, migráncsot engedhetnek be a PENGÉSDRÓT KERÍTÉS túloldaláról menekült státusza intézése érdekében.
.
Személyes tapasztalatom, talán "csak" 2012 óta, hogy a "megváltozott munkaképességű", intézményben élő gyermekem után az óta kell a rehabilitációs munkája után ADÓZNI, minden különféle osztályokról (igazgatási, hatósági, stb.) évben helyszíni környezettanulmányt, leltározást kénytelenek végrehajtani akkor, amikor OLYAN KEVESEN VANNAK, hogy pl. egy határozatra két évet kellett várnom, hogy megkaphassam. ERŐS ELLENŐRZÉS ALATT VAN minden felnőtt sérült gondnoka, hogy nem rövidítik-e meg gondnokoltjukat.
.
Ide VÁLASZTÁS ELŐTTI IDŐSZAK, v oda EMIATT "is" le kellene mondania rögvest.
.
Ugyan az már tudvalevő, hogy AKI HAZUDIK, AZ LOP IS, Büntetésük a BUKTA miatti
.
L E Í R H A T A T L A N FÉLELEM!
Egészségükre!
Nessy
Akkor nem lehetett volna milliárdokat "költeni" kampányra, plakátra, értelmetlen kérdőívre. Nem lehetett volna az emberek egy részét teljesen elbutítani, hogy ott is menekültet lát, ahol csak egy ismeretlen szomszéd utcabeli sétál.
És miközben harcolnak 1294 menekült elbirálása ellen, titokban befogadnak 1300 poltergeistet! ( Kopogtató szellemet)
tudode
Jav.
.
.
... Pedig a történelem folyamán ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.