Demokratikus Koalíció képviselőjelöltjeit bemutató szombati rendezvényen Gyurcsány Ferenc arra kérte a párt képviselőjelöltjeit, hogy legyenek az Orbán-kormány kérlelhetetlen, ádáz ellenfelei.

Az egyik fővárosi szálloda rendezvénytermében tartott eseményen a párt 22, budapesti, Pest, Komárom-Esztergom, Fejér, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megyei egyéni képviselőjelöltjét mutatták be.

Gyurcsány szerint az országnak becstelen és hazug kormánya van

Gyurcsány Ferenc pártelnök (k) és Gy. Németh Erzsébet képviselőjelölt a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti, valamint Pest, Komárom-Esztergom, Fejér, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megyei egyéni képviselőjelöltjeit bemutató rendezvényen a budapesti Benczúr Hotelban 2018. január 20-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

A pártelnök beszédében úgy fogalmazott: az országnak becstelen és hazug kormánya van, ezért arra kéri a képviselőket, hogy mutassák meg, létezik egy másik Magyarország is. Hozzátette, azt kéri tőlük, leplezzék le a kabinet hazug mivoltát, önző, csalárd politikáját, mutassák meg, hogy léteznek más alternatívák. Gyurcsány Ferenc azt mondta, a választási rendszer jelenleg nem szabad és nem igazságos, de a DK álláspontja az, hogy küzdeni és győzni kell

A pártelnök beszédében úgy fogalmazott: az országnak becstelen és hazug kormánya van, ezért arra kérik a képviselőket, hogy mutassák meg, létezik egy másik Magyarország is. Hozzátette, azt kéri tőlük, leplezzék le a kabinet hazug mivoltát, önző, csalárd politikáját, mutassák meg, hogy léteznek más alternatívák.

Gyurcsány azt mondta, a választási rendszer jelenleg nem szabad és nem igazságos, de a DK álláspontja az, hogy küzdeni és győzni kell. Ki kell mondani azt, amit mások nem akarnak, nem mernek, mert félnek a „diktatúra erejétől”. Jelöltjeiknek beszélniük kell arról, hogy a kormánypártok „szavazatokat vesznek határon túlról”, nyugdíjat adnak csak azért, hogy „újabb szavazókat nyerjenek Ukrajnából”, valamint folyamatos, személyes háborút folytatnak az ellenzék politikusai és családjai ellen.

A szombaton bemutatott jelöltek listája:

Ara-Kovács Attila – Budapest, VIII-IX. kerület

Bauer Tamás – XII. kerület

Bodó Jánosné – Karcag

Gedei József – Jászberény

Gy. Németh Erzsébet – XI. kerület

Hajdu László – XV. kerület

Kertészné Kormos Noémi – Eger

Király Miklós – Szentendre

Kovács Zsolt – Salgótarján

Krauze István – Vác

Mezei Zsolt – Dunaújváros

Nemes Gábor – XVI. kerület

Niedermüller Péter – II. kerület

Nyeste Andrea – Vecsés

Oláh Lajos – VII. kerület

Ráczné Földi Judit – Székesfehérvár

Rónai Sándor – Dunakeszi

Szilveszterné Nyúli Ilona – Sárbogárd

Szüdi János – Cegléd

Tóth Zoltán – Budakeszi

Vadai Ágnes – Esztergom

Varju László – IV. kerület.

(MTI, Magyar Nemzet, 24.hu)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Helytálló a megállapítás! Szutyok bűnözők ülnek a nyakunkon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Köb Jani
@rohács1926: @szép új világ: : Gyurcsány "Hazudtunk reggel, éjjel meg este"
Forrás: https:/ MSZMP. maradvány... MSZP... Vérkommunistái egyesültek jegyzékre:...Gyurcsány "Hazudtunk reggel, éjjel meg este" Nemzetközivé téve új beszéd nyelven gender libsi szöveggel.
rohács1926
@Köb Jani: Gyurcsány nagyon nagy marha volt, hogy nagy nyilvánosság előtt ilyet mondott. Nála már csak azok a nagyobb marhák, akik ezt szó szerint veszik.(Akik terjesztik, az egy más kategória.)
Azoknak, akik legalább közepes eredménnyel elvégezték az általános iskolát tudnám ajánlani, hogy olvassák végig az öszödi beszédet, de csak azután, hogy tájékozódtak az akkori politikai helyzetről Mo-on. Abban egyetértünk, hogy Gyurcsány hazudott a 2006-os kampányban. Nem keveset; lehet, hogy még a század részét is annak, mint a fidesz.
Jozefina
Gyurcsánynak teljesen igaza van ebben is!!!
rohács1926
Én még úgy 2000-ben hallottam a Hazám, Hazám-at a fidesztől. Valahogy így szólt:
"Aranybányák, ezüsthajó.."
Köb Jani
@Jozefina: 2006 októberében is igaza volt, amikor tevékenyen bizonyította igazmondásait? Az emlékezet nem valami erősséggel jelentkezik nálad. Önálló gondolat hiánya, a DK - nál kötelező érvényű.
nyanya001
Senkit nem hagyunk az út szélén csak télen kilakoltatjuk !
Mocskos Fidesz !
www.facebook.com/kata.vigh.77/videos/1555794024488902/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.