A Gyurcsány-párt jelöltjei nem a kormány, hanem Magyarország ellenfelei – reagált a Fidesz szombaton az MTI-nek eljuttatott közleményében Gyurcsány Ferenc (DK) nyilatkozatára.

A Demokratikus Koalíció képviselőjelöltjeit bemutató szombati rendezvényen Gyurcsány Ferenc arra kérte a párt képviselőjelöltjeit, hogy legyenek az Orbán-kormány kérlelhetetlen, ádáz ellenfelei.

Így reagált a Fidesz Gyurcsány Ferenc korábbi nyilatkozatára

Gyurcsány Ferenc pártelnök kezet fog Gy. Németh Erzsébet jelölttel a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti, valamint Pest, Komárom-Esztergom, Fejér, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megyei egyéni képviselőjelöltjeit bemutató rendezvényen a budapesti Benczúr Hotelban 2018. január 20-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

A Fidesz közleményében úgy fogalmaz, hogy a DK jelöltjei egy olyan embert szolgálnak, aki egyszer már tönkretette az országot, és ha tehetné, akkor ugyanott folytatná, ahol abbahagyta, csak most már bevándorlóországot is csinálna Magyarországból.

(MTI)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@division: "Aki bűnös azt el is kell számoltatni." XD
Hol?
Rendőrség?
Pintér?
Ügyészség?
Polt?
ÁSZ?
Domokos?
PSZÁF?
Matolcsy?
KEHI?
Gaál?
Még is melyik lép fel a Fidesz és strómanjaival szemben?
Egy olyan országban, ahol a vagyonosodási bizottság nem talál hibát abban, hogy valaki többet takarít meg évente, mint amennyit keres, nincs jelentősége annak, hogy kit nevezhetsz bűnözösnek
Ugyanis azok hozzák a törvényeket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Nocsak, háborognak a tetves, sunyi és aljas mocskos bűnözők?
Eddig hány "migri" is van a "nem fogadunk be" országban - genyók?
A villám b***a ki a szemeiteket!
division
@quadrocopter: Neked ki volt a nyelvtan tanárod? :-) Szegény elsüllyedne szégyenében ha ezeket olvasná...
Clavigo
A fitymasz közleménye...?? Csak a szar hullik a pofájukból.
Pálinkás Pál
@division: Mi hibát találtál Négylégcsavar hozzászólásában nyelvtanilag, nyalonc???
nem vagyunk éppen quadróval haverok,de most igaza van...nehogy már párhuzamot vonjon bárki Magyarország , meg a piszkos tolvaj csürhétek között!!!Remélem bukásotok után,mert semmi nem tart örökké, a világ egy civilizált pontján sem lehet nyugtotok,mert mindenhonnan visszahoznak elszámoltatni!!!
division
@Pálinkás Pál: Aki bűnös azt el is kell számoltatni. Nem értem miért kell személyeskednek anélkül hogy bármit is tudnál rólam? Csak ez a szint jutott nektek?
Pálinkás Pál
@division: Mivel eléggé régóta olvasom a hozzászólásokat...és meg tudom jegyezni annak a pár embernek a nevét aki vad fideszfan...De mi volt a személyeskedés??? Többesszámban fogalmaztam,általánosítva...ahogy a törpedúcse is szokott!!!
quadrocopter
@division: Paraszt! Te mindig kiprovózod, hogy a pofádnak ugorjak, aztán jössz a meghalt anyukával, hogy részvétet kelts magad iránt. Ócska trükk, paraszt!
Naná, hogy nem anyukán van a hangsúly, paraszt, de ezt te is tudod!
Tartózkodj a megszólításomtól és utalásoktól, mert felrúgom tökeidet a manduláid helyére!
Értve vagyok, sunyi paraszt?
division
@quadrocopter: Na mi van, elszálltak a légcsavarjaid? Ne fenyegess mert megbánod azt is hogy megszülettél. Tahó seggfej. Szerintem egy szót nem szóltam hozzád, te írtál nekem, de ahhoz hogy ezt észrevedd egyetemi végzettség kellene úgy látszik.
rohács1926
@kakaósbögre: Szerintem tisztességes ember is lehet fideszes; amennyiben nagyon hülye.
quadrocopter
@division: Mondtam/írtam:

Tartózkodj a megszólításomtól és utalásoktól, mert felrúgom tökeidet a manduláid helyére!
Értve vagyok, sunyi paraszt?

Amnéziás vagy sunyi paraszt?

"division
@quadrocopter: Neked ki volt a nyelvtan tanárod? :-) Szegény elsüllyedne szégyenében ha ezeket olvasná...
ma, 19:18"

Ez ,mi sunyi paraszt, ha nem szóltál hozzám, akkor kihez fohászkodtál, sunyi paraszt?

Takaroggyá' a kórtermedbe, ostoba állat!
Perwool
@division: "Aki bűnös azt el is kell számoltatni." XD
Hol?
Rendőrség?
Pintér?
Ügyészség?
Polt?
ÁSZ?
Domokos?
PSZÁF?
Matolcsy?
KEHI?
Gaál?
Még is melyik lép fel a Fidesz és strómanjaival szemben?
Egy olyan országban, ahol a vagyonosodási bizottság nem talál hibát abban, hogy valaki többet takarít meg évente, mint amennyit keres, nincs jelentősége annak, hogy kit nevezhetsz bűnözösnek
Ugyanis azok hozzák a törvényeket.
division
@quadrocopter: Ez már azután volt hogy anyázni kezdtél egy másik cikknél. Amnézia? Vajon kinél?
quadrocopter
@division: Ne magyarázkodj - hanyagolj gyerek!
division
@quadrocopter: Meg sem szólítottalak már egy ideje, te kezdted most is, kisgyerek.
Madácsi Pali
A fideSS nem magyarország és nem csak a rájuk szavazók magyarok! Ők csak egy rabló, csaló maffia, akik már hazudni sem tudnak egyféleképpen!
dr. prédikátor
Mindenki, aki a fityfaszra szavaz egy szarházi geci !!!Seggnyaló mocskok!!!
Jozefina
A Fidesz érzi, hogy süjjed a hajó! Csak vagdalkozik észnélkül, alaptalanul!!!
Borsodi
@Perwool: Jó a névsor sokat köszönhetünk nekik,ebben a sorrendben kéne száműzni őket Orbánnal az élen.
csipetke
Ezt ki tudták mondani a szájukkal,hogy Gyurcsány már egyszer tönkretette az országot?Nem szerettem Gyurcsányt,de negyedannyi kárt sem okozott,mint "ezek".Nyilván ők is dolgoztak sajátzsebre,de amit a fidesz csinált,azt nem is tudom,minek lehetne nevezni,mert erre kevés a rablás szó.Egész egyszerűen hazavágták az országot..Ha sikerül megszabadulni tőlük,a következő kormány felkötheti a gatyáját,ha ezt a katyvaszt helyre tudja hozni
3dwhite
@division: Olyan leszel mint szegény Durbincs. Mindenki rád megy.
division
@3dwhite: Engem nem zavar. Nem azért vagyok itt hogy lájkokat gyűjtsek, az lenne a legkönnyebb.
karma1
@division: Ha lehetne, akkor talan ne @quadrocopter: magyartanaraval foglalkozz, hanem egyszer vegre ahhoz a kurva cikkhez szoljal hozza! Egyebkent az emlitett kommentelonek az altalad kifogasolt hsz-eben semmi magyartanari segitsegre nincs szuksege, tokeletes a megszolitas.
Probald meg feldolgozni azt az ellentmondast, ami uvolt ebbol a cikkbol: az a fidesz mutogat egy ellenzeki partra, akinel epp a heten dolt ki a szarosbili es eppen a menekultbefogadas targyaban. Vagyis eppen a fide$$ fogadott be 1300 menekultet, akiket - ha a baloldal fogadott volna be - mar regen kiutasitassal fenyegetnenek...
Kar, hogy a mas szemeben a szalkat is, a sajatotokban a gerendat sem veszitek eszre... Persze minden fide$$-est ez jellemez.
karma1
@3dwhite: Te most frankon sajnalod ezeket a trollokat?
division
@karma1: Az előzmények ismeretének teljes hiányában kár volt az egészbe szerintem beleszólnod.
Igazából nem a helyesírását kifogásoltam, csak tudod nyelvtan órán ilyen szóhasználat nem igazán díjazandó. Egyébként meg simogasd meg virtuálisan mind a négy légcsavarját...
karma1
@division: Ez a mondatszerkesztes teljesen elfogadhato a beszelt nyelvben, semmi nem kifogasolhato rajta. Azert ciszont ne tolj le, - mint ahogy en sem teszem - , hogy ti ketten hol tartotok egy masik cikknel elkezdett veszekedesben. Ennel a cikknel igenis te kotottel bele a negylegcsavarosba, es nem O beled.
Kulonben pedig a fenti hsz-ben azt mondtam, hogy talan a cikkhez (is) kellett volna hozzaszolnod, nem pedig a szemelyeskedessel torodnod...
division
@karma1: Még egyszer megkérdezem: Mi közöd van az egészhez?
karma1
@division: Meg egyszer megkerdezem: mikor fogsz egyszer egy cikkhez hozzaszolni, es nem @quadrocopter:-rel szemelyeskedni? Ez is egy egyszeru kerdes volt, - de erre sem valaszolsz, velem is csak szemelyeskedsz.
Na pa'...
division
@karma1: Nem ismered a kettőnk közti előzményeket, sem azt hogy azon a napon mik zajlottak le közöttünk amikor ez a cikk megjelent. A témáról meg már kifejtettem máshol a véleményemet, de leírom ismét: Igaza van a Fidesznek Gyurcsányékkal kapcsolatosan. Semmit nem tudnak felmutatni azzal kapcsolatban hogy az ország érdekeit szolgálták volna (kurva ország, hazudtunk éjjel-nappal, stb.). Most a Fidesz sem jó sokaknak, de hogy Gyurcsány hitelesebb lehetne mint most Orbán...Ne.
bence
Az orbán párt jelöltjei Magyarország legnagyobb ellenfelei.A fidesz jelöltjei , egy olyan embert szolgálnak aki már nem először tette tönkre az országot ! Ha megváltozna is , újra ugyanott folytatná ahol abbahagyta , és hazugságai ellenére is titokban bevándorlóországot csinált Magyarországból ! ( Válasz a fidesz reakciójára )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.