Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke egy filmes stábbal együtt leutazott az ukrán-magyar határhot, ahol döbbenetes dolgokat tapasztalt. Nézd meg a videót, és látni fogod a valóságot. A Demokratikus Koalíció nem csak beszél az Orbán-rendszer bűneiről, hanem fel is tárja azokat, a bűnösöket pedig számon fogjuk kérni.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ez amit Orbán és bűnbandája művel simán kimeríti a hazaárulás fogalmát. Golyóra érettek Orbánék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@peterkelemen: Játszod itt a bátor gyereket, de az az igazság hogy még Orbán közelébe sem jutnál, ha meg valahogy mégis neked annyi lenne. Néha úgy érzem csak egy meg nem értett gyerek vagy aki itt éli ki magát, de ezt ne vedd sértésnek, csak megjegyeztem.
bence
@division: ! Ez nem bátorság kérdése , hanem a Magyar nyugdíjas megalázása ! Azok a nyugdíjasok akik ledolgoztak 35 - 40 évet , csak a harmadát kapják nyugdíjként mint ezek akik soha egy fillér hasznot nem hoztak az állam kasszájába ! Csak visznek tőlünk , előlünk , mert ennyit fizet nekik orbán a szavazatukért ! Te ezt igazságosnak tartod ?! Ez nem csak felháborító hanem a legaljasabb dolog amit az ország népe ellen elkövet ! Szerinted ezt meddig lehet büntetlenül megúszni ?
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál volna kinyögni csicska, Gy.-nek mi és mennyi köze van a "Metro pénzek" - hez csicska? Mikor és ki állapította meg, csicska?
Látod, ennyire ostoba vagy!
peterkelemen
@division: Majd figyeld a híreket. Bár szerintem kifogják takarni a törpét olyan ronda látvány lesz. Egy biztos csúnyán fogja végezni.
quadrocopter
@durbincs: Próbáld meg magyarul, a magyar helyesírás szabályai szerint csicska! Nincs időm idiótákra, a bácsi nem ér rá hülyékkel foglalkozni!
Szégyelled, hogy román vagy, csicska? Ők is szégyellnek téged, ne aggódj! Mennyit kapsz azért, hogy minősített idióta legyél?

Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!

( Tudod primcsi csicska, minél többen és többször olvassák a minősítésedet, annál hasznosabban süllyedsz!)
szaboria1
És ez nap csak ez az egy falú Szabolcsba. Ahol fidesz vezetés van ott ez zajlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.